Mes pagaliau susitarem su fotografu. T.y. S. Mulin Teko matyti jo darbus, man patiko... Ir kaip zmogus labai fainas, pabendravom... bet dar visokiu smulkmenu neaptarinejom... Patiko dar tas dalykas, kad jis bus su mumis iki pat pobuvio galo ir nebus jokiu papildomu mokejimu Nes kaip ir buvo cia mineta, fotografai dirba tik po 5 ar 6val iki puotos. Man irgi labai svarbu iamzinti pirma soki, torto pjovima, svecius
Sveikos merginos
gal esate girdejusios apie toki fotografa Arūna Švelna?man rekomendavo kaip gera profesionala,noreciau suzinoti ir Jusu nuomone...
gal esate girdejusios apie toki fotografa Arūna Švelna?man rekomendavo kaip gera profesionala,noreciau suzinoti ir Jusu nuomone...
QUOTE(aleks@ndra @ 2008 10 09, 17:24)
juo neimanoma nusivilti, per daug geras fotografas
o jis turi internetini savo ps.?
QUOTE(Obuolinė @ 2008 10 18, 16:58)
o jis turi internetini savo ps.?
jei cia apie Eigirda Scinska, tai taip, jis turi internetini psl www.e-s.lt
QUOTE(Spyglle @ 2008 10 19, 02:49)
jei cia apie Eigirda Scinska, tai taip, jis turi internetini psl www.e-s.lt
ACIU
na mes visgi savo vestuvems pasisamdem Rolanda Vaizgela, jo nuotrauku internete tikrai nedaug, bet susitikimo metu atsnese savo albuma parodyt tai tikrai liuks nuotraukos. fotografas be jokiu problemu sutiko fotografuoti nuo islydejimo is namu iki baliaus pradzios, tikiuosi viskas bus gerai o ir kaina kaip kitais metais puse velnio
O kokia kaina kt metams, jei ne paslaptis?
QUOTE(Netikra @ 2008 10 21, 12:08)
O kokia kaina kt metams, jei ne paslaptis?
3000 lt kitiems metams, manau kad nera labai baisu, nes kai eskojom fotografo, ne tokias teko kainas isgirst....
QUOTE(slitka @ 2008 10 21, 14:07)
3000 lt kitiems metams, manau kad nera labai baisu, nes kai eskojom fotografo, ne tokias teko kainas isgirst....
Na siaip jo, normali, aisku, priklauso nuo nuotrauku labai...Siaip panasaus lygio fotografu kainos gali labai svyruoti, todel sunku vertinti,daug ar mazai praso pinigeliu, kol nematai realiu foto. Internetiniam jo puslapy tikrai mazoka pavyzdziu...
sveikos busimos nuotakos
mano svente jau praejo, bet kaskart ziuredama nuotraukas, ja tarsi isgyvenu is naujo
musu fotografas buvo Audrius Turskas www.turskas.lt (laikinai jo svetaine neveikia). ji susiradau per Supermama
esu labai patenkinta jo darbu ir galiu drasiai rekomenduoti. maniskiui labiausiai patiko tai, kad beveik nereikejo pozuoti (kelias nuotraukas pozavome, bet musu paciu prasymu). kas mate nuotraukas, visi liko suzaveti
kainavo 1600, o gavome diska su 300 nuotrauku, albuma su 60 nuotrauku ir portreta. manau, sauniai prasisukome
mano svente jau praejo, bet kaskart ziuredama nuotraukas, ja tarsi isgyvenu is naujo
musu fotografas buvo Audrius Turskas www.turskas.lt (laikinai jo svetaine neveikia). ji susiradau per Supermama
esu labai patenkinta jo darbu ir galiu drasiai rekomenduoti. maniskiui labiausiai patiko tai, kad beveik nereikejo pozuoti (kelias nuotraukas pozavome, bet musu paciu prasymu). kas mate nuotraukas, visi liko suzaveti
kainavo 1600, o gavome diska su 300 nuotrauku, albuma su 60 nuotrauku ir portreta. manau, sauniai prasisukome
QUOTE(zivka23 @ 2008 10 21, 17:54)
sveikos busimos nuotakos
aga ir as su situ fotografu kalbejau, ir tokia pacia kaina pasake, del jos ir suabejojom, kazkaip labai pigiai pasirode bet jei tikrai grazios foto tai dziugu
Papildyta:
QUOTE(Netikra @ 2008 10 21, 16:12)
Na siaip jo, normali, aisku, priklauso nuo nuotrauku labai...Siaip panasaus lygio fotografu kainos gali labai svyruoti, todel sunku vertinti,daug ar mazai praso pinigeliu, kol nematai realiu foto. Internetiniam jo puslapy tikrai mazoka pavyzdziu...
na anot Rolando, tikrai mazai yra jo nuotrauku internete, beto sake, kad jau jau senos, sake atnaujins...bet deja nera tam laiko )) nezinau teisybe ar nea, taciau ji mums dar rekomendavo vienas pazystamas, aisku ir siame forume pasikaiciau apie ji na ziuresim kaip bus
QUOTE(slitka @ 2008 10 22, 09:47)
aga ir as su situ fotografu kalbejau, ir tokia pacia kaina pasake, del jos ir suabejojom, kazkaip labai pigiai pasirode bet jei tikrai grazios foto tai dziugu
Papildyta:
na anot Rolando, tikrai mazai yra jo nuotrauku internete, beto sake, kad jau jau senos, sake atnaujins...bet deja nera tam laiko )) nezinau teisybe ar nea, taciau ji mums dar rekomendavo vienas pazystamas, aisku ir siame forume pasikaiciau apie ji na ziuresim kaip bus
Papildyta:
O busimos ar buvusios nuotakos sioje temoje kartais ka nors paraso?