Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(anileve @ 2008 10 14, 09:30)
musu vestuves fotografavo Ricardas Navickas. fotografavo ir pasiruosima tiek pas jaunaja tiek pas jaunaji, ir ceremoniajs ir gamtas ir baliuje buvo iki ~1h. Pas ji galima deretis kaina. tiksliau gal ne deretis bet derinti ko nori uz ta ar ta kaina. mes norejome nuotrauku albumo (apie 300 nuotrauku). sveciai turejo pirktis foto. bet uz tai mes gausim ir cd su sutvarkytom nuotraukytem. 1500 lt kainavo.  galima zinoma ir kitaip susitarti. man nuotraukos labai grazios, tokios gyvos cool.gif  visiskai nepavargom nuo jo, nieko nekamandavo. visada atsiklausdavo ar sutiktume ten ar ten paejeti, nes zino graziu vietu. rekomenduoju thumbup.gif  Skype jis richilt

ax.gif Dekui, o gal galite savo nuotraukyte nors viena imesti? blush2.gif Butu labai idomu pasiziureti. Stiliu, nuotaika ir t...
Atsakyti
QUOTE(vitalija... @ 2008 10 14, 14:24)
ax.gif  Dekui, o gal galite savo nuotraukyte nors viena imesti? blush2.gif Butu labai idomu pasiziureti. Stiliu, nuotaika ir t...

as dar gavau tik padarytas nuotraukeles popieriniame variante, ir cd neatsemusi. pati nekantrauju pamatyti. Man rodos turiu namie jo pavyzdziu jeigu tik neistrynusi mielai galesiu atsiusti.
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2008 10 15, 10:27)
as dar gavau tik padarytas nuotraukeles popieriniame variante, ir cd neatsemusi. pati nekantrauju pamatyti. Man rodos turiu namie jo pavyzdziu jeigu tik neistrynusi mielai galesiu atsiusti.

google dave va ka
http://fotokudra.lt/aut.php?aut=2687
Atsakyti
QUOTE(akse @ 2008 10 09, 17:49)
sveikos ,sakykit ar kuri nors susidure su anatolijum samoilenko?

aparatura gera, nuotraukos labai jau dirbtinai pozuotinos, neispudingi rakursai

QUOTE(vitalija... @ 2008 10 14, 08:44)

Nieko neradau apie fotografa D. Tarela. Mastome apie ji, tik gaila nerandu nei vienos jo vestuviu fotosesijos nuotrauku. Tik geri atsiliepimai, o vaizdo taip ir nemaciau. Gal kas turite jo darytu nuotrauku?

Tarela garsus kaip modeliu fotografas, zurnalams, katalogams, kad fotografuoja vestuves net nezinojau ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2008 10 15, 17:21)
aparatura gera, nuotraukos labai jau dirbtinai pozuotinos, neispudingi rakursai

švelniai tariant.. doh.gif
Atsakyti
Mus fotografavo Vaidas Garla - www.vgfoto.lt
Labai patenkinti thumbup.gif Nuotraukos butent tokios, kokiu ir norejom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2008 10 15, 11:10)

as tai su juo bendravau skypu. jis atsiunte ir pavyzdziu ir pasiderejom. galit pameginti. as istrynusi pasirodo viska po vestuviu, nes tiek prikaupus foto buvau. kai savo gausiu nuotraukas galesiu parodyti
Atsakyti
QUOTE(vitalija... @ 2008 10 14, 08:44)
Mes esame giliose paieskose unsure.gif Fotografai man sapnuojasi naktimis. Negalvojau,kad bus taip sunku issirinkti  karsta.gif Aisku, noreciau paciu geriausiu, bet moketi po 6000lt honoraro mes negalim. O be to yra labai geru ir pradedanciuju, kurie uz savo darbus ima iki 2500lt. Mane labai nuvyle, nes fotografai dirba tik po 5 ar 6val iki puotos. Man labai svarbu iamzinti pirma soki, torto pjovima, keliaraiscio metima. Man taip pat yra svarbus sveciai. Norisi, kad iamzinti butu visi. O beveik visi fotografai dirba tik iki baliuko. Veliau uz tai ima papildomus pinigelius  verysad.gif
Nieko neradau apie fotografa D. Tarela. Mastome apie ji, tik gaila nerandu nei vienos jo vestuviu fotosesijos nuotrauku. Tik geri atsiliepimai, o vaizdo taip ir nemaciau. Gal kas turite jo darytu nuotrauku?

Galiu drasiai rekomenduoti fotografa kurio nuotraukos tikrai piukios; žmogus gryžes iš JAV ten baigęs foto mokslus ir pan; vienos vestuvės jau fotografuotos LT dar vienos JAV, del kainos manau susitarsit. Reikia jam tik pasiskambinti, siuo metu kiek zinau jis neuzimtas tel +370 636 55414 Ridas. Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 10 15, 23:34)
Mus fotografavo Vaidas Garla - www.vgfoto.lt
Labai patenkinti  thumbup.gif  Nuotraukos  butent tokios, kokiu ir norejom  smile.gif

gal turite isideja nuotraukyciu i interneta,butu idomu palyginti,mus taip pat fotografafo sis fotografas,smalsumas..
Atsakyti
o mus fotografafo arvydas mikstas is www.fotokadras.lt, likom labai suzaveti nuotrauku kokybe, tikrai neapsiriksit
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2008 10 15, 09:27)

Butu labai malonu 4u.gif
QUOTE(she @ 2008 10 15, 16:21)
Tarela garsus kaip modeliu fotografas, zurnalams, katalogams, kad fotografuoja vestuves net nezinojau ...  g.gif

Taip, jis garsus modeliu fotografas, bet mums rekomendavo kaip vestuviu. Turi savo studija,tikrai fotografuoja vestuves. Manau, kad nera fotografo, kuris kazko nedarytu. Nebent yra suma,kurios negalime moketi biggrin.gif
QUOTE(Kozete @ 2008 10 16, 13:14)
Galiu drasiai rekomenduoti fotografa kurio nuotraukos tikrai piukios; žmogus gryžes iš JAV ten baigęs foto mokslus ir pan; vienos vestuvės jau fotografuotos LT dar vienos JAV, del kainos manau susitarsit. Reikia jam tik pasiskambinti, siuo metu kiek zinau jis neuzimtas tel +370 636 55414 Ridas. Sekmes.

Dekui 4u.gif
Musu vestuves ziema, idomu kaina kazka itakoja ar ne?Jei lis, snigs ...? Pergyvenu jau... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija...: 16 spalio 2008 - 19:03
QUOTE(vitalija... @ 2008 10 16, 19:00)
Butu labai malonu 4u.gif
Taip, jis garsus modeliu fotografas, bet mums rekomendavo kaip vestuviu. Turi savo studija,tikrai fotografuoja vestuves. Manau, kad nera fotografo, kuris kazko nedarytu. Nebent yra suma,kurios negalime moketi  biggrin.gif

Dekui 4u.gif
Musu vestuves ziema, idomu kaina kazka itakoja  ar ne?Jei lis, snigs ...? Pergyvenu jau...  biggrin.gif

Manau kad oras kainos nekeis biggrin.gif skambtelkit ir bus aisku, nemanau kad nulups devynis kailius
Atsakyti