Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Spyglle @ 2008 10 09, 14:42)
fotografavo mano drauges/kursiokes vestuves pries  g.gif 3 gal metus ir jie liko nerealiai patenkinti, o ji truputi perfekcioniste  lotuliukas.gif jo pls dar net yra ju foto sudetos. pati dalyvavau vestuvese, tai zmogus labai atsidaves, jei reiktu, net griutu po masina, begiojo, gaude kadrus ir t.t. kai su jaunaisiai fotkinomes, tai patardavo, kaip koja graziau pastatyt ir t.t. zodziu viskas buvo  thumbup.gif ir kaip zmogus, labai malonus  thumbup.gif  po metu tekejo dar dvi kursiokes - drauges, tai jos abi vel ji eme. Ju vestuvese nedalyvavau, bet abi nuotraukomis liko patenkintos. Nezinau ar kas pasikeite, bet pries 3metus buvo taip, kaip parasiau  blush2.gif

sis fotografas buvo antras is triju musu sudarytame sarase (jeigu neklystu su jo pavarde, bet vardas tiktai buvo Rolandas), bet jo taip ir nepasirinkome, nes nepatiko tai, kad jis negalejo tiksliai ivardinti kiek padarys foto. tik pasake: "As fotografuodamas zinau, kaip ta nuotrauka turi atrodyti ir jeigu ji man tokia nesigauna, as jos klientui neduodu". tai ka as zinau, geras fotografas turi nufotkinti taip, kad gautusi. arba parodyti ta "nesigavusia", nes gal klientui ji butu grazi. gal ir dar kazkas buvo, kas mums netiko, dabar jau neprisimenu. ir siaip jis dirba vienas, o ima beveik kaip uz du, todel pasirinkome Dovile is bird.ph ir 1000000000000000000000000000 proc likome patenkinti ir tenkinames kasdien ziuredami savo sventes nuotraukytes wub.gif
o trecia musu sarase buvo...... jeigu kam idomu ar siaip nori paziureti labai neblogu darbu - ellyfoto. bet ji labai jau komercine "verslininke". o vestuvems reikia mielo jausmingo zmogaus. nors nedirbom su ja, tai nezinau, gal irgi viskas butu gerai. zodziu visi sie trys fotografai yra geri, bet geriausia Dovile thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oncee @ 2008 10 09, 12:24)
sis fotografas buvo antras is triju musu sudarytame sarase (jeigu neklystu su jo pavarde, bet vardas tiktai buvo Rolandas), bet jo taip ir nepasirinkome, nes nepatiko tai, kad jis negalejo tiksliai ivardinti kiek padarys foto. tik pasake: "As fotografuodamas zinau, kaip ta nuotrauka turi atrodyti ir jeigu ji man tokia nesigauna, as jos klientui neduodu". tai ka as zinau, geras fotografas turi nufotkinti taip, kad gautusi. arba parodyti ta "nesigavusia", nes gal klientui ji butu grazi. gal ir dar kazkas buvo, kas mums netiko, dabar jau neprisimenu. ir siaip jis dirba vienas, o ima beveik kaip uz du, todel pasirinkome Dovile is bird.ph ir 1000000000000000000000000000 proc likome patenkinti ir tenkinames kasdien ziuredami savo sventes nuotraukytes  wub.gif
o trecia musu sarase buvo...... jeigu kam idomu ar siaip nori paziureti labai neblogu darbu - ellyfoto. bet ji labai jau komercine "verslininke". o vestuvems reikia mielo jausmingo zmogaus. nors nedirbom su ja, tai nezinau, gal irgi viskas butu gerai. zodziu visi sie trys fotografai yra geri, bet geriausia Dovile  thumbup.gif

gali buti, kad taip yra su Rolandu, kadangi maciau tik darba ir nuotraukas, smulkmenu nezinau, be to, gal kas pasikeite per 3 metus ax.gif
bird.ph mano saraso top 3 taip pat buvo, bet su SB nusprendeme, kad norime vyro fotografo (net neturiu priezasciu tam paaiskinti doh.gif ), tai issirinkome Eigirda, nemanau, kad nusivilsime blush2.gif
Atsakyti
oncee, gal galima butu pamatyt kazkiek Doviles foto ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2008 10 09, 10:21)
manyčiau pirma pasakykit iki kiek gali mokėt  mirksiukas.gif  bus lengviau kąnors pasiūlyti  smile.gif

na iki 1000.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2008 10 09, 15:38)
gali buti, kad taip yra su Rolandu, kadangi maciau tik darba ir nuotraukas, smulkmenu nezinau, be to, gal kas pasikeite per 3 metus  ax.gif
bird.ph mano saraso top 3 taip pat buvo, bet su SB nusprendeme, kad norime vyro fotografo (net neturiu priezasciu tam paaiskinti  doh.gif ), tai issirinkome Eigirda, nemanau, kad nusivilsime  blush2.gif

juo neimanoma nusivilti, per daug geras fotografas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aleks@ndra @ 2008 10 09, 16:24)
juo neimanoma nusivilti, per daug geras fotografas  biggrin.gif

bet bird.ph fotografas ne vyras lotuliukas.gif
o Eigirdas irgi geras fotografas, bet moteris fotografuojanti vestuves, kazkaip jausmingiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aleks@ndra @ 2008 10 09, 13:24)
juo neimanoma nusivilti, per daug geras fotografas  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Oncee, gal tu ir teisi, kad moterys jausmingesnes, bet nieko kito nenorejau tik Eigirdo, kai pamaciau jo darbus blush2.gif tai gerai, kad MB perziurejes n fotografu, sutiko su mano pasirinkimu pats! thumbup.gif
Atsakyti
sveikos ,sakykit ar kuri nors susidure su anatolijum samoilenko?
Atsakyti
QUOTE(akse @ 2008 10 09, 16:49)
sveikos ,sakykit ar kuri nors susidure su anatolijum samoilenko?

Na, ash vis ruoshiaus rashyti komentara apie Musu fotografa smile.gif tikriausia reiktu pradet nuo padekos 4u.gif mums jis patiko kaip zhmogus, su juo dirbti buvo lengva ir malonu 4u.gif Mums musu nuotraukos buvo nuostabios, tikriausia kaip ir daugumai nuotaku, savosios nuotraukos pachios nuostabiausios wub.gif
Skirtingai, negu nuotraukos jo puslapyje, mes prashem daugiau reportazhiniu-rezhisuotuo nuotrauku. Tokias ir gavom. Norejom nuotrauku oficialiu su teveliais ir su draugais, be to kad kiekvieni svechiai turetu potretine-poros nuotrauka, kuria ikliavom i sechiu knyga thumbup.gif
Kai atsiemem nuotraukas, svechiai ir draugai kurie zhiurejo nuotraukas po to, klause kontaktu, negailejo pagiru... Nuotraukos visos sutarkytos, randeliaia ir nereikalingi blizgesiai nuimti thumbup.gif tai vat prisigyriau blush2.gif blush2.gif ir prigyriau savo fotografa, gal buo galima ir trumpiau smile.gif bet tiesiog, mes likom laaabai patenkinti smile.gif blush2.gif
Atsakyti
aciu vitulia_g ,tikiuos gera pasirinkima padarem.man jis irgi patiko,maciau drauges vestuviu nuotraukas.labai patiko
Atsakyti
Mes esame giliose paieskose unsure.gif Fotografai man sapnuojasi naktimis. Negalvojau,kad bus taip sunku issirinkti karsta.gif Aisku, noreciau paciu geriausiu, bet moketi po 6000lt honoraro mes negalim. O be to yra labai geru ir pradedanciuju, kurie uz savo darbus ima iki 2500lt. Mane labai nuvyle, nes fotografai dirba tik po 5 ar 6val iki puotos. Man labai svarbu iamzinti pirma soki, torto pjovima, keliaraiscio metima. Man taip pat yra svarbus sveciai. Norisi, kad iamzinti butu visi. O beveik visi fotografai dirba tik iki baliuko. Veliau uz tai ima papildomus pinigelius verysad.gif
Nieko neradau apie fotografa D. Tarela. Mastome apie ji, tik gaila nerandu nei vienos jo vestuviu fotosesijos nuotrauku. Tik geri atsiliepimai, o vaizdo taip ir nemaciau. Gal kas turite jo darytu nuotrauku?
Atsakyti
QUOTE(vitalija... @ 2008 10 14, 09:44)
Mes esame giliose paieskose unsure.gif Fotografai man sapnuojasi naktimis. Negalvojau,kad bus taip sunku issirinkti  karsta.gif Aisku, noreciau paciu geriausiu, bet moketi po 6000lt honoraro mes negalim. O be to yra labai geru ir pradedanciuju, kurie uz savo darbus ima iki 2500lt. Mane labai nuvyle, nes fotografai dirba tik po 5 ar 6val iki puotos. Man labai svarbu iamzinti pirma soki, torto pjovima, keliaraiscio metima. Man taip pat yra svarbus sveciai. Norisi, kad iamzinti butu visi. O beveik visi fotografai dirba tik iki baliuko. Veliau uz tai ima papildomus pinigelius  verysad.gif
Nieko neradau apie fotografa D. Tarela. Mastome apie ji, tik gaila nerandu nei vienos jo vestuviu fotosesijos nuotrauku. Tik geri atsiliepimai, o vaizdo taip ir nemaciau. Gal kas turite jo darytu nuotrauku?

musu vestuves fotografavo Ricardas Navickas. fotografavo ir pasiruosima tiek pas jaunaja tiek pas jaunaji, ir ceremoniajs ir gamtas ir baliuje buvo iki ~1h. Pas ji galima deretis kaina. tiksliau gal ne deretis bet derinti ko nori uz ta ar ta kaina. mes norejome nuotrauku albumo (apie 300 nuotrauku). sveciai turejo pirktis foto. bet uz tai mes gausim ir cd su sutvarkytom nuotraukytem. 1500 lt kainavo. galima zinoma ir kitaip susitarti. man nuotraukos labai grazios, tokios gyvos cool.gif visiskai nepavargom nuo jo, nieko nekamandavo. visada atsiklausdavo ar sutiktume ten ar ten paejeti, nes zino graziu vietu. rekomenduoju thumbup.gif Skype jis richilt
Atsakyti