Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

gal kuri turit atsiliepimu apie anatoliju samoilenko.buvau draugu vestuvese,kur jis fotografavo,labai patiko nuotraukos,galvoju tartis su juo,bet gal turit kitokiu atsiliepimu? g.gif
Atsakyti
O gal kas galit pakomentuoti klausimu del fotoatelje ar fotostudiju. reikia keliu nuotraukyciu tik. ar apsiima? ir kokia studija galetumete parekomenduoti Kaune? Ar cia minimi fotografai turi savo studijas? skubiai reiketu grazios seimos nuotraukos doh.gif
Atsakyti
musu vestuves fotografavo Donatas Zasciurinskas, man lb patiko smile.gif cia jo internetine svetaine kam idomu : www.dz-studio.lt
Atsakyti
QUOTE(ignasg @ 2008 10 05, 23:24)
aciu uz demesi  ax.gif

Tai sakot zenkliukas uzkliuvo ?.. O sukneles, automobilius ir pan. zmones specialiai tai dienai nuomojasi ir puosiasi lygtai ne tam kad sleptu, o tam kad rodytu... Gal tiesiog alergija Mercedesam ?  rolleyes.gif  Deja RollsRoyce su jo zymiaja Spirit of Ecstasy Lietuvos vestuvese dar neteko uzmatyt sad.gif
Kitam sezonui ~2500 uz fotografavima nuo ryto iki pokylio pradzios ir nuotrauku sutvarkyma.
Del 20 nuotrauku... Galeciau aisku is kiekvienu vestuviu po dvi foto itraukti i bendra galerija ir buti geriausiu fotografu  mirksiukas.gif  O jei rimtai, tai artimiausiu metu tikrai neplanuoju kiekvienom vestuvem i puslapi sudeti po 600 foto su visais sveikinimais. net jei ir butu, vistiek nelabai imanoma padaryti, kad Jusu butu tokios pat kaip kitu wink.gif

Na 600 nuotrauku nereikia, bet kiek is savo mazos patirties isivaizduoju kad turetu but sudeta apie 50 - 80 nuotrauku kur matosi dienos seka, tarkim nuo pasiruosimo iki vakaro, tam kad mes galetumem ivertinti Jusu profesionaluma visose situacijose.
Tarkim kaip tai daro meninenuotrauka.lt arba musu pasirinktas hagov.lt

na aisku cia tik mano nuomone,
Atsakyti
QUOTE(liepa_late @ 2008 10 06, 09:59)
Na 600 nuotrauku nereikia, bet kiek is savo mazos patirties isivaizduoju kad turetu but sudeta apie 50 - 80 nuotrauku kur matosi dienos seka, tarkim nuo pasiruosimo iki vakaro, tam kad mes galetumem ivertinti Jusu profesionaluma visose situacijose.
Tarkim kaip tai daro meninenuotrauka.lt  arba musu pasirinktas hagov.lt

labai lengva ivertinti: susitinki ir pasiziuri visas fotkes. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa_late @ 2008 10 06, 09:59)
Tarkim kaip tai daro meninenuotrauka.lt  arba musu pasirinktas hagov.lt

Pasiziurejau hagov nuotraukas, man asmeniskai jos nelabai.
+ kad graziai padalina nuotrauka i dvi puseles, kas dabar madinga, bet - mano akimis, kad nuotakos suknele spalvotose nuotraukose (gamtoj pvz.) yra "ideginta", atrodo kaip baltas plemas :/ ir dar - kad mazai demesio detalem
Atsakyti
Kiekvienas fotografas turi savo stilių ir mums jis arba patinka arba nepatinka ax.gif pagal tai ir renkamės fotografą, na aišku, paskui jau ir kiti dalykai..kaina ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ignasg @ 2008 10 05, 22:24)
aciu uz demesi  ax.gif

Tai sakot zenkliukas uzkliuvo ?.. O sukneles, automobilius ir pan. zmones specialiai tai dienai nuomojasi ir puosiasi lygtai ne tam kad sleptu, o tam kad rodytu... Gal tiesiog alergija Mercedesam ?  rolleyes.gif  Deja RollsRoyce su jo zymiaja Spirit of Ecstasy Lietuvos vestuvese dar neteko uzmatyt sad.gif

taip, uzkliuvo smile.gif transportas yra transportas. jis reikalingas, ir puosiamas pagal sventes stiliu smile.gif

Bet mersu, bemsiu, hummeriu ar kitu 'prabangiu zenklu' akcentavimas (ir siokis tokis 'isizeidimas' siuo klausimu'), atleiskit, kvepia siokiu tokiu provincialumu mirksiukas.gif
susidaro ispudis kad 'tipo va, bent per vestuve su beemsu' pralekem lotuliukas.gif
(neissizeiskit, bet jusu 'komentaras' ta ispudi dar labiau sustiprino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2008 10 06, 21:48)
taip, uzkliuvo smile.gif transportas yra transportas. jis reikalingas, ir puosiamas pagal sventes stiliu smile.gif

Bet mersu, bemsiu, hummeriu ar kitu 'prabangiu zenklu' akcentavimas (ir siokis tokis 'isizeidimas' siuo klausimu'), atleiskit, kvepia siokiu tokiu provincialumu  mirksiukas.gif
susidaro ispudis kad 'tipo va, bent per vestuve su beemsu' pralekem  lotuliukas.gif
(neissizeiskit, bet jusu 'komentaras' ta ispudi dar labiau sustiprino  mirksiukas.gif

Ne fotografo reikalas spręst apie kliento išsilavinimo lygį - kokį transportą klientas pasirinko, tokį fotografas ir užfiksavo. O kad sumokėję krūvą pinigų vienai ar kitai vestuvių detalei jaunavedžiai paprastai nori matyt tas detales ir nuotraukose - faktas. Fotografas gi pasistengė bent jau kūrybiškai tą padaryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Zoom-: 07 spalio 2008 - 07:30
QUOTE(danonkiukas @ 2008 10 05, 23:48)
musu vestuves fotografavo Donatas Zasciurinskas, man lb patiko smile.gif cia jo internetine svetaine kam idomu : www.dz-studio.lt

pas mus taip pat fotografavo tas pats zmogus.. ax.gif nors pries tai ieskojau visokiu atsiliepimu apie ji, ir cia uzklausdavau karts nuo karto, deja, nieko niekas nesnekejo.. o pasirinkom del priimtinos kainos ir siulomu salygu patrauklumo.. ax.gif
ir likom labai patenkinti.. bigsmile.gif gal del to, kad negalvojom, jog viskas taip puikiai gausis.. o nuotraukos labai patiko, labai labai.. ax.gif plius net nesitikejau, kad gausim toki albuma.. kitiems arba tiesiog duoda koki albuma su 300 nuotrauku is kuriu sveciams liepia ringtis ir gal dar duoda kompakta.. cia sakau, kai ne visi, bet kai kurie.. kiek teko ieskoti fotografu, kiti visai nenoriai snekejo apie disko su visom nuotraukom atidavima jauniesiems.. o man to reikejo.. o cia tai gavom ir plius dar padare nuostabu albuma.. bigsmile.gif gal del to, kad ta diena viskas puikiai sekes, uztai ir Donato Zaščiurinsko darbu esam labai patenkinti... ax.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busimi @ 2008 10 07, 13:22)
na ir uzsipuole Ignai tave cia su visokiais zenkliukais. mes kaip klientai likom labai patenkinti jo fotografija, kainos ir kokybes santykis superinis. ir kitiems rekomenduojam. fotografas ideda i savo puslapi meniskas nuotraukas kad parodytu jog sugeba ne tik kadrus pleskinti o kazka normalesnio sufokusuoti:) pirma susitikit ir paziurekit visa darba nuo pradzios iki galo o paskui komentuokit. sekmes visiems:)
p.s. na mes ne su mersu o su nedarbiniu masiniuku vaziavom per vestuves:)))

pritariu, tarkim as ziuredama fotografu nuotraukas, visada pasiziuriu ar skiria laiko detalem. Tad tas mersas man visiskai prie sirdies
Atsakyti
labas visoms smile.gif

gal ka galit papasakoti apie gotografa Cesoni, labiausiai domina kaina, zinau kad jis yra vienas is geriausiu ir brangiausiai apmokamu fotografu, bet gal klystu? niekur neradau apie ji jokios info sad.gif
Atsakyti