merginos, kelioms jus valandoms uzsisakot fotografa? Ar tik ceremojinai ir foto mieste / gamtoje... ar ir renginyje: pirmas sokis, toras ir pan.
Mes esame issirinke Alberta Pocej Visai dienai, nuo pacio ryto fotkins visa pasiruosima ir pan. Ir iki banketo pradzios
Man jo nuotraukos Po susitikimo paliko tikrai gera ispudi ir kaip fotografo, ir kaip zmogaus
Man jo nuotraukos Po susitikimo paliko tikrai gera ispudi ir kaip fotografo, ir kaip zmogaus
QUOTE(Londi @ 2008 09 21, 19:39)
merginos, kelioms jus valandoms uzsisakot fotografa? Ar tik ceremojinai ir foto mieste / gamtoje... ar ir renginyje: pirmas sokis, toras ir pan.
daznai fotografu kaina ta pati, ar kelioms valandoms, ar dienai nuo ryto iki sventinio vakaro pradzios.
musu ceremonija greiciausiai bus pavakaryje, tai prasysim, kad jis apie pietus jau pas mus butu (o gal ir anksciau...)
QUOTE(Linutelia @ 2008 09 21, 19:49)
Mes esame issirinke Alberta Pocej Visai dienai, nuo pacio ryto fotkins visa pasiruosima ir pan. Ir iki banketo pradzios
kiek jis kainuoja kitiems metams?man irgi jis patiko
o mes užsakėme ir foto ir video čia http://svente.mums.lt
vyras ir žmona, kartu susidirbę, vienas kitam netrukdo, nekonkuruoja. Fotkino mano draugės vestuves, labai patiko nuotraukos. Padaro iš nuotraukyčių filmuką dar ir kainos visai prieinamos, kitiems metams foto 1800, video 2300, užsakant tą ir tą padarė 100lt nuolaidą iki lygios 4000lt sumos
vyras ir žmona, kartu susidirbę, vienas kitam netrukdo, nekonkuruoja. Fotkino mano draugės vestuves, labai patiko nuotraukos. Padaro iš nuotraukyčių filmuką dar ir kainos visai prieinamos, kitiems metams foto 1800, video 2300, užsakant tą ir tą padarė 100lt nuolaidą iki lygios 4000lt sumos
QUOTE(AXTA @ 2008 09 21, 22:39)
kiek jis kainuoja kitiems metams?man irgi jis patiko
3000 lt., mes biski pasiderejom, nes 3000 lt jei Vilniuje, o mes is Kauno, tai reiktu moketi dar uz kura, bet tai taip susitarem, kad 3000 lt jau su kuru
Manau, kad tikai nesigailesime ji pasirinke
QUOTE(maravillosa @ 2008 09 03, 14:01)
O kas gali ka nors pasakyti apie fotografa MULINA? Pries 4 metus girdejau apie ji labai geru atsiliepimu, idomu ar jisai ir dabar isliko toks kurybingas?
Apie šį fotomenininką galiu pasakyti tik kuo puikiausius įspūdžius
Visų pirma, fotografas S. MULINAS malonus, išsilavinęs, kultūringas, einantis į kompomisus žmogus.
Kaip profesionalus fotografas labai pajaučia ir geba subtiliai atskleisti kiekvienos besituokiančios poros išskirtinumą
QUOTE(Ledi @ 2008 09 04, 21:18)
http://www.mulinfoto.com
bet drauges foto zymiai grazesnes, turbut seniai atnaujines savo psl:)
Internetinis puslapis jau prieš kurį laiką atnaujintas Yra visokių stilių puikių foto!!! Visų gerų foto į internetą ir neįmanoma sudėti. Ne toks retas atvejis, kai jaunieji nepageidauja to arba paprašo už tai pinigėlių Įsivaizduokit dar situaciją: jeigu bus įdėtos kokio garsaus politiko dukros ar sūnaus tikrai fainos foto - gali kilti net politinis skandalas Dar vienas dalykas: kai fotografas parduoda visus negatyvus ar skaitmenines laikmenas; irgi nėra kaip dėti foto į inetrnetą.
QUOTE(babsi @ 2008 09 07, 22:33)
prieš 3,5 metų Mulinas fotografavo mano brolio vestuves, nuotraukos tikrai labai gražios ir įspūdingos, o kas man nepatinka jo darbuose dabar, tai kad beveik per 4 metus jis visiškai nieko nepakeitė savo fotografavime, visų nuotraukos labai panašios - kokios buvo anksčiau ir liko tokios ir dabar
panašios?! Įdomu su kuo Jūs lyginate? Mes patys kvietėme šį fotografą savo vestuves (o vėliau ir bei krikštynas ) fotografuoti, o po to daugelis mūsų draugų ir giminaičių taip pat Jį užsisakinėjo savo vestuvėms. Na, galiu pasakyti, kad net norėdamas nerasi 2-jų panašių albumų
Gal tiesiog reikia pasakyti, kad Jūs jau matėte jo darbus, kur jaunieji fotografuoti ten ir ten, todėl norėtumėte ko nors naujo ir išskirtinio.
QUOTE(videovytas @ 2008 09 09, 17:30)
Kiekvienas savo stilių suformuoja per eilę metų
Stilius keičiamas pamažu.
Ir manau normalu, kad pasižiūrėję kokius nors darbus, galite tikėtis kažko panašaus. Su eksperimentais raikia labai atsargiai. Greitai galima prašauti pro šalį. Ir kiekvienam labai nemalonu būtų tapti eksperimentiniu triušiu.
Stilius keičiamas pamažu.
Ir manau normalu, kad pasižiūrėję kokius nors darbus, galite tikėtis kažko panašaus. Su eksperimentais raikia labai atsargiai. Greitai galima prašauti pro šalį. Ir kiekvienam labai nemalonu būtų tapti eksperimentiniu triušiu.
pritariu 100 proc.
Papildyta:
Paprastas pavyzdys: vestuvinė nuotrauka prie seno pastato sienos.
Geras fotografas, kaip pvz. MULINAS padarys, kad ji bus meninė (atitinkama siena bus parinkta, Jaunieji stovės/sėdės atitinkama poza atitinkamu kampu, gal nuotrauka bus juodai-balta, o gal retro stiliaus, gal bus išryškinta Jaunosios puokštė ir t.t. ir pan.). O eiliniam fotografui gausis tiesiog nuotrauka prie purvinos, ištepliotos sienos (o tokio tipo nuotraukų tikrai teko matyti...)
mus fotografavo toks fainas jaunas vyrukas Andrius Ufartas. mums ji parekomendavom ir nenusivylem - likom patenkinti. dideliu stebuklu nepadare, bet nieko ir nesugadino - viskas isejo graziai, nuotaikingai ir nestatiskai. zodziu
mokejom uz valandas - 150 lt uz valanda. kadangi ememe ji 5 valandom, mums kainavo 750 lt.
mokejom uz valandas - 150 lt uz valanda. kadangi ememe ji 5 valandom, mums kainavo 750 lt.
o kaip jums sitas http://www.lpfoto.net/ ?
QUOTE(Medeiva @ 2008 09 22, 19:05)
Man nelabai, kadangi daugumoj foto matosi, kad yra pozuota
QUOTE(Medeiva @ 2008 09 22, 17:05)
ir kokybė nelabai
QUOTE(Linutelia @ 2008 09 21, 19:49)
mes patikejom jam savo svente ir likom is ties patenkinti
(net siek tiek gailiuos, kad nepasilikom jo iki 24 val... )
(aisku buvo kas fotografavo ir po jo isvykimo, ir antra diena, bet aisku, neabejoju, kad jo kadrai butu be galo puikus