QUOTE(Oskariuke @ 2008 09 19, 17:07)
Man Inesos ir Lino foto irgi labai patinka Tik gal vos vos dirbtinumo apdirbant nuotraukas per daug, bet cia visiska mano subjektyvi nuomone.
Kam patinka nudailinimas - jie tikrai nerealiai faini
Tango, kas tau? Zemindamas kitus fotografus isivaizduoji kad tave labiau kas samdys? Jei butum skaites - suprastum kad man mano fotografu darbai (www.weddingphoto.lt) laaaaaaabai patiko. Ir tik kaip kokia ne kliente, o paciente, pati cia prisiskaiciusi, suabejojau jiems kodel ju realios foto skiriasi nuo reklamuojamu puslapyje. Tai jie buvo malonus ir man paaiskino, uz ka esu labai dekinga ir rami
Papildyta:
Del tu albumu... Niekas nenorit spausdinti knygu? Ar jus renkates standartiniu albumu variantus?
Papildyta:
Ir kaina gana normali. Mes pvz norim foto tik iki uzstales.. tai ir gausis apie 6 h
Kam patinka nudailinimas - jie tikrai nerealiai faini
Tango, kas tau? Zemindamas kitus fotografus isivaizduoji kad tave labiau kas samdys? Jei butum skaites - suprastum kad man mano fotografu darbai (www.weddingphoto.lt) laaaaaaabai patiko. Ir tik kaip kokia ne kliente, o paciente, pati cia prisiskaiciusi, suabejojau jiems kodel ju realios foto skiriasi nuo reklamuojamu puslapyje. Tai jie buvo malonus ir man paaiskino, uz ka esu labai dekinga ir rami
Papildyta:
Del tu albumu... Niekas nenorit spausdinti knygu? Ar jus renkates standartiniu albumu variantus?
Papildyta:
Ir kaina gana normali. Mes pvz norim foto tik iki uzstales.. tai ir gausis apie 6 h
Man nieko siaip, manau ka kitu fotografu nezeminu , bet esu baiges vidurine ir galiu garsiai reiksti savo nuomone ir tai stengiuosi kuo svelniau padaryt . Nu o kai akis bado fotografijos moliniais veidais is tu laiku kai da tvarkyt skaitmenos nemokejo tai negaliu tylet parasiau kas ten patiko i kas nepatiko - nieko tamee blogo nematau... patikekit fotografam tikrai neinauda jei visi ciulba grazu... grazu... jokio progreso tada, o taip gal paskubes pakeist naujom fotonuotraukom - tai visi pasidziaugsim, ir jie - ne as isto laimesiu. Vat reliem konkurentam niekad nesakau kas blogai, nera reikalo - da pasitaisys ir gerai fotkint prades O kas del samdymo tai jau nekarta rasiau ka cia nesireklamuoju a taip sunku suprast ka? ( cia kiek pastebejau Kaunas - Vilnius daugiau lankosi - o as ten isvis nevaziuoju fotkinti, nes is ryo nuvaziavus i vestuves 300Km nemanau ka rezultatas nenukentetu, nezinau kaip kitus bet mane tai veikia ir as atsisakau ) Kodel manote kad fotografas nori ka ji daugiau samdytu? O gal fotografas apie laisva savaitgali svajoja? Vat patys pamastykit koki darba per savaite dirbat ir pirmyn dar sestadieni sekmadieni... i taip visa vasara pabandykit , i rudeni i ziema... tada gal suprasit man cia idomu isgirst ne fotografu, o busimu jaunuju nuomones , kaip ka vertina ir panasiai, be to paciam gali prireikt gero fotografo