Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Malina @ 2008 09 19, 11:24)
Inesa ir Linas fotografavo ir musu vestuves. Dar tokiu atsidavusiu darbui zmoniu retai kada sutiksi. Dirbti su jais buvo tikras malonumas, net mano vyras, kuri priversti fotografuotis, yra tikra kancia, fotografavosi su malonumu ir sake, kad mielai tai pakartotu  biggrin.gif . Nors turiu tik keleta nuotrauku dar, kurios yra nuostabios, bet tikiu, kad ir likusios bus tobulos, o kitaip ir negali buti, nes vien tik atsiminus ju darba vestuviu diena, abejoniu negali kilti.
Labai silti, mieli ir profesionalus zmones.
Labai dziaugiuosi, kad vestuves fotografavo Inesa ir linkiu kiekvienai surasti toki fotografa, kurio darytos nuotraukos jusu svente iamzintu pasakiskai.

Papildyta:

Na tikiuosi nebus pacia diena diena krikstynos, nes eisime pestis  lotuliukas.gif

merginos... ir man pagaliau palengvejo... rezervavau Inesa su Linu savo vestuviu dienai... thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2008 09 19, 15:12)
merginos... ir man pagaliau palengvejo... rezervavau Inesa su Linu savo vestuviu dienai...  thumbup.gif

pasakyk jei gali kiek kainavo?visai dienai ar iki baliaus pradzios?
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2008 09 19, 12:18)
pasakyk jei gali kiek kainavo?visai dienai ar iki baliaus pradzios?

Mes dar nieko konkreciai nesitarem. Orientacine kaina 800 euru uz 5 val + kuras jei uz Klaipedos
Atsakyti
Man Inesos ir Lino foto irgi labai patinka biggrin.gif Tik gal vos vos dirbtinumo apdirbant nuotraukas per daug, bet cia visiska mano subjektyvi nuomone.
Kam patinka nudailinimas - jie tikrai nerealiai faini thumbup.gif

Tango, kas tau? Zemindamas kitus fotografus isivaizduoji kad tave labiau kas samdys? ax.gif Jei butum skaites - suprastum kad man mano fotografu darbai (www.weddingphoto.lt) laaaaaaabai patiko. Ir tik kaip kokia ne kliente, o paciente, pati cia prisiskaiciusi, suabejojau jiems kodel ju realios foto skiriasi nuo reklamuojamu puslapyje. Tai jie buvo malonus ir man paaiskino, uz ka esu labai dekinga ir rami biggrin.gif
Papildyta:
Del tu albumu... Niekas nenorit spausdinti knygu? smile.gif Ar jus renkates standartiniu albumu variantus? ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Londi @ 2008 09 19, 15:33)
Mes dar nieko konkreciai nesitarem. Orientacine kaina 800 euru uz 5 val + kuras jei uz Klaipedos

Ir kaina gana normali. Mes pvz norim foto tik iki uzstales.. tai ir gausis apie 6 h biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oskariuke @ 2008 09 19, 13:04)
Tango, kas tau? Zemindamas kitus fotografus isivaizduoji kad tave labiau kas samdys? ax.gif  Jei butum skaites - suprastum kad man mano fotografu darbai (www.weddingphoto.lt) laaaaaaabai patiko. Ir tik kaip kokia ne kliente, o paciente, pati cia prisiskaiciusi, suabejojau jiems kodel ju realios foto skiriasi nuo reklamuojamu puslapyje. Tai jie buvo malonus ir man paaiskino, uz ka esu labai dekinga ir rami  biggrin.gif
Papildyta:
Del tu albumu... Niekas nenorit spausdinti knygu?  smile.gif  Ar jus renkates standartiniu albumu variantus?  ax.gif

dabar as uzsismalsinau, gal butu galima Tango nuotraukas kazkur pamatyti? ax.gif

Oskariuke lyg ir buvau uzsikabinusi ant spausdintos knygos, bet pergalvojau ir nusprendziau, kad nuotrauku neatstos niekas ax.gif
Atsakyti
kai spali pasirasysim sutarti su savo fotografu, idesiu ir jo nuotrauku - man jis pats paciausias... ax.gif
http://www.vgfoto.lt/ - o kuom sie geriausi is cia minimu tai nesuprantu, nes ten tamsuma nuotraukose.. jau tada jei vardu norit, tai gal www.meninenuotrauka.lt? cia simtus kartu geriau uz p. Garla.
Atsakyti
Spyglle, jo adresiukas yra parasytas prie profilio, paziurek.. ax.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif

MSZ, mano subjektyvia nuomone www.meninenuotrauka.lt patys paciausi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MSZ @ 2008 09 19, 13:13)
kai spali pasirasysim sutarti su savo fotografu, idesiu ir jo nuotrauku - man jis pats paciausias... ax.gif
http://www.vgfoto.lt/ - o kuom sie geriausi is cia minimu tai nesuprantu, nes ten tamsuma nuotraukose.. jau tada jei vardu norit, tai gal www.meninenuotrauka.lt? cia simtus kartu geriau uz p. Garla.

meninenuotrauka gerokai daugiau ir ima mirksiukas.gif matyt p.garlos tau tiesiog stilius nepatiko ir viskas.. g.gif pvz mes kai rinkomes, maciau tikrai patinkanciu fotografiu moteru, bet kazkodel labaiu norejau vyro fotografo ir nors tu ka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2008 09 19, 16:23)
meninenuotrauka gerokai daugiau ir ima  mirksiukas.gif matyt p.garlos tau tiesiog stilius nepatiko ir viskas..  g.gif pvz mes kai rinkomes, maciau tikrai patinkanciu fotografiu moteru, bet kazkodel labaiu norejau vyro fotografo ir nors tu ka  lotuliukas.gif

gerokai daugiau, sutinku.
ne, garlos stilius ne man schmoll.gif atsiusiu i az, ka mes issirinkom - pazadejau fotografui jo duomenu placiai neplatint, tai taip ir darau - man jo stilius patinka, nors nei jis menininkas, nei profesionalus fotografas...nors gal jau 2009-u nuotaku temoj buvau sakius, ka rinkomes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2008 09 19, 14:12)
merginos... ir man pagaliau palengvejo... rezervavau Inesa su Linu savo vestuviu dienai...  thumbup.gif

Vienu dideliu darbeliu jau maziau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Oskariuke @ 2008 09 19, 15:07)
Man Inesos ir Lino foto irgi labai patinka  biggrin.gif Tik gal vos vos dirbtinumo apdirbant nuotraukas per daug, bet cia visiska mano subjektyvi nuomone.
Kam patinka nudailinimas - jie tikrai nerealiai faini  thumbup.gif

[

tai cia kaip kam patinka, juk galima paprasyti, kad jas maziau apdirbtu ir fotografei bus patogiau - maziau darbo bus biggrin.gif
Man asmeniskai grazu tas apdirbimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2008 09 19, 13:23)
meninenuotrauka gerokai daugiau ir ima  mirksiukas.gif matyt p.garlos tau tiesiog stilius nepatiko ir viskas..  g.gif pvz mes kai rinkomes, maciau tikrai patinkanciu fotografiu moteru, bet kazkodel labaiu norejau vyro fotografo ir nors tu ka  lotuliukas.gif

manau geriausias variantas tokiu atveju: abu ir vyras ir moteris... nes as ir nenorejau kad vien tik moteriske butu fotografe...
Atsakyti
apie www.weddingphoto.lt galiu pasakyt tik gerai! thumbup.gif thumbup.gif vidmantas fotografavo mano drauges mergvakari. tai kai gavom nuotraukas negalejom atsiziuret thumbup.gif thumbup.gif labai naturalios, tokos zaismingos!!! Gaila kad negaliu parodyti nes kaip pacios suprantot jos yra ne mano cool.gif

planuoju ji samdyti musu vestuvem, bet kol neapsisprendem dar su sodyba ir data verysad.gif kad tik per velu nebutu doh.gif
Atsakyti