Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Oskariuke @ 2008 09 18, 20:30)
Kadangi jauciuosi atsakinga juos parekomendavusi, siandien iskeliau jiems ta klausima apie foto puslapyje. Tai ir prisisnekejau.... karsta.gif Pasirodo jus buvot teisios, foto senos, darytos su kazkokiais primityviais objektyvais, sake tada kai jas fotkino ir kaina uz darba tukstancio nesiekdavo  doh.gif O dabar is USA siuntesi ale labai gerus (mano akimimis sunkus  lotuliukas.gif ) zmones man ir objektyvus ir fotikus atnese parodyti kuomi kas skiriasi  karsta.gif  Kad netureciau jokiu abejoniu  blush2.gif
Tai va, puslapis tinka tik kontaktams, jei kam reikia - turi konkreciai tartis susitikima ir pamatys darbus. Arba laukti. Sake dar darbai nesibaige, prie puslapio ses tik lapkricio menesi, nes visa vasara be laisvu savaitgaliu dirbo, o rugpjuti net 8 sventes turejo  unsure.gif
As tai ju darytu foto turiu, bet ten ne mano vestuves, tai cia imest kaip ir neetiska... nebent viena, su daiktais, be veide

Oskariuke, mes pasakeme savo nuomone apie puslapyje esancias foto, jei tau patiko ju foto, kai gyvai snekejote, tai pirmyn! thumbup.gif mes jau turime fotografa, siaip ilendu i sia tema paskaitineti ir pasmalsauti apie fotografus ax.gif
Atsakyti
oj, sorry, labai didele foto... bet kitaip ikelt nemoku... doh.gif doh.gif doh.gif

Mane kitas klausimas labai domina.
Ar kieno nors fotografai bendradarbiauja su ta Italijos leidykla ar spaustuve Graphistudio? Musiskiai fotografai aiskino kad Lietuvoje kol kas geros kokybes albumu neatspaudzia, tai jie bandys susisiekti su italais. As kalbu apie tas grazias brangias knygas smile.gif
Kazkuri is musiskiu jau cia domejosi, jos klausiau, sake iki siol jokios info neranda kad kas nors is Lietuvos atspausdintu jai ta knyga kur uzsienyje, garantuodami kokybe... Na mes dar laiko turim bigsmile.gif

P.S. Tango36, koks tu neetiskas... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Spyglle @ 2008 09 18, 23:34)
Oskariuke, mes pasakeme savo nuomone apie puslapyje esancias foto, jei tau patiko ju foto, kai gyvai snekejote, tai pirmyn!  thumbup.gif mes jau turime fotografa, siaip ilendu i sia tema paskaitineti ir pasmalsauti apie fotografus  ax.gif

4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuka @ 2008 09 17, 21:27)
Rekomenduoju užsukti į www.fotojums.lt . Fotografas Linas Vaškys, besirenkantiems savo vestuvių fotografą gal pravers  mirksiukas.gif

Perziurejau man kazkaip nelabai... schmoll.gif ir poros nuotraukose viena i kita labai panasios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2008 09 18, 20:56)
Perziurejau man kazkaip nelabai... schmoll.gif  ir poros nuotraukose viena i kita labai panasios  unsure.gif

man sitie darbai visai patiko http://www.vgfoto.lt gal ka sudomins
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2008 09 19, 01:40)
man sitie darbai visai patiko http://www.vgfoto.lt gal ka sudomins

g.gif kazkodel net spalvotos nuotraukos tamsios.. kazkokios niuros schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MSZ @ 2008 09 19, 07:23)
g.gif kazkodel net spalvotos nuotraukos tamsios.. kazkokios niuros  schmoll.gif

http://www.vgfoto.lt siaip tai vienas is geriausiu fotografu cia minimu ax.gif nors aisku nebutinai turi patikt...
Atsakyti
QUOTE(Oskariuke @ 2008 09 19, 00:30)
Kadangi jauciuosi atsakinga juos parekomendavusi, siandien iskeliau jiems ta klausima apie foto puslapyje. Tai ir prisisnekejau.... karsta.gif Pasirodo jus buvot teisios, foto senos, darytos su kazkokiais primityviais objektyvais, sake tada kai jas fotkino ir kaina uz darba tukstancio nesiekdavo  doh.gif O dabar is USA siuntesi ale labai gerus (mano akimimis sunkus  lotuliukas.gif ) zmones man ir objektyvus ir fotikus atnese parodyti kuomi kas skiriasi  karsta.gif  Kad netureciau jokiu abejoniu  blush2.gif
Tai va, puslapis tinka tik kontaktams, jei kam reikia - turi konkreciai tartis susitikima ir pamatys darbus. Arba laukti. Sake dar darbai nesibaige, prie puslapio ses tik lapkricio menesi, nes visa vasara be laisvu savaitgaliu dirbo, o rugpjuti net 8 sventes turejo  unsure.gif
As tai ju darytu foto turiu, bet ten ne mano vestuves, tai cia imest kaip ir neetiska... nebent viena, su daiktais, be veideliu.

user posted image

Sitos geros thumbup.gif Tik kada fotografas pradeda rodyt savo technika ir pasakot ka is kur uzsisake tai jau pozymis ka jaucias silpnas fotografojos pasauly, maziau klausykit visokiu aiskinimu ir komentaru, juk gale visko turesit tik nuotraukas o ne komentarus - nebent rodydami nuotraukas komentuosit ta ka komentavo fotografas (kaip siuo atveju) mirksiukas.gif i cia jau gaunas kaip akiu uzkalbejimas ka foto geriau atrodytu mirksiukas.gif Patarciau netiketi ne vienu zodziu ( dar geriau nesiklausyti ) ka aiskina fotografai - ziureti tik nuotraukas thumbup.gif

Atsakyti
Jo, jo, visi jie melagiai apgavikai ir t.t. lotuliukas.gif

O dėl to, kad reikia žiūrėti būtent į rezultatus - tai visiškai pritariu smile.gif

QUOTE(tango36 @ 2008 09 19, 09:15)
Patarciau netiketi ne vienu zodziu ( dar geriau nesiklausyti ) ka aiskina fotografai  - ziureti tik nuotraukas  thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(tango36 @ 2008 09 19, 05:19)
http://www.vgfoto.lt siaip tai vienas is geriausiu fotografu cia minimu  ax.gif  nors aisku nebutinai turi patikt...

drinks_cheers.gif vienas is mano favoritu buvo, nebuvau susitikus su juo asmeniskai, bet kai ziurejau foto internete is karto keliu fotografu, jauciasi skirtumas, arba tiesiog buvo pataikyta i mano skoni ax.gif bet pasirinkom kita ax.gif
Atsakyti
( apie www.fotojums.lt )

Londi, o prie ko čia poros? biggrin.gif tongue.gif o šiaip nė vienos foto tokios pat nemačiau čia, o jei vieta ar poza panaši tai nieko blogo nematau, juk fotografas turi turėti kažkokį savitą stilių, tai čia tik privalumas manau biggrin.gif svarbu gautas rezultatas, na o kokybė, spalvos, nuotaika, kompozicija - man tai asmeniškai be priekaištų smile.gif
Papildyta:
na ir dar.. nėra ko ginčytis dėl skonio, čia manau tema, leidžianti pasirinti kiekvienam tai, kas tiktų ir patiktų, plečianti pasirinkimo laisvę, nes rezultatu džiaugsis ne visas forumas, draugai ar kamynai, o būtent janieji biggrin.gif Sėkmės visoms renkantis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutuka: 19 rugsėjo 2008 - 11:11
QUOTE(Ledi @ 2008 09 15, 20:53)
As pagaliau nusismadziau fotografus , vienas darbas jau padarytas
Tai Inesa  wub.gif  smile.gif
Manau nesigailesime ja pasirinke

Inesa ir Linas fotografavo ir musu vestuves. Dar tokiu atsidavusiu darbui zmoniu retai kada sutiksi. Dirbti su jais buvo tikras malonumas, net mano vyras, kuri priversti fotografuotis, yra tikra kancia, fotografavosi su malonumu ir sake, kad mielai tai pakartotu biggrin.gif . Nors turiu tik keleta nuotrauku dar, kurios yra nuostabios, bet tikiu, kad ir likusios bus tobulos, o kitaip ir negali buti, nes vien tik atsiminus ju darba vestuviu diena, abejoniu negali kilti.
Labai silti, mieli ir profesionalus zmones.
Labai dziaugiuosi, kad vestuves fotografavo Inesa ir linkiu kiekvienai surasti toki fotografa, kurio darytos nuotraukos jusu svente iamzintu pasakiskai.

Papildyta:
QUOTE(pukita999 @ 2008 09 16, 14:22)
Manau tikrai nesigailesite  4u.gif  Man jos visi darbai fantastiski  wub.gif Ir kaip zmogus ji man pasirode labai siltas ir mielas.  Mano nuomone siuo metu, tai geriausia fotografe LT 4u.gif Gaila, kad musu vestuviu diena ji buvo uzimta  verysad.gif  Na bet dar kada nors juk bus vaikucio krikstynos, tai rezervuosimes ja vos patapsiu nescia  biggrin.gif

Na tikiuosi nebus pacia diena diena krikstynos, nes eisime pestis lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergytes, gal kas nors ka nors zinot apie fotografa Andriu Pelakauska? Kaip jis fotografuoja? unsure.gif
Atsakyti