Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(pukita999 @ 2008 09 16, 16:22)
Manau tikrai nesigailesite  4u.gif  Man jos visi darbai fantastiski  wub.gif Ir kaip zmogus ji man pasirode labai siltas ir mielas.  Mano nuomone siuo metu, tai geriausia fotografe LT 4u.gif Gaila, kad musu vestuviu diena ji buvo uzimta  verysad.gif  Na bet dar kada nors juk bus vaikucio krikstynos, tai rezervuosimes ja vos patapsiu nescia  biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
ilindau po metu i nuotaku tema ir galiu parekomenduoti vel viena zmogu: ALBERT POCEJ.
Nuotraukos nuostabios, jaukios ir labai grazios.prisispausdinom ir prisireminom smile.gif nenusivilsite tikrai smile.gif visi labai gyre jo nuotraukas
Atsakyti
Mes irgi jau išsprendėm šį klausimą ax.gif Pasirinkom fotografę Neringą Girdvainienę, fotografuoja su vyru. Šiuo klausimu labai daug nevargom, nes jie šią vasarą fotografavo dviejų draugių vestuves. Šiaip - labai smagus žmonės, visiskai nejutom kad yra svetimi mūsų kompanijoje. Tai tik sulaukiau draugių foto - iš karto skambinom ir užsisakėm. Foto - superinės... tokios laisvos, gyvos.. thumbup.gif ir ne primityvios.. pažiurėjus į jų internetinį puslapį, pasakyčiau kad ten neįdomesnes foto nei draugių.. Susitikus parodė dar keleto vestuvių foto, bet ne po keletą - o visas kurias atiduoda klientams. Mums labai patiko ax.gif
Tai jei kam reikia Klaipėdoje gerų vestuvių fotografų - tikrai ramia sąžine rekomenduoju thumbup.gif
P.S. Parašiau kad Klaipėdoje, bet tikrai nežinau.. gal ir toliau jie važiuoja.. turbūt važiuoja bigsmile.gif
Atsakyti
oj, neparašiau jų adreso doh.gif lotuliukas.gif
www.weddingphoto.lt
Atsakyti
QUOTE(Oskariuke @ 2008 09 17, 18:53)
oj, neparašiau jų adreso  doh.gif  lotuliukas.gif
www.weddingphoto.lt

Perziurejau nepatiko,
Spalvos nenaturalios visur, toks ispudis kad visur fotografota su automatiniu rezimu ir blicu i akis, na nezinau nezinau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa_late @ 2008 09 17, 20:37)
Perziurejau nepatiko,
Spalvos nenaturalios visur, toks ispudis kad visur fotografota su automatiniu rezimu ir blicu i akis, na nezinau nezinau.  ax.gif

sutinku drinks_cheers.gif man irgi nepatiko siu fotografu stilius.. blush2.gif bet kiekvienam savo thumbup.gif
Atsakyti
Rekomenduoju užsukti į www.fotojums.lt . Fotografas Linas Vaškys, besirenkantiems savo vestuvių fotografą gal pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien susitinku su jais, avansa paliksiu, tai perklausiu kodel puslapis toks apleistas... Dabar pati dar karta pasiziurejau, visai ne tai ka realiai maciau smile.gif
Pavyzdziui mes su jais kalbejom apie tas isryskintas detales, jie uzklause ar mums patinka... nes jei patinka - jie nepazada ar bus, saip sau puokste ar ten geliu neryskins, tik tada, jei tai papildys kompozicija. O puslapyje ziuriu - pilna tokiu foto... smile.gif Na nebent i puslapi sudeda visokias, kad ale visi skoniai kibtu biggrin.gif Na susitiksiu ir dar pasnekesiu, ir apie tas blykstes tiesiogines perklausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2008 09 18, 00:55)
sutinku  drinks_cheers.gif man irgi nepatiko siu fotografu stilius.. blush2.gif bet kiekvienam savo  thumbup.gif

Ir man nepatiko, idejos geros bet ispildyta nekokybiskai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tango36 @ 2008 09 18, 20:35)
Ir man nepatiko, idejos geros bet ispildyta nekokybiskai  blink.gif

kas nepatiko? kokie fotografai?
Atsakyti
QUOTE(Titiushka @ 2008 09 18, 19:47)
kas nepatiko? kokie fotografai?

nepatiko pries tai minetas fotografas/e, kurio/s darbus gali paziureti cia:
www.weddingphoto.lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2008 09 18, 22:58)
nepatiko pries tai minetas fotografas/e, kurio/s darbus gali paziureti cia:
www.weddingphoto.lt  blush2.gif

Kadangi jauciuosi atsakinga juos parekomendavusi, siandien iskeliau jiems ta klausima apie foto puslapyje. Tai ir prisisnekejau.... karsta.gif Pasirodo jus buvot teisios, foto senos, darytos su kazkokiais primityviais objektyvais, sake tada kai jas fotkino ir kaina uz darba tukstancio nesiekdavo doh.gif O dabar is USA siuntesi ale labai gerus (mano akimimis sunkus lotuliukas.gif ) zmones man ir objektyvus ir fotikus atnese parodyti kuomi kas skiriasi karsta.gif Kad netureciau jokiu abejoniu blush2.gif
Tai va, puslapis tinka tik kontaktams, jei kam reikia - turi konkreciai tartis susitikima ir pamatys darbus. Arba laukti. Sake dar darbai nesibaige, prie puslapio ses tik lapkricio menesi, nes visa vasara be laisvu savaitgaliu dirbo, o rugpjuti net 8 sventes turejo unsure.gif
As tai ju darytu foto turiu, bet ten ne mano vestuves, tai cia imest kaip ir neetiska... nebent viena, su daiktais, be veideliu.

user posted image
Atsakyti