Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(VSsirduze @ 2008 09 15, 13:16)
ir is kur tie jaunuoliai? is kokio miesto? ir kiek uz paslaugas nori? ax.gif

Sie jaunuoliai is Panevezio.. smile.gif
Atsakyti
Geri ir tevas ir sunus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cizikas: 15 rugsėjo 2008 - 16:14
QUOTE(ADV @ 2008 09 12, 19:18)
Vienų neįvykusių vestuvių jaunoji man pasakė: "Savo vestuvinę suknelę fotosesijos eigoje aš ištepliosiu ir sudraskysiu - prašau tai įamžinti"  thumbup.gif
Per kitas vestuves, rugpjūti, kai buvo nerealiai karšta, užmetėm mintį pamergių pulkui sukristi į ežerą su viskuo - tai į mus pažiūrėjo kaip į lengvai trenktus smile.gif, ir be abejo nieko nesigavo smile.gif. Nors jos visos turėjo kuom persirengti... O gaila - tokie nerealūs kadrai butu buvę...  verysad.gif
Aš manau kad mūsų busimosioms jaunosioms reikia daugiau atsipalaiduoti ir įjungti fantaziją - juk vestuvių puota būna dažniausiai tik kartą gyvenime... wink.gif

As asmeniskai nenoreciau pult i jura ar i ezera vien del nuotrauku. Jei isejo suslapti netycia - valio, puikus naturalus kadrai, atspindintys vestuviu eiga. Bet pult vandenin, kad fotografas turetu ka fotografuot - man nepriimtina. Ta mada gal atejo is uzsienio, kur po ceremonijos jaunieji vaziuoja fotografuotis, o paskui - PERSIRENGTI reception'ui. Vel is naujo sutvarkomos sukuosenos, makiazas, kiti rubai, avalyne. Sakot, turejo pamerges kuom persirengt - o tai kita diena joms vel i tuos pacius drabuzius lysti? Kadangi LT dazniausiai persirengiama tik kitai dienai, tai man butu gaila jaunuju ir pamergiu su nuciuskusiomis purvinomis suknelemis/kostiumais lipanciu i masinas toliau vazinetis "po gamta" arba tik gryzus i sventimo vieta puolanciu greiciau tvarkytis slapiu rubu. Del skonio nesigincijama - bet tokio tipo kadrai - ne man. Jei man fotografas tokiu budu siulytu ijungti fantazija ir atsipalaiduoti - tai suprasciau kaip jo paties fantazijos trukuma.

Purvina ar suplesyta jaunosios suknele man irgi estetinio pasigerejimo nesukelia. Jei jau ji bus plesoma ar purvinama, tai tegul tai lieka pirmai vestuvinei nakciai ir jaunojo akiu dziaugsmui...
Papildyta:
QUOTE(cizikas @ 2008 09 12, 07:18)

Pastebejimas tarp kitko - kaip fotografe komentavo, TTD fotosesijos vyksta jau po vestuviu, o NE VESTUVIU DIENA! Tai diziulis skirtumas, ar ne?
Atsakyti
Na, džiugu, kad įsisiūbuoja diskusija smile.gif

Paprastai ir užsienyje tai nedaroma tą pačią dieną. Ir tai neturi būt visiems priimtina ar visiems patikti. Tiesiog gera proga fotosesijai, jei panašios foto patinka jauniesiems ir jiems tai yra priimtina. Šiaip ar taip, mano požiūriu, jokiu būdu nereikia „prievartautis“... tai turi būt PATIEMS SMAGU ir tada, reik manyt, visi bus patenkinti smile.gif

O skonių... gi visokių yra smile.gif Kaip ir fotografų darbo stilių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ADV @ 2008 09 12, 22:18)
Vienų neįvykusių vestuvių jaunoji man pasakė: "Savo vestuvinę suknelę fotosesijos eigoje aš ištepliosiu ir sudraskysiu - prašau tai įamžinti"  thumbup.gif
Per kitas vestuves, rugpjūti, kai buvo nerealiai karšta, užmetėm mintį pamergių pulkui sukristi į ežerą su viskuo - tai į mus pažiūrėjo kaip į lengvai trenktus smile.gif, ir be abejo nieko nesigavo smile.gif. Nors jos visos turėjo kuom persirengti... O gaila - tokie nerealūs kadrai butu buvę...  verysad.gif
Aš manau kad mūsų busimosioms jaunosioms reikia daugiau atsipalaiduoti ir įjungti fantaziją - juk vestuvių puota būna dažniausiai tik kartą gyvenime... wink.gif

merginos labai uzsikabino prie zodzio "suplese", bet pro akis praleido zodi "neivykusiu vestuviu".... Oj draskyciau suknele, oj draskyciau.. ir deginciau, ir purve voliociaus, ir po vandeni taskyciaus, ir ir ex nuotraukas plesyciau biggrin.gif (Tokia fotosesija tiktu ir po skyrybu, bet gal sito neteks musu nuotakelems patirti)

Be abejo, TTD fotosesija geriau atideti kitai dienai, jei nera galimybes pradziuti ar persirengti. Siaip ar taip, tokios foto patiks daugiau alternatyvaus pozyrio zmonems, nebijantiems issukiu, turintiems nestandartini poziuri i fotografija. Tai jau yra FOTOSESIJA vestuviniais rubais, o ne paciu vestuviu kaip renginio fotografavimas. Aisku, zmones dazniausiai ir viena, ir kita bando suderinti per viena diena, bet gi visai smagu jei yra galimybe saves nevarzyti ir paselti su fotografu atskiru laiku... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 15 rugsėjo 2008 - 17:40
Ta va, Ultra, kad LT dazniausiai vestuviu fotosesijos ir buna vestuviu diena. Gal del to taip audringai ir sureagavau. Ir suknios dazniausiai nuomotos.. biggrin.gif Ka jau ten ju negailet. O po vestuviu mielai leisciausi i ivairiausius kurybinius ieskojimus su vestuvine suknele ar be jos, vandeny ar purvyne - jei tik yra geras fotografas ir gera ideja. Bet dazniausia fotografu "paketas" sudarytas is sutarto kiekio valandu vestuviu diena ir nuotrauku atidavimo. O po vestuviu pinigu fotosesijos pratesimui jau neber ax.gif Suknia dar turiu, gal reik ja nutrashint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rallaa @ 2008 09 15, 13:10)
mes buvome issirinke Henrika Kudirka, jaunas jaunuolis, bet super ismanantis savo darba....matosi, kad zmogus atsidaves savo darbui...nesigailim....

Aha.. o pas jo teva Gedimina Kudirka esu buvusi fotosesijoje pries keleta metu. Likau labai patenkinta 4u.gif
Vestuvems sutarta su kitu fotografu - Gediminu Zilinsku. Perskaiciusi jusu komentara buvau tikra, kad butent si fotografa ir turejote smile.gif
Atsakyti
As pagaliau nusismadziau fotografus , vienas darbas jau padarytas
Tai Inesa wub.gif smile.gif
Manau nesigailesime ja pasirinke
Atsakyti
QUOTE(cizikas @ 2008 09 15, 13:46)
O Gediminas Kudirkas "senas jaunuolis" ?  biggrin.gif  lotuliukas.gif

ax.gif aha
Papildyta:
QUOTE(VSsirduze @ 2008 09 15, 14:16)
ir is kur tie jaunuoliai? is kokio miesto? ir kiek uz paslaugas nori? ax.gif

galima sakyti jaunas jaunuolis is Kauno, o vyresnis jaunuolis is Panevezio, bet atvaziavo pas mus i Vilniu, tai manau vaziuoja visur....o kaina liuks, labai labai maza.....
Papildyta:
QUOTE(cizikas @ 2008 09 15, 17:12)
Geri ir tevas ir sunus

man ju fotosesijos wub.gif ir nuotraukos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rallaa @ 2008 09 16, 09:43)
o kaina liuks, labai labai maza.....

išduosit paslaptį? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2008 09 16, 09:50)
išduosit paslaptį? hihihi.gif

nea, negaliu blush2.gif infliacija ir kainas koreguoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2008 09 15, 19:53)
As pagaliau nusisamdziau fotografus , vienas darbas jau padarytas
Tai Inesa  wub.gif  smile.gif
Manau nesigailesime ja pasirinke

Manau tikrai nesigailesite 4u.gif Man jos visi darbai fantastiski wub.gif Ir kaip zmogus ji man pasirode labai siltas ir mielas. Mano nuomone siuo metu, tai geriausia fotografe LT 4u.gif Gaila, kad musu vestuviu diena ji buvo uzimta verysad.gif Na bet dar kada nors juk bus vaikucio krikstynos, tai rezervuosimes ja vos patapsiu nescia biggrin.gif
Atsakyti