QUOTE(ADV @ 2008 09 12, 19:18)
Vienų neįvykusių vestuvių jaunoji man pasakė: "Savo vestuvinę suknelę fotosesijos eigoje aš ištepliosiu ir sudraskysiu - prašau tai įamžinti"
Per kitas vestuves, rugpjūti, kai buvo nerealiai karšta, užmetėm mintį pamergių pulkui sukristi į ežerą su viskuo - tai į mus pažiūrėjo kaip į lengvai trenktus
, ir be abejo nieko nesigavo
. Nors jos visos turėjo kuom persirengti... O gaila - tokie nerealūs kadrai butu buvę...
Aš manau kad mūsų busimosioms jaunosioms reikia daugiau atsipalaiduoti ir įjungti fantaziją - juk vestuvių puota būna dažniausiai tik kartą gyvenime...
As asmeniskai nenoreciau pult i jura ar i ezera vien del nuotrauku. Jei isejo suslapti netycia - valio, puikus naturalus kadrai, atspindintys vestuviu eiga. Bet pult vandenin, kad fotografas turetu ka fotografuot - man nepriimtina. Ta mada gal atejo is uzsienio, kur po ceremonijos jaunieji vaziuoja fotografuotis, o paskui - PERSIRENGTI reception'ui. Vel is naujo sutvarkomos sukuosenos, makiazas, kiti rubai, avalyne. Sakot, turejo pamerges kuom persirengt - o tai kita diena joms vel i tuos pacius drabuzius lysti? Kadangi LT dazniausiai persirengiama tik kitai dienai, tai man butu gaila jaunuju ir pamergiu su nuciuskusiomis purvinomis suknelemis/kostiumais lipanciu i masinas toliau vazinetis "po gamta" arba tik gryzus i sventimo vieta puolanciu greiciau tvarkytis slapiu rubu. Del skonio nesigincijama - bet tokio tipo kadrai - ne man. Jei man fotografas tokiu budu siulytu ijungti fantazija ir atsipalaiduoti - tai suprasciau kaip jo paties fantazijos trukuma.
Purvina ar suplesyta jaunosios suknele man irgi estetinio pasigerejimo nesukelia. Jei jau ji bus plesoma ar purvinama, tai tegul tai lieka pirmai vestuvinei nakciai ir jaunojo akiu dziaugsmui...
Papildyta:
QUOTE(cizikas @ 2008 09 12, 07:18)
Pastebejimas tarp kitko - kaip fotografe komentavo, TTD fotosesijos vyksta jau po vestuviu, o NE VESTUVIU DIENA! Tai diziulis skirtumas, ar ne?