Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Amise @ 2008 09 13, 11:56)
tam kad juos pagaut reikia iniciatyvos ir iš jaunųjų pusės. Gerai kai fotografi pasiseka ir jaunieji būna pilni entuziazmo ir šėlioja net neprašomi, bet jei jie visą laiką vaikščios paniurę, susikaustę tai kaip fotografui iš viso to išspaust  nerealius kadrus? ir šiaip ši tema jau yra diskutuota ir aptarta daugybę kartų..

kaip isspaust nerealius kadrus? priklausomai nuo to, kas kaip suvokia nerealius kadrus. mes su mb asmeniskai noresim reportazo, smulkmenu, jausmu, emociju fiksavimo. tik tiek... o tie, kam reikia nerealiu kadru, gales sokti i ezera, plesyti suknias ar daryti tai, ko jiem norisi ta diena... nenoriu ekstremaliu vestuviu. ir nenoriu ta diena dirbti uz fotografa. bet tokie mano norai... o kiekvienas mes ju turime visokiu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MSZ @ 2008 09 13, 13:02)
kaip isspaust nerealius kadrus? priklausomai nuo to, kas kaip suvokia nerealius kadrus. mes su mb asmeniskai noresim reportazo, smulkmenu, jausmu, emociju fiksavimo. tik tiek... o tie, kam reikia nerealiu kadru, gales sokti i ezera, plesyti suknias ar daryti tai, ko jiem norisi ta diena... nenoriu ekstremaliu vestuviu. ir nenoriu ta diena dirbti uz fotografa. bet tokie mano norai... o kiekvienas mes ju turime visokiu... 4u.gif

Blaivus poziuris i vestuves SM?!! Aciu Dievui wink.gif
Atsakyti
skaičiau apie skaitmeninius fotikus. Rašo, kad skaitmeniniai fotikai gali veikti tik iki - 10 laipsnių šalčio. Kondensatas ten visoks ant optikos, matricos...

tai žiemą, ką, vestuvių nefotkinat?blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2008 09 12, 21:46)
butent  drinks_cheers.gif as perziurejus gal apie 100 www pries savo vestuves, bet apsisprest nebuvo sunku, nes realiai tik is 2 rinkausi. Ir kazkodel abieju ju kaina buvo didziausia

drinks_cheers.gif kaip smagu sitoje temoje rasti bendraminciu thumbup.gif situacija pas mane panasi ax.gif perziurejau labai daug www, issirinkom du fotografus su kuriais turejome susitikti ir nuspresti, kuri rinktis, bet susitike su pirmu ir perziureje vos puse albumo, abejoniu nekilo thumbup.gif kaina - didele, dziaugiuos, kad tiek galiu skirti nuotraukoms, galbut kitose srityse sumazinsim islaidas, bet esu laiminga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2008 09 11, 00:27)
O kas tas fish-eye?  blush2.gif  Man asmeniskai patinka kai kurie efektai, "susendinimai", zaidimas spalvom kaip pvz. http://miracle.maxi.lt/~pawell/17.jpg
ar juodai baltam fone isskirtos spalvotos detales ir pan. Bet cia aisku reik moketi juos naudoti, kad nepersistengt  ax.gif Mes savo fotografo to prasem - ir gavom. Likom patenkinti 100%.  mirksiukas.gif  wub.gif

as ne i tema bet vyro kostiumo faktura thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 09 13, 21:17)
skaičiau apie skaitmeninius fotikus. Rašo, kad skaitmeniniai fotikai gali veikti tik iki - 10 laipsnių šalčio. Kondensatas ten visoks ant optikos, matricos...

tai žiemą, ką, vestuvių nefotkinat?blink.gif

fotkinam - susildom dektine bigsmile.gif o jei rimtai tai tiek vasara tiek ziema vestuvese karsta buna jau vien nuo pamergiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(MSZ @ 2008 09 13, 12:21)
as asmeniskai atsirinkinedama fotografus is kart atmeciau tokius, kurie man sake ar rase, kad reikes kazka specialiai daryt, kad jie nores mus i jura imest ir pan.. del labai aiskios priezasties - ta diena ir taip bus nelengva, tad dirbti (butent DIRBTI) su fotografu neturiu ne menkiausio noro.. is vis noreciau jo nematyti ir negirdeti jo aiskinimu ka ir kaip as turiu daryti... Noriu megautis ta diena, o fotografavima palikti reportazini - tegu fiksuoja tai, kas vyksta nesikisdamas ir nenurodinedamas... Geriau tegu fiksuoja visas emocijas, smulkmenas, mielus akcentus, o ne sustato ar liepa plesyt suknia...
Ir tiesa, del to "tokie nerealus kadrai butu buve" - fotografas turi juos pagaut, o ne surezisuot....niekada nesutikciau sokt i ezera budama pamerge...

thumbup.gif viasiskai sutinku, as ir nemegstu kai man nurodineja ka turiu daryt... tik tokiu atveju jums reikes atmest ir dievo tarnus ir santuokos rumu darbuotojus ir sventes vedanciuosius, nes jie visi ir tik tenurodines ka kada daryt kur atsistot ka sakyt ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tango36 @ 2008 09 14, 21:02)
thumbup.gif  viasiskai sutinku, as ir nemegstu kai man nurodineja ka turiu daryt... tik tokiu atveju jums reikes atmest ir dievo tarnus ir santuokos rumu darbuotojus ir sventes vedanciuosius, nes jie visi ir tik tenurodines ka kada daryt kur atsistot ka sakyt ir t.t.  doh.gif

nereikia perfrazuoti zodziu. nereikes mums nieko atmesti. o i santuokos rumus mes net neplanuojam eit, jei ka mirksiukas.gif .
tiesiog tokie musu su MB norai - tureti fotografa, kuris ramiai dirbtu savo darba, o ne toki, kuris noretu ikisti mus i vandeni, lieptu pasisukti i kita puse, nes jam kadras geras nesigauna ar dar kazkoki velnia daro... todel renkuosi ta fotografa, kuris sako, kad "siekiu fotografuoti taip, kad tai būtų kuo mažiau panašu į kankynę ir kuo daugiau į malonumą. Tai yra jūsų šventė, jūsų ypatinga diena, kuri neturėtų būti paverčiama į fotomodelio darbo dieną. Stengiuosi jausti, stebėti, išlaukti ir tik tada fiksuoti akimirkas - nekeisdamas scenos, nieko nenurodinėdamas, tik pasakodamas vaizdais apie natūraliai vykstančius įvykius, prasiveržiančias emocijas, poros jausmus. Mano nuostata yra tokia, kad žmonės geriausiai žiūrisi būdami natūralūs, o ne pozuodami. Nepaisant to, esu pasirengęs atsiliepti į poros kūrybines iniciatyvas ir leistis į lengvus fotografinius žaidimus"
Aciu Dievui, tokiu fotografu yra! Kiekvienam savo, tad kiekvienas ir renkames taip, kaip norim! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MSZ @ 2008 09 14, 22:08)
nereikia perfrazuoti zodziu. nereikes mums nieko atmesti. o i santuokos rumus mes net neplanuojam eit, jei ka  mirksiukas.gif .
tiesiog tokie musu su MB norai - tureti fotografa, kuris ramiai dirbtu savo darba, o ne toki, kuris noretu ikisti mus i vandeni, lieptu pasisukti i kita puse, nes jam kadras geras nesigauna ar dar kazkoki velnia daro... todel renkuosi ta fotografa, kuris sako, kad "siekiu fotografuoti taip, kad tai būtų kuo mažiau panašu į kankynę ir kuo daugiau į malonumą. Tai yra jūsų šventė, jūsų ypatinga diena, kuri neturėtų būti paverčiama į fotomodelio darbo dieną. Stengiuosi jausti, stebėti, išlaukti ir tik tada fiksuoti akimirkas - nekeisdamas scenos, nieko nenurodinėdamas, tik pasakodamas vaizdais apie natūraliai vykstančius įvykius, prasiveržiančias emocijas, poros jausmus. Mano nuostata yra tokia, kad žmonės geriausiai žiūrisi būdami natūralūs, o ne pozuodami. Nepaisant to, esu pasirengęs atsiliepti į poros kūrybines iniciatyvas ir leistis į lengvus fotografinius žaidimus"
Aciu Dievui, tokiu fotografu yra! Kiekvienam savo, tad kiekvienas ir renkames taip, kaip norim! 4u.gif

Ne nu viskas aisku, puikiai suprantu jus ir pritariu... pritariu ir tam kad zmones geriausiai ziurisi budami naturalus, ir pratesdamas minti noriu pasakyt kad vestuvese zmones mazai kur gali jaustis naturaliai, kad ir baznycioje... porom buna
pasakyta kur sustot kaip elgtis ir panasiai... vat maziem vaikam tai nieko nereiskia palaksty po baznycia kryksciant ir mosikuojant rankomis, suauge zmones paprastai
elgiasi pagal taisykles ir sulaiko emocijas... O jusu pamineti "fotografiniai zaidimai" kitaip gali buti pavadinti "suvaidintais kadrais" kitas pavadins " rezisuota fotografija" dar kitas "pozavimu fotografui"
Patyres fotografas ir nepraso niekad pozuot jis zaidimo forma ar dar kaip kitaip (yra daug budu mirksiukas.gif ) sugeba itraukt visus vestuvininkus i tokia fotosesija kad ojojoi... ir jiem patiem nedaeina kad jie pozavo fotografui... viskas gaunasi tarsi naturaliai ir zmones naturalus mirksiukas.gif
Butu idomu pamatyt darbus jusu isirinkto reportazinio fotografo... beveik isitikines ka ten bus apie 50 procentu pozuotu kadru o tai kazkur maziausiai apie pusantros valandos pozavimo fotografui jusu sventes diena... buvau ir anksciau nemazai pasisakes ta tema... grynai reportazinio fotografo taip man nieks ir neivardijo, matyt nera tokiu Lietuvoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tango36: 14 rugsėjo 2008 - 21:19
QUOTE(MSZ @ 2008 09 14, 21:08)
nereikia perfrazuoti zodziu. nereikes mums nieko atmesti. o i santuokos rumus mes net neplanuojam eit, jei ka  mirksiukas.gif .

Jei nepaslaptis, kas jusu pasirinktas fotografas? Skaitydama jusu komentara atpazinau musiski fotografa, kurio ,,tikslas vestuvese pagauti tikras emocijas ir
nepakartojamas akimirkas, o ne padaryti kruva nuobodziu nuotrauku prie
skirtingu sienu:)''. Super.
P.S. Jei nenorite i foruma rasyt, parasykit man i AZ. Labai idomu blink.gif
Atsakyti
mes buvome issirinke Henrika Kudirka, jaunas jaunuolis, bet super ismanantis savo darba....matosi, kad zmogus atsidaves savo darbui...nesigailim....
Atsakyti
QUOTE(rallaa @ 2008 09 15, 13:10)
mes buvome issirinke Henrika Kudirka, jaunas jaunuolis, bet super ismanantis savo darba....matosi, kad zmogus atsidaves savo darbui...nesigailim....

O Gediminas Kudirkas "senas jaunuolis" ? biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cizikas @ 2008 09 15, 13:46)
O Gediminas Kudirkas "senas jaunuolis" ?  biggrin.gif  lotuliukas.gif

ir is kur tie jaunuoliai? is kokio miesto? ir kiek uz paslaugas nori? ax.gif
Atsakyti