QUOTE(MSZ @ 2008 09 14, 22:08)
nereikia perfrazuoti zodziu. nereikes mums nieko atmesti. o i santuokos rumus mes net neplanuojam eit, jei ka
.
tiesiog tokie musu su MB norai - tureti fotografa, kuris ramiai dirbtu savo darba, o ne toki, kuris noretu ikisti mus i vandeni, lieptu pasisukti i kita puse, nes jam kadras geras nesigauna ar dar kazkoki velnia daro... todel renkuosi ta fotografa, kuris sako, kad "siekiu fotografuoti taip, kad tai būtų kuo mažiau panašu į kankynę ir kuo daugiau į malonumą. Tai yra jūsų šventė, jūsų ypatinga diena, kuri neturėtų būti paverčiama į fotomodelio darbo dieną. Stengiuosi jausti, stebėti, išlaukti ir tik tada fiksuoti akimirkas - nekeisdamas scenos, nieko nenurodinėdamas, tik pasakodamas vaizdais apie natūraliai vykstančius įvykius, prasiveržiančias emocijas, poros jausmus. Mano nuostata yra tokia, kad žmonės geriausiai žiūrisi būdami natūralūs, o ne pozuodami. Nepaisant to, esu pasirengęs atsiliepti į poros kūrybines iniciatyvas ir leistis į lengvus fotografinius žaidimus"
Aciu Dievui, tokiu fotografu yra! Kiekvienam savo, tad kiekvienas ir renkames taip, kaip norim!
Ne nu viskas aisku, puikiai suprantu jus ir pritariu... pritariu ir tam kad zmones geriausiai ziurisi budami naturalus, ir pratesdamas minti noriu pasakyt kad vestuvese zmones mazai kur gali jaustis naturaliai, kad ir baznycioje... porom buna
pasakyta kur sustot kaip elgtis ir panasiai... vat maziem vaikam tai nieko nereiskia palaksty po baznycia kryksciant ir mosikuojant rankomis, suauge zmones paprastai
elgiasi pagal taisykles ir sulaiko emocijas... O jusu pamineti "fotografiniai zaidimai" kitaip gali buti pavadinti "suvaidintais kadrais" kitas pavadins " rezisuota fotografija" dar kitas "pozavimu fotografui"
Patyres fotografas ir nepraso niekad pozuot jis zaidimo forma ar dar kaip kitaip (yra daug budu
) sugeba itraukt visus vestuvininkus i tokia fotosesija kad ojojoi... ir jiem patiem nedaeina kad jie pozavo fotografui... viskas gaunasi tarsi naturaliai ir zmones naturalus
Butu idomu pamatyt darbus jusu isirinkto reportazinio fotografo... beveik isitikines ka ten bus apie 50 procentu pozuotu kadru o tai kazkur maziausiai apie pusantros valandos pozavimo fotografui jusu sventes diena... buvau ir anksciau nemazai pasisakes ta tema... grynai reportazinio fotografo taip man nieks ir neivardijo, matyt nera tokiu Lietuvoj