Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Na, užsidirbo, kad gali tokios prašyt smile.gif Štai ir viskas smile.gif

QUOTE(saulelyyyte @ 2008 09 12, 15:13)
Bet su kainom tai jie persistenge mano nuomone  g.gif  Kiek is pazystamu samde fotografus, tai jau uz 3000 lt tikrai originalias nuotraukas gali gauti , o pas juos tikrai ne ka geresnes, o kainos tai kosmines blink.gif

Atsakyti
QUOTE(saulelyyyte @ 2008 09 12, 15:13)
neabejoju, kad www.meninenuotrauka.lt yra originalas  mirksiukas.gif

Bet su kainom tai jie persistenge mano nuomone  g.gif  Kiek is pazystamu samde fotografus, tai jau uz 3000 lt tikrai originalias nuotraukas gali gauti , o pas juos tikrai ne ka geresnes, o kainos tai kosmines blink.gif

Tai, kad jus nenorite ar negalite sau leisti moketi tokios kainos, nereiskia, kad negali ar nenori ir kiti smile.gif. Tiesiog paziurekite i ju uzimtumo grafika ir manau neturesite daugiau abejoniu del kainos pagristumo: http://meninenuotrauka.lt/grafikas.php

Kodel jie turetu mazinti savo kaina, jei ir uz sia turi pakankamai daug uzsakymu? Juk ne todel, kad ne visos Lietuvos poros gali pasinaudoti ju paslaugomis. Yra tam tikras klientu ratas, kuriam si kaina atrodo prieinama.

Tai vadinasi rinkos segmentacija. "Menine nuotrauka" dirba virsutiniame rinkos segmente, kiti imantys 1500-3000 viduriniame, dar kiti uz 800 - 1500 apacioje. Taip yra patenkinami kiekvieno kliento norai ir poreikiai.
Tarp kokybes ir kainos yra dar kelios tarpines stoteles nuo kuriu pastaroji ir priklauso:
- padetis ir buvimo laikas rinkoje
- marketingas
- pozicionavimas
- turima technika
- rezultato uztikrinimas
- naryste tarptautinese organizacijose ir tt.

Jusu nuomene turi teise egzistuoti, bet tik jums, kiti gali tureti savo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlbertasP: 12 rugsėjo 2008 - 17:18
QUOTE(AlbertasP @ 2008 09 12, 15:17)
Tai, kad jus nenorite ar negalite sau leisti moketi tokios kainos, nereiskia, kad negali ar nenori ir kiti smile.gif. Tiesiog paziurekite i ju uzimtumo grafika ir manau neturesite daugiau abejoniu del kainos pagristumo: http://meninenuotrauka.lt/grafikas.php

Kodel jie turetu mazinti savo kaina, jei ir uz sia turi pakankamai daug uzsakymu? Juk ne todel, kad ne visos Lietuvos poros gali pasinaudoti ju paslaugomis. Yra tam tikras klientu ratas, kuriam si kaina atrodo prieinama.

Tai vadinasi rinkos segmentacija. "Menine nuotrauka" dirba virsutiniame rinkos segmente, kiti imantys 1500-3000 viduriniame, dar kiti uz 800 - 1500 apacioje. Taip yra patenkinami kiekvieno kliento norai ir poreikiai.
Tarp kokybes ir kainos yra dar kelios tarpines stoteles nuo kuriu pastaroji ir priklauso:
- padetis ir buvimo laikas rinkoje
- marketingas
- pozicionavimas
- turima technika
- rezultato uztikrinimas
- naryste tarptautinese organizacijose ir tt.

Jusu nuomene turi teise egzistuoti, bet tik jums, kiti gali tureti savo.

pritariu 200% drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

kazkaip paziurejau nieko ten ypatingo, o kaina tikrai nemaza. mano fotografas kainavo 1600.o nyuotraukos net kaikurios atrodo manishkio geresnes. bet fotografavimo principas tas pats.

Pas tokius fotografuojasi atrba labai turtingi, arba tie kas paskutine minute ieshko, kaip ir mes muzikantu ishekojom 4 menesius iiki vestuviu. tai taip ire mokejom 5000 uz vakara.
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2008 09 12, 15:40)
kazkaip paziurejau nieko ten ypatingo, o kaina tikrai nemaza. mano fotografas kainavo 1600.o nyuotraukos net kaikurios atrodo manishkio geresnes. bet fotografavimo principas tas pats.

Pas tokius fotografuojasi atrba labai turtingi, arba tie kas paskutine minute ieshko, kaip ir mes muzikantu ishekojom 4 menesius  iiki vestuviu. tai taip ire mokejom 5000 uz vakara.

nesutinku schmoll.gif patys ieskojome fotografo, busimam vyrui padariau ivairaus stiliaus ir ivairiu kainu (nuo 1500-5000) fotografu sarasa, nors jis manimi netikejo, bet kartais kaina tikrai atitinka kokybe, naudojama technika, naujoves, originalius kadrus ir apipavidalinima. Fotografui ir nuotraukoms skiriame labai daug demesio. Mokesime nemazai, bet esu tikra, kad gausiu kokybe ir nuostabias nuotraukas. ax.gif

kiekvienam savo skonis ir galimybes, todel nebutina sakyti, kad "nieko ypatingo ten nera", Jums nera, kitiems yra. Demokratija - pasirinkimu laisve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cizikas @ 2008 09 12, 10:18)

http://albertpocej.b...dyns-jroje.html wub.gif
Atsakyti
Vienų neįvykusių vestuvių jaunoji man pasakė: "Savo vestuvinę suknelę fotosesijos eigoje aš ištepliosiu ir sudraskysiu - prašau tai įamžinti" thumbup.gif
Per kitas vestuves, rugpjūti, kai buvo nerealiai karšta, užmetėm mintį pamergių pulkui sukristi į ežerą su viskuo - tai į mus pažiūrėjo kaip į lengvai trenktus smile.gif, ir be abejo nieko nesigavo smile.gif. Nors jos visos turėjo kuom persirengti... O gaila - tokie nerealūs kadrai butu buvę... verysad.gif
Aš manau kad mūsų busimosioms jaunosioms reikia daugiau atsipalaiduoti ir įjungti fantaziją - juk vestuvių puota būna dažniausiai tik kartą gyvenime... wink.gif

QUOTE(mg* @ 2008 09 12, 20:33)

Atsakyti
Tikraja vestuviu diena TTD fotosesijai mazai kas sutiks... Bet va po savaites, menesio... Smagumelis smile.gif

Siaip paziurejus pavyzdzius, kai kurie kadrai nera jau tokie drastiski (suplesymai, voliojimaisis purve), o primena elementaria vestuvu fotosesija neiprastose vietose. Uzsieny labiau iprasta vestuviu diena fotografuotis tik baznycioje ir "reception'e", o pas mus gi nemaza dienos dalis skirta butent fotografavimuisi ivairiose vietose. Be abejo, "neisvaizdzios" vietos nera populiarios tarp jaunuju, bet beieskanciu kazko naujo, neiprasto atsiranda vis daugiau.
Atsakyti
QUOTE(cizikas @ 2008 09 12, 09:18)
Merginos o kaip jums nauja mada TTD? (trash the dress)
http://www.youtube.c...h?v=jSWcLW9sQ84

super rolleyes.gif labai noreciau, kaip tik suknele reik atsikratyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2008 09 12, 17:58)

kiekvienam savo skonis ir galimybes, todel nebutina sakyti, kad "nieko ypatingo ten nera", Jums nera, kitiems yra. Demokratija - pasirinkimu laisve  biggrin.gif

butent drinks_cheers.gif as perziurejus gal apie 100 www pries savo vestuves, bet apsisprest nebuvo sunku, nes realiai tik is 2 rinkausi. Ir kazkodel abieju ju kaina buvo didziausia
Atsakyti
QUOTE(ADV @ 2008 09 12, 22:18)
Vienų neįvykusių vestuvių jaunoji man pasakė: "Savo vestuvinę suknelę fotosesijos eigoje aš ištepliosiu ir sudraskysiu - prašau tai įamžinti"  thumbup.gif
Per kitas vestuves, rugpjūti, kai buvo nerealiai karšta, užmetėm mintį pamergių pulkui sukristi į ežerą su viskuo - tai į mus pažiūrėjo kaip į lengvai trenktus smile.gif, ir be abejo nieko nesigavo smile.gif. Nors jos visos turėjo kuom persirengti... O gaila - tokie nerealūs kadrai butu buvę...  verysad.gif
Aš manau kad mūsų busimosioms jaunosioms reikia daugiau atsipalaiduoti ir įjungti fantaziją - juk vestuvių puota būna dažniausiai tik kartą gyvenime... wink.gif

as asmeniskai atsirinkinedama fotografus is kart atmeciau tokius, kurie man sake ar rase, kad reikes kazka specialiai daryt, kad jie nores mus i jura imest ir pan.. del labai aiskios priezasties - ta diena ir taip bus nelengva, tad dirbti (butent DIRBTI) su fotografu neturiu ne menkiausio noro.. is vis noreciau jo nematyti ir negirdeti jo aiskinimu ka ir kaip as turiu daryti... Noriu megautis ta diena, o fotografavima palikti reportazini - tegu fiksuoja tai, kas vyksta nesikisdamas ir nenurodinedamas... Geriau tegu fiksuoja visas emocijas, smulkmenas, mielus akcentus, o ne sustato ar liepa plesyt suknia...
Ir tiesa, del to "tokie nerealus kadrai butu buve" - fotografas turi juos pagaut, o ne surezisuot....niekada nesutikciau sokt i ezera budama pamerge...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MSZ: 13 rugsėjo 2008 - 10:24
QUOTE(MSZ @ 2008 09 13, 11:21)

Ir tiesa, del to "tokie nerealus kadrai butu buve" - fotografas turi juos pagaut, o ne surezisuot....

tam kad juos pagaut reikia iniciatyvos ir iš jaunųjų pusės. Gerai kai fotografi pasiseka ir jaunieji būna pilni entuziazmo ir šėlioja net neprašomi, bet jei jie visą laiką vaikščios paniurę, susikaustę tai kaip fotografui iš viso to išspaust nerealius kadrus? ir šiaip ši tema jau yra diskutuota ir aptarta daugybę kartų..
Atsakyti