QUOTE(Diax @ 2008 09 30, 11:56)
O palata pirmam aukšte? Gal juokingai šis klausimas nuskambėjo
Bet kiek viena ausim girdėjau pirmas aukštas atnaujintas
Ten visas gimdymo skyrius atnaujintas!
as gimdziau berods 3ciame aukste, bet palata visa naujut naujutele, su toletu, yra ir tokia ishsilankstoma kusete vyrui, radijas, jei gimdymas uzsitestu 15 valandu, kaip mano
vienu zodziu, toj palatoj gimdai nepriklausomai ar taries su gydytoju ar ne
mano drauge gimde menesiu anksciau ten pat, bet ji taresi su gydytoju, ir ka, palatos buvo vienodos
Papildyta:
QUOTE(Lejla @ 2008 09 29, 16:59)
Mamytes, kurios gimdet KMUK nesitare, atsakykit prasau, ar jusu gimdyma priime rezidentas???
Siandien mane gine (kuri klinikose nedirba) nugasdino, jei nesitarsiu su niekuo, tai gimdyma priimines rezidentas!
Ar cia tiesa?
Tokiu paistalu dar negirdejau
Atvaziuoji, (as buvau su niekuo nesitarus), uzraso visus duomenis, ir kas tada budi, tas gimdyma ir priima, beto, didziausia darba atlieka akusere, ji tave priziuri per visa gimdyma, o gydytojas ateina tik kaklelio pamatuoti ir paskui jau vaikelio priimti, taip kad nera ko baimintis tu rezidentu, ju vienu niekas nepaleidzia
Pas mane irgi keitesi pamaina, tai ryte suguzejo visa gvardija, gal trys gydytojos ir dar pora studentu, ir ka jie tik sone stovi ir viska stebi, reik gi is kazko mokytis, uztat daktarai tada tau suteikia daug daugiau demesio
nereik bijot tu rezidentu
O ta daktare, kuri cia tave taip nugasdino, tai gal nori kad su ja tartumeis ir jai pinigeliu pamoketum????
Patikek manim, tikrai nieks neleis, kad atsitiktu kas bloga nei tau nei tavo vaikeliui