Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

kmuk apskritai "užmuštos"... dabar kelias dienas su vaiku buvau. tai gulėjom kardiologinėj palatoj, nes visas gastro skyrius, kur mus turėjo guldyti, perpildytas. tiesiogine to žodžio prasme - trivietės į keturvietes perdarytos. na, čia vaikų skyriuje. ir viskas dėl remontų, taigi laikina.
Atsakyti
QUOTE(ruteliux25 @ 2009 02 25, 12:47)
vis uzmetu aki cia...
tai tai iseina kad klinikos ant tiek uzmustos kad sunku gaut vieta? blink.gif  doh.gif
o as kaip tik svarsciau galimybe gimdyt klinikose..terminas liepa...tai jei busiu su daktare nesusitarus, tai piseina busiu pramesta? g.gif  ar kaip ?

na ne visada jos taip užmuštos, bet būna tokių laikotarpių, kad būna bumas gimdančių. Gal kai jums reikės gimdyt, taip ir nebus, sunku prognozuoti. Bent aš su daktaru tarčiausi tikrai smile.gif
Atsakyti
Vakar kaip tik paklausiau pas savo gydytoja, kaip su vietom, jis patvirtino kalbas, kad buna, kad siuncia kitur ir nieko cia nepadarysi (nors jei reikia, tai suranda ta vietele, manau). Ir dar kol stovejau registraturoj, atbego kazkokia darbuotoja ir toms registratorems pasake perspeti visus kabinetus, kad ginekologiniam nera vietu. Tai kaip suprantu, ne tas pats skyrius kaip akuserinis, bet vis tiek matosi, kad klinikos greitai prisipildo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta003 @ 2009 02 25, 13:00)
O siaip tai kaip ir visur, jei susitarus, arba jei yra butina indikacija - gimdyti klinikose, nieks niekur neturetu mesti.

O kada jau yra ta būtina indikacija? Man gine sake kad išrašys ten kažkokį siuntimą, kad reik stebėti ar nereikės Cezario, nes neseniai 2 metai praėjo nuo praito CP. Iki šiol viskas kaip ir normalu. Tai kaži čia jau indikacija likti klinikose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2009 02 26, 19:15)
O kada jau yra ta būtina indikacija? Man gine sake kad išrašys ten kažkokį siuntimą, kad reik stebėti ar nereikės Cezario, nes neseniai 2 metai praėjo nuo praito CP. Iki šiol viskas kaip ir normalu. Tai kaži čia jau indikacija likti klinikose?  g.gif

cp turetu daryti visur kur priima gimdymus...
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2009 02 26, 20:15)
O kada jau yra ta būtina indikacija? Man gine sake kad išrašys ten kažkokį siuntimą, kad reik stebėti ar nereikės Cezario, nes neseniai 2 metai praėjo nuo praito CP. Iki šiol viskas kaip ir normalu. Tai kaži čia jau indikacija likti klinikose?  g.gif

nemanau, kad indikacija. CP gali padaryti klinikų gi nerbūtinai reikia smile.gif . Indikacijos yra dažniausiai nėščiosios ligos, nėštumo patologijos. Pvz., nėštumo metu man buvo gestacinis diabetas, leidausi insuliną, tai klinikų gyd., pas kurį lankiausi, iš karto pasakė, kad man tieiog priklauso gimdyti klinikose vien dėl vaikelio būklės gimus stebėjimo. O dėl ko dar siunčia į klinikas, manau daug atvejų ir sudėtingesnių... Dėl buvusio CP nemanau kad į klinikas siųstų.
Atsakyti
Po praito CP, vaiką parą laikė inkubatoriuje, jis ten vargšas gerokai padusęs buvo ir apmaigytas. Kaži ar visose ligoninėse turi inkubatorius?
Atsakyti
QUOTE(sauadsa @ 2009 02 27, 08:36)
Indikacijos yra dažniausiai nėščiosios ligos, nėštumo patologijos. (...)

Taip, pvz., aš jau gavau nurodymą gimdyti klinikose, nes turiu problemų su skydliauke. Jei neklystu, gydytojas turi parašyti ligos istorijoje (ar nėščios kortelėje), kad "rekomenduojama gimdyti klinikose".
Atsakyti
Man irgi yra nustatytas gestacinis diabetas. verysad.gif Insulino dar nereikia, uztenka dietos, o kur gimdysiu dar nezinau. Esu is rajono. Kai vasario pradzioj buvau keletui dienu paguldyta i KMUK stebejimui, tai ten visi sake, kad su sia patologija teks atvaziuot pas juos gimdyt. O mano ginekologe kol kas dar nieko nesake. ax.gif
Sauadsa, kiek laiko stebejo tavo mazyle? Kiek laiko isbuvai ligoninej po gimdymo? Kaip vyko tas kudikio stebejimas? Ar galejai pati maitinti? Gal ir per daug klausimu, bet man tai labai svarbu. Parasyk, aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Meina @ 2009 02 27, 20:42)
Taip, pvz., aš jau gavau nurodymą gimdyti klinikose, nes turiu problemų su skydliauke. Jei neklystu, gydytojas turi parašyti ligos istorijoje (ar nėščios kortelėje), kad "rekomenduojama gimdyti klinikose".

Vajergau, tai ir as turiu problemu su skydliauke. Reiskia jau tikrai teks i Kauna vaziuot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viliukas77 @ 2009 02 27, 19:48)
Man irgi yra nustatytas gestacinis diabetas.  verysad.gif Insulino dar nereikia, uztenka dietos, o kur gimdysiu dar nezinau. Esu is rajono. Kai vasario pradzioj buvau keletui dienu paguldyta i KMUK stebejimui, tai ten visi sake, kad su sia patologija teks atvaziuot pas juos gimdyt. O mano ginekologe kol kas dar nieko nesake. ax.gif
Sauadsa, kiek laiko stebejo tavo mazyle? Kiek laiko isbuvai ligoninej po gimdymo? Kaip vyko tas kudikio stebejimas? Ar galejai pati maitinti? Gal ir per daug klausimu, bet man tai labai svarbu. Parasyk, aciu 4u.gif
Papildyta:
Vajergau, tai ir as turiu problemu su skydliauke. Reiskia jau tikrai teks i Kauna vaziuot verysad.gif

manau, kad teks klinikose gimdyti unsure.gif bent kaip man aiškino gydytojas, kad tik gimus vaikuciui jam daro kazkokius tyrimus del tu musu ligu
Atsakyti
Jo, man irgi atrodo, kad teks nestuke.gif . Na, jau greit mano gine turetu pasakyti, gi nelauks gal paskutines minutes. Kaip manot, jei lieps gimdyti KMUK, turbut reiks vaziuoti ten arba bent jau skambintis ir kalbetis su kokiu nors gydytoju? ax.gif . Gi nevaziuosi 200 km i Kauna jau prasidejus saremiams... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(viliukas77 @ 2009 03 01, 13:11)
. Gi nevaziuosi 200 km i Kauna jau prasidejus saremiams... blink.gif

Aš važiavau su sąrėmiais. Bet su gydytoju buvo sutarta, tai jaučiaus rami. ( man kaip tik tą dieną buvo suplanuotas cezaris ir sąrėmiai kaip tik prasidėjo).
Atsakyti