Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

Na taip, aš sutinku su jumis pilnai, net šianakt blogai miegojau, rimtai , jei gimdysiu anksčiau laiko? Dabar esu pasimetusi
Atsakyti
Dėl epidūrinio rinkinio aš taip pat girdėjau,apsilankymo metu pas M.Kliučinską,Jis pats pasakė,kad jei ruošiuosi gimdyti klinikose turiu įsigyti pati.Taip pat dėl vietų klinikose,Jo žodžiais net tokiu atveju jeigu nėra ,,vietų'',ligoninė randa sprendimą ir niekas nesiuntinėja,jeigu Tu jau kartą atvažiavai.
Mano nuomone,aišku kad būna visokiausių situacijų,bet tai yra nelogiška gimdyvės atžvilgiu.O dėl epidūrinio... nieko aš nepirkau ir nesiruošiu pirkti,ruošiuosi gimdyti pati be jokių ,,pagalbinių'' medikamentų.Tik ramybės neduoda,tai kad mums liko labai nedaug dienelių,o leliuko padėtis - išilginė...
Atsakyti
QUOTE(Nerutia @ 2009 02 25, 09:34)
Dėl epidūrinio rinkinio aš taip pat girdėjau,apsilankymo metu pas M.Kliučinską,Jis pats pasakė,kad jei ruošiuosi gimdyti klinikose turiu įsigyti pati.Taip pat dėl vietų klinikose,Jo žodžiais net tokiu atveju jeigu nėra ,,vietų'',ligoninė randa sprendimą ir niekas nesiuntinėja,jeigu Tu jau kartą atvažiavai.
Mano nuomone,aišku kad būna visokiausių situacijų,bet tai yra nelogiška gimdyvės atžvilgiu.O dėl epidūrinio... nieko aš nepirkau ir nesiruošiu pirkti,ruošiuosi gimdyti pati be jokių ,,pagalbinių'' medikamentų.Tik ramybės neduoda,tai kad mums liko labai nedaug dienelių,o leliuko padėtis - išilginė...

o kazkur pries metus teko pabuvoti preiemime ir kol man bande uzrasyti vaisiaus tonus atvaziavo gimdyve ir pats MK issinte ja i II KKL tongue.gif

okad vaisiaus pasetis isilgine tai gerai, svarbu ne skersine tongue.gif
Atsakyti
Tikriausiai iš savo klaidų pats ir pasimokino,nes mane tikino,kad taip tikrai neatsitiks biggrin.gif g.gif
Atsakyti
ir šiais metais vasario pradžioj jau siuntė gimdyves į kitas ligonines, nes nebuvo vietų klinikose. Aišku, jei yra nėštumo patologija, tai nesiunčia, kažkaip randa vietos.
Papildyta:
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Nerutia @ 2009 02 25, 11:54)
Tikriausiai iš savo klaidų pats ir pasimokino,nes mane tikino,kad taip tikrai neatsitiks  biggrin.gif  g.gif

Atsakyti
Patikekit, dar ir kaip siuncia... Gal nori nuramint pats MK, jis gi vedejas, negali kitaip sneket smile.gif
Nebent susitare busit.
Atsakyti
QUOTE(Nerutia @ 2009 02 25, 10:54)
Tikriausiai iš savo klaidų pats ir pasimokino,nes mane tikino,kad taip tikrai neatsitiks  biggrin.gif  g.gif

matyt lotuliukas.gif

QUOTE(priklausomybe @ 2009 02 25, 11:05)
Patikekit, dar ir kaip siuncia... Gal nori nuramint pats MK, jis gi vedejas, negali kitaip sneket smile.gif
Nebent susitare busit.

as buvau susitarusir visa nestuma pas ji vaiksciojau, bet jis man sakydavo, kad darys viska, ka gali, bet nezinai kaip bus tuo momentu kai reikes gimdyti

na bet baigesi gerai liepos men (tada daugiausia gimdymu ir maziausia personalo) atsirado man vieta thumbup.gif
Atsakyti
vis uzmetu aki cia...
tai tai iseina kad klinikos ant tiek uzmustos kad sunku gaut vieta? blink.gif doh.gif
o as kaip tik svarsciau galimybe gimdyt klinikose..terminas liepa...tai jei busiu su daktare nesusitarus, tai piseina busiu pramesta? g.gif ar kaip ?
Atsakyti
QUOTE(elena1215 @ 2009 02 24, 23:28)
Na taip, aš sutinku su jumis pilnai, net šianakt blogai miegojau, rimtai , jei gimdysiu anksčiau laiko? Dabar esu pasimetusi

Tau yra du variantai: arba skambinti savo gydytojui ir klausti, ar jis kartais neuzmirso tau pasakyti, kad reikia anksciau atvaziuoti, arba tiesiog vaziuoti i KMUK ansciau. Nes kitaip cia visiska nesamone gaunas. ax.gif
Atsakyti
Būtent taip ir yra...bet nu mergaitės...negi atvažiuos nesitarusi mamytė su nubėgusiais vandenimis ir ją dar mėtys per kitas ligonines? Nei šis,nei tas.Nesitiki man,nors Jūs ką ax.gif lotuliukas.gif

QUOTE(priklausomybe @ 2009 02 25, 13:05)
Nebent susitare busit.

Atsakyti
QUOTE(Nerutia @ 2009 02 25, 13:38)
Būtent taip ir yra...bet nu mergaitės...negi atvažiuos nesitarusi mamytė su nubėgusiais vandenimis ir ją dar mėtys per kitas ligonines? Nei šis,nei tas.Nesitiki man,nors Jūs ką  ax.gif  lotuliukas.gif

tikrai visko buna, kiek zinau... Gal, jei jau leliukas lenda nieks nems, bet tikrai zinau, kad jei saremiai nera pakankamai dazni, o vietu ner - liepai vaziuot i kita ligonine... Zinau, kad pries Kaledas buvo tokia situacija: stovi priemime 3 teveliai ir siulo viens kitam pinigu, kad vaziuotu kitur, nes vieta - 1, o gimdyves - 3 doh.gif . O siaip tai kaip ir visur, jei susitarus, arba jei yra butina indikacija - gimdyti klinikose, nieks niekur neturetu mesti.
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2009 02 25, 10:47)
o kazkur pries metus teko pabuvoti preiemime ir kol man bande uzrasyti vaisiaus tonus atvaziavo gimdyve ir pats MK issinte ja i II KKL  tongue.gif

Man irgi mano daktaras pasakojo, kad teko atostogaujančio Kliučinsko pacientę siųsti į Mažylį. O klausykite, tai dar iki šiol remontai nesibaigė? Gal kai visi aukštai bus suremontuoti, gal nebus tokių "staigmenų" važiuojant gimdyti? Nes aš irgi numačius šventę tuo karštuoju - rugjūčio mėnėsio periodu doh.gif
Atsakyti