QUOTE(muminukas @ 2009 02 21, 15:48)
čia ne pletkai, vakar man pati gydytoja pasakė, kad prasidėjus gimdymui iškart jai skambinčiau, o ji pasuks į kmuk, jei nedarbo metas bus. tikrai pastaruoju metu kmuk užgultos, jeigu trūksta gimdyklų, siunčia į antrą ligoninę.
beje, aš susitarusi su gydytoja, bet susitarimas kitoks negu daugumos.
iš tikrųjų, jei yra gimdančių anšlagas, tai pristabdo gimdyvių priėmimą klinikose, priima tik su komplikuotais nėštumais ir pan. Na aišku, jei esi susitarusi, tai jau ko gero kita kalba, o šiaip sunkus atvejis. Pati gimdžiau kmuk vasario pradžioj, tai buvo pats anšlagas gimdančiųjų, operacijai mane ruošė "ant ratų", nes nebuvo kur guldyti, o ir prasmės nebuvo
Po operacijos mane ir kelias kitas moteris visą parą pralaikė intensyvioj palatoj, nes nebuvo kur mūsų kelti
kitos pagimdžiusios kiek žinau pogimdyvinėse palatose gulėjo. Taip kad ne pletkai čia, išku, jei nepataikai antšlago metu, tai manau įmanoma ir papulti pagimdyti klinikose ir be išankstinio susitarimo .
Papildyta:
QUOTE(elena1215 @ 2009 02 22, 13:15)
Aš esu Klaipediške, tai ryt važiuoju tartis su gyd. dėl CP, nes kiek girdėjau Kauno klinikuose yra visa reikiama aparatūra ką tik gimusiems lialiukams, nes aš turiu nėštumo patologija ir rizikinga nėštumą, nors aišku , gimdyt man būtų smagiau savo mieste
Aš tik labai pergynu dėl lialiuko, o dėl CP kažkaip nelabai
Sėkmės tau. Tikėk, kad viskas bus gerai. P.S. Pati prieš tris savaites išgyvenau panašius jausmus.