Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

Yra yra smile.gif. Kazkas seniau rase, kad pries gimdyma nieko pirktis nereikia. Bus matyt pagal situacija, jei gimdymo metu reikes, tada jie savo panaudoja, o tu po gimdymo atperki ir tiek.
Ka jus cia mamkos stresuojat be reikalo smile.gif?

QUOTE(viliukas77 @ 2009 02 23, 15:37)
Negi cia nera kaunieciu mamyciu, kurios lankosi KMUK? Gal galetumet tiksliai suzinoti kaip ten yra su tais visais paketais? ax.gif  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 21, 15:48)
čia ne pletkai, vakar man pati gydytoja pasakė, kad prasidėjus gimdymui iškart jai skambinčiau, o ji pasuks į kmuk, jei nedarbo metas bus. tikrai pastaruoju metu kmuk užgultos, jeigu trūksta gimdyklų, siunčia į antrą ligoninę.
beje, aš susitarusi su gydytoja, bet susitarimas kitoks negu daugumos.

iš tikrųjų, jei yra gimdančių anšlagas, tai pristabdo gimdyvių priėmimą klinikose, priima tik su komplikuotais nėštumais ir pan. Na aišku, jei esi susitarusi, tai jau ko gero kita kalba, o šiaip sunkus atvejis. Pati gimdžiau kmuk vasario pradžioj, tai buvo pats anšlagas gimdančiųjų, operacijai mane ruošė "ant ratų", nes nebuvo kur guldyti, o ir prasmės nebuvo smile.gif Po operacijos mane ir kelias kitas moteris visą parą pralaikė intensyvioj palatoj, nes nebuvo kur mūsų kelti blink.gif kitos pagimdžiusios kiek žinau pogimdyvinėse palatose gulėjo. Taip kad ne pletkai čia, išku, jei nepataikai antšlago metu, tai manau įmanoma ir papulti pagimdyti klinikose ir be išankstinio susitarimo .
Papildyta:
QUOTE(elena1215 @ 2009 02 22, 13:15)
Aš esu Klaipediške, tai ryt važiuoju tartis su gyd. dėl CP, nes kiek girdėjau Kauno klinikuose yra visa reikiama aparatūra ką tik gimusiems lialiukams, nes aš turiu nėštumo patologija ir rizikinga nėštumą, nors aišku , gimdyt man būtų smagiau savo mieste blink.gif Aš tik labai pergynu dėl lialiuko, o dėl CP kažkaip nelabai

Sėkmės tau. Tikėk, kad viskas bus gerai. P.S. Pati prieš tris savaites išgyvenau panašius jausmus.
Atsakyti
QUOTE(Nikkita @ 2009 02 22, 14:39)
ar jau susiskambinote su tuo daktaru? ar jis kvietė pasirodyti kad ištirtų būklę?

taip, kaip tik iš po apžiūros, beje, jis pasakė, kad CP man tikrai nereikia daryti, tuo labiau planinio, nes kai pasides gimdymas, tada ir reikes ziureti, ar jo prireiks. Beje, jis sutiko priimti gimdymą. Kaip ir susitarėm. Dabar teks laukti, kada ateis ta diena, įdomu, kaip aš čia su sarėmiais važiuosiu iš Klaipėdos iki Kauno, nu gal per dvi val. nepagimdysiu
Atsakyti
QUOTE(elena1215 @ 2009 02 23, 18:41)
taip, kaip tik iš po apžiūros, beje, jis pasakė, kad CP man tikrai nereikia daryti, tuo labiau planinio, nes kai pasides gimdymas, tada ir reikes ziureti, ar jo prireiks. Beje, jis sutiko priimti gimdymą. Kaip ir susitarėm. Dabar teks laukti, kada ateis ta diena, įdomu, kaip aš čia su sarėmiais važiuosiu iš Klaipėdos iki Kauno, nu gal per dvi val. nepagimdysiu

del viso pikto knygos skyreli "kaip priimti gimdyma" atsisviesciau ir i bardacioka imesciau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elena1215 @ 2009 02 23, 19:41)

O tau neliepe anksciau atvaziuoti i KMUK? Pirma karta girdziu sitoki dalyka, kad i kita miesta (ir dar taip toli) moteris vaziuotu tik prasidejus saremiams. blink.gif g.gif . Tada jau gal ne knygos skyreli apie gimdyma atsisviesti reiktu, bet ir akusere veztis, jeigu ka... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viliukas77 @ 2009 02 24, 15:40)
O tau neliepe anksciau atvaziuoti i KMUK? Pirma karta girdziu sitoki dalyka, kad i kita miesta (ir dar taip toli) moteris vaziuotu tik prasidejus saremiams. blink.gif  g.gif . Tada jau gal ne knygos skyreli apie gimdyma atsisviesti reiktu, bet ir akusere veztis, jeigu ka... doh.gif

Ne nelepė, sako jei iki termino neppagimdysi, tai liepė tada po termino ir pasirodyti.
Papildyta:
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 24, 07:39)
del viso pikto knygos skyreli "kaip priimti gimdyma" atsisviesciau ir i bardacioka imesciau... biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man tai nejuokinga, bet svarbu , kad gimdymas nebūtų greitas
Atsakyti
QUOTE(elena1215 @ 2009 02 24, 17:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Man tai nejuokinga, bet svarbu , kad gimdymas nebūtų greitas

jei taip butu man, tai man irgi butu nejuokinga devil.gif: nes siaip jau saremiai nebutinai prasides sulig 2 cm atsidarymu... pazistu zmogu kuriam saremiai prasidejo ties 9 cm... ir per 40 minuciu jau buvo su vaiku... o antra karta ta pati moteriske gimde labai normaliai su viskuom kaip priklauso...
as kaulyciau, kad bent jau pora dienu iki termino i ligonine pasiguldytu...

cia ypac jei laukiat komplikuoto gimdymo... kad nereiktu poto kur nors ties kryzkalniu stoti...
Atsakyti
QUOTE(elena1215 @ 2009 02 24, 18:22)
Ne nelepė, sako jei iki termino neppagimdysi, tai liepė tada po termino ir pasirodyti.
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Man tai nejuokinga, bet svarbu , kad gimdymas nebūtų greitas

Man toks ispudis, kad jis tau norejo pasakyti - jei gimdysi atejus terminui, gimdyk kur nori, jei po termino - atvaziuok. blink.gif Keista kazkaip g.gif
Atsakyti
[

cia ypac jei laukiat komplikuoto gimdymo... kad nereiktu poto kur nors ties kryzkalniu stoti...
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aha, man irgi tokia nuomone susidare.

QUOTE(viliukas77 @ 2009 02 24, 19:35)
Man toks ispudis, kad jis tau norejo pasakyti - jei gimdysi atejus terminui, gimdyk kur nori, jei po termino - atvaziuok.  blink.gif Keista kazkaip g.gif

Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 24, 17:34)
jei taip butu man, tai man irgi butu nejuokinga devil.gif:  nes siaip jau saremiai nebutinai prasides sulig 2 cm atsidarymu... pazistu zmogu kuriam saremiai prasidejo ties 9 cm... ir per 40 minuciu jau buvo su vaiku... o antra karta ta pati moteriske gimde labai normaliai su viskuom kaip priklauso...

Nereikia kaulint. As kai gulejau tai gavau kambarioke is kito miesto. Na ji truputi sumelavo kad jai prasidejo saremiai ji ir atleke, bet tikriausiai buvo paruosiamieji. kadangi jau atleke, tai jos niekas nepaleido, rankiniu budu vandenmaisi atkabino ir traukinukas pavaziavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 02 24, 22:22)
Nereikia kaulint. As kai gulejau tai gavau kambarioke is kito miesto. Na ji truputi sumelavo kad jai prasidejo saremiai ji ir atleke, bet tikriausiai buvo paruosiamieji. kadangi jau atleke, tai jos niekas nepaleido, rankiniu budu vandenmaisi atkabino ir traukinukas pavaziavo smile.gif

čia irgi teisybė. drinks_cheers.gif
Atsakyti