Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

QUOTE(laurriukas @ 2009 02 12, 13:23)
Sveikos,
Prisiklausiau pletkų kad į Klinikas gimdyti nesusitarus, nebelabai priima, tipo tik su komplikacijom, o kitom aiškina kad vietos nėra ažiuokit į 2-ą ligoninę. Ar ką nors girdėjot apie tai??
Nu blyn, susinervinčiau juodai, atvažiuoji su sąrėmiais o tave dar siuntinėja. Ir apskritai mano pirmas gimdymas buvo komplikuotas - Cezaris. Nu nemaža tikimymbė ir antras bus CP, nors ir praėjo jau porą metų. Tai kažkaip užsirauti ant kokios vištos 2oj ligoninėj nesinorėtų.
O vat į klinikas drąsiai važiuočiau ir nesitarus. O tai jau stafkės užaugo, nu atsiprašau  doh.gif
Draugei gimdyt ant dienų,  paskambino į antrą ligoninę Kalvinskui tartis, tai tas pasakė kad per naktį priima po 8 gimdymus ir nėbėra nė ten vieviečių palatų  unsure.gif  Tipo su vyru pasilikt per naktį jau niekur nebeleidžia.  blink.gif
Ką jūs apie tai girdėjot?

maziau klausykis tu pletku lotuliukas.gif mano abu vaikai gime klinikose.nestumai buvo be komplikaciju,abu kartus atlekiau nakti,su nieko nebuvau is anksto susitarusi,niekam i kisene nedejau schmoll.gif (nors akivaizdziai maciau,kad ooooi kaip nori g.gif )abu kartus sekmingai isoperavo mirksiukas.gif dabar turiu du grazius,sveikus kleckiukus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Doviljana @ 2009 02 11, 16:44)
Sveikos, mergaitės,

Gal bus kam aktuali info:
vakar buvau KMUK pamokėlėje apie gimdymą, tai sakė, kadangi dabar krizė, reikia nusipirkti savo gimdymo paketą(čia dėl epidūros jei galvojate) ir tirpių siūlų tarpvietei, nes kitaip jei reiks siūti susiųs su kažokiais ne tokiais gerais (reikia vikrilo jei neklystu) ax.gif

šiaip tų reikalų yra KMUK vaistinėje, tik kad sekmadieniais ir šeštadieniais po 13 val. ji nedirba, o be to galite gimdyti naktį g.gif

oho blink.gif gerai,kad pries krize gime mano vaikai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobretti: 21 vasario 2009 - 14:32
QUOTE(priklausomybe @ 2009 02 21, 15:49)
zinok nezinau del ginekologinio. va, kad psichiatrijos skyriuj yra dienos stacionaras - tai tikrai smile.gif

Aciu, tikiuosi sito neprireiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobretti @ 2009 02 21, 14:31)
maziau klausykis tu  pletku lotuliukas.gif mano abu vaikai gime klinikose.nestumai buvo be komplikaciju,abu kartus atlekiau nakti,su nieko nebuvau is anksto susitarusi,niekam i kisene nedejau schmoll.gif (nors akivaizdziai maciau,kad ooooi kaip nori g.gif )abu kartus sekmingai isoperavo mirksiukas.gif dabar turiu du grazius,sveikus kleckiukus thumbup.gif
Papildyta:

čia ne pletkai, vakar man pati gydytoja pasakė, kad prasidėjus gimdymui iškart jai skambinčiau, o ji pasuks į kmuk, jei nedarbo metas bus. tikrai pastaruoju metu kmuk užgultos, jeigu trūksta gimdyklų, siunčia į antrą ligoninę.
beje, aš susitarusi su gydytoja, bet susitarimas kitoks negu daugumos.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 21, 14:48)
čia ne pletkai, vakar man pati gydytoja pasakė, kad prasidėjus gimdymui iškart jai skambinčiau, o ji pasuks į kmuk, jei nedarbo metas bus. tikrai pastaruoju metu kmuk užgultos, jeigu trūksta gimdyklų, siunčia į antrą ligoninę.
beje, aš susitarusi su gydytoja, bet susitarimas kitoks negu daugumos.

o koks? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rani: 21 vasario 2009 - 15:09
Na, jei epiduras kainuoja 60-70 Lt tai dar visai nieko. Cia matyt tikrai viskas del krizes. Anksciau, kiek zinau, viskas veltui (ir epiduras, ir visokie siulai) buvo. blink.gif . Ka darysi, kad tik tiek viskas kainuotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(viliukas77 @ 2009 02 21, 18:47)
Na, jei epiduras kainuoja 60-70 Lt tai dar visai nieko. Cia matyt tikrai viskas del krizes. Anksciau, kiek zinau, viskas veltui (ir epiduras, ir visokie siulai) buvo.  blink.gif . Ka darysi, kad tik tiek viskas kainuotu g.gif

tai ir dabar gali susiūti nemokamai, bet ten gal siūlai prastesni mastau.gif neprivalai pirkti, jei nenori. teisė rinktis.
Atsakyti
Pirksiu, apie nepirkima nei kalbos buti negali ax.gif . Ir taip man baisu tie visi kirpimai-siuvimai, o jei dar su kokiais "vilnoniais " lotuliukas.gif siulais susius, tai kur paskui dingt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(viliukas77 @ 2009 02 21, 20:45)
Pirksiu, apie nepirkima nei kalbos buti negali ax.gif . Ir taip man baisu tie visi kirpimai-siuvimai, o jei dar su kokiais "vilnoniais " lotuliukas.gif  siulais susius, tai kur paskui dingt blink.gif

čia geras drinks_cheers.gif

ne vilnoniais tik nesupratau, ar visai netirpiais, ar tiesiog ne taip gerai tirpstančiais...
Atsakyti
Aš esu Klaipediške, tai ryt važiuoju tartis su gyd. dėl CP, nes kiek girdėjau Kauno klinikuose yra visa reikiama aparatūra ką tik gimusiems lialiukams, nes aš turiu nėštumo patologija ir rizikinga nėštumą, nors aišku , gimdyt man būtų smagiau savo mieste blink.gif Aš tik labai pergynu dėl lialiuko, o dėl CP kažkaip nelabai
Atsakyti
QUOTE(elena1215 @ 2009 02 22, 12:15)
Aš esu Klaipediške, tai ryt važiuoju tartis su gyd. dėl CP, nes kiek girdėjau Kauno klinikuose yra visa reikiama aparatūra ką tik gimusiems lialiukams, nes aš turiu nėštumo patologija ir rizikinga nėštumą, nors aišku , gimdyt man būtų smagiau savo mieste blink.gif Aš tik labai pergynu dėl lialiuko, o dėl CP kažkaip nelabai

ar jau susiskambinote su tuo daktaru? ar jis kvietė pasirodyti kad ištirtų būklę?
Atsakyti
Su nuskausminimu aišku, anesteziologai turės, jei nebūsi nusipirkus, o tai su siūais ką daryt??? blush2.gif Ar einant gimdyt jau pasakyt, kad norėsiu gerų siūlų doh.gif
Aš pirmą laabai greitai pagimdžiau, tai ir dabar tikiuosi, kad nereiks epidūro, bet dėl siuvimo negali žinoti g.gif Negi man pirktis visą paketą dėl siūlų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meina: 22 vasario 2009 - 20:59
Negi cia nera kaunieciu mamyciu, kurios lankosi KMUK? Gal galetumet tiksliai suzinoti kaip ten yra su tais visais paketais? ax.gif 4u.gif
Atsakyti