Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

Ten tik epidurinio nuskausminimo paketas, bet ne gimdymo smile.gif. Tau gal jo visai nereikes, nereikia pirkt is anksto.
O su daktaru kuo anksciau susitarsi - tuo geriau, gi buna leliukai ir anksciau uzsimano i si pasauli smile.gif

QUOTE(viliukas77 @ 2009 02 20, 14:46)
Labas, mamytes, 4u.gif

esu is rajono, todel labai dziaugiuosi galimybe paskaityti ka rasot jus, vietines.ax.gif Mane turbut sius gimdyti i KMUK, nes rado gestacini diabeta. Pries kiek laiko reikia tartis su gydytoju del gimdymo? Ir kaip su juo susitarti, jei nezinau nei kada sius mane i Kauna, nei ar isvis sius. Gal galetumet ka nors patarti?
Rasete, kad reikia tureti gimdymo paketa (nelabai isivaizduoju kas tai yra) ir tirpstanciu siulu. Zadejot paklaust savo ginekologu. Ar tikrai reikia?
Is anksti dekoju uz atsakymus. smile.gif

Atsakyti
Aciu uz atsakyma wub.gif
Jei tik nereiks daryti cezario, tai reiks to epiduro paketo, tikrai darysiuos ax.gif
Kaip manot, ar telefonu galima su kuriuo nors gydytoju tartis, ar butina "akis i aki"? blink.gif
Taip, buna, kad leliukai daznai sugalvoja anksciau i si pasauli pasibelsti, bet jei jau sius i KMUK gimdyti, tai turbut ir atvaziuoti reiks gerokai anksciau, o ne suejus terminui.
Parasykit, mamytes, kurios is kitu miestu vaziavot gimdyti, kada jums buvo liepta atvaziuoti? nestuke.gif
Atsakyti
Ar yra KMUK dienos stacionaras? Gydytoja ake, kad jei iki vasario 26d, nepagimdysiu reiks vazineti i dienos stacionara. O as manau, kad ir nepagimdysiu, nes si data pagal mm mirksiukas.gif.
Atsakyti
tai tas gimdymo paketas neppilnai 115 litų kainuoja, vaistinėje galima atsiskaityti ir kortele. jei gimdymas ne vaistinės darbo metu, tų paketų anesteziolgai būva užsipirkę.
------------------
nesitarus kmuk tikrai gali išsiųsti į kitus gimdymo namus - tiesiog turi milžiniškus krūvius, gimdo po 19 per dieną...
Atsakyti
Jo, vasario pradzioj teko ten paguleti keleta dieneliu (kaip tik pas "zymiaja" Blauzdziuniene lotuliukas.gif ), tai tikras anslagas buvo - vienas tai i gimdyklas, tai i operacines veza, o kitas jau atgal su leliais. Tempas ten joooo doh.gif
Atsakyti
ohooo, tu tiek mokejai????
man sake 60 lt. kazkaip keistai akivaizdziai kaina skiriasi.

QUOTE(muminukas @ 2009 02 20, 20:55)
tai tas gimdymo paketas neppilnai 115 litų kainuoja, vaistinėje galima atsiskaityti ir kortele. jei gimdymas ne vaistinės darbo metu, tų paketų anesteziolgai būva užsipirkę.
------------------
nesitarus kmuk tikrai gali išsiųsti į kitus gimdymo namus - tiesiog turi milžiniškus krūvius, gimdo po 19 per dieną...

Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2009 02 21, 10:27)
ohooo, tu tiek mokejai????
man sake 60 lt. kazkaip keistai akivaizdziai kaina skiriasi.

aš nemokėjau, tik vaistinėje pasiklausiau, kiek kainuoja normalaus gimdymo paketas. tai kiek supratau, čia siūlai ir nuskausminamieji unsure.gif
Atsakyti
Niu as sia sav. eisiu i KMUK, tai uzeisiu ten vietoj i vaistine dar karteli isitikint. Po to jei MB eis pirkti, o pasakysiu kad 60 lt., o jis dar $ kokiu nepasiims norm. ar maza kas.

QUOTE(muminukas @ 2009 02 21, 10:31)
aš nemokėjau, tik vaistinėje pasiklausiau, kiek kainuoja normalaus gimdymo paketas. tai kiek supratau, čia siūlai ir nuskausminamieji  unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2009 02 21, 10:45)
Niu as sia sav. eisiu i KMUK, tai uzeisiu ten vietoj i vaistine dar karteli isitikint. Po to jei MB eis pirkti, o pasakysiu kad 60 lt., o jis dar $ kokiu nepasiims norm. ar maza kas.

drinks_cheers.gif ten ji sąrašą tų paketų turėjo, tai gal jų kelių rūšių būva unsure.gif o šiaip galima ir kortele atsiskaityti, ir pagrindiniame kmuk pastate bankomatai yra, jei grynų pritrūksit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2009 02 21, 12:45)

Man ir sake , kad epiduras apie 60-70 lt, bet sake jie turi uzsipirke, tai jei reikes padarys savo, o paskiau atpirkt reiks, liepe isanksto neprisipirkti, gal jo visai ir nereiks. Cezariui sake kazkokiu paklodeliu ar kazko panasaus reikia unsure.gif

Gal zinai ar klinikose ar yra dienos stacionaras?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo damora: 21 vasario 2009 - 12:07
QUOTE(viliukas77 @ 2009 02 21, 10:24)
Jo, vasario pradzioj teko ten paguleti keleta dieneliu (kaip tik pas "zymiaja" Blauzdziuniene lotuliukas.gif ), tai tikras anslagas buvo - vienas tai i gimdyklas, tai i operacines veza, o kitas jau atgal su leliais. Tempas ten joooo doh.gif

tai ten visada konvejeris

dienos stacionaras g.gif neteko girdeti g.gif
Atsakyti
zinok nezinau del ginekologinio. va, kad psichiatrijos skyriuj yra dienos stacionaras - tai tikrai smile.gif

QUOTE(damora @ 2009 02 21, 12:05)

Gal zinai ar klinikose ar yra dienos stacionaras?

Atsakyti