mano puskė su sąrėmiais greitąja iš šilainių važiavo į kmuk, ne antrą. ir priėmė nesitarus naktį, nors nebuvo jokių komplikacijų. ir puikiai pagimdė nedavusi nė lito
QUOTE(laurriukas @ 2009 02 12, 12:23)
Sveikos,
Prisiklausiau pletkų kad į Klinikas gimdyti nesusitarus, nebelabai priima, tipo tik su komplikacijom, o kitom aiškina kad vietos nėra ažiuokit į 2-ą ligoninę. Ar ką nors girdėjot apie tai??
Prisiklausiau pletkų kad į Klinikas gimdyti nesusitarus, nebelabai priima, tipo tik su komplikacijom, o kitom aiškina kad vietos nėra ažiuokit į 2-ą ligoninę. Ar ką nors girdėjot apie tai??
KMUK tikrai yra populiari vieta gimdyti, ir ten tikrai buna, kad netelpa gimdyves, tada net su greitaja atvykusias nukreipineja i kitus GN.
Gimdymas yra pirmoji butinoji medicinine pagalba ir ja privalo suteikti, nebent neturi laisvu gimdyklu. Juolab, uz kiekviena gimdyma GN gauna pinigelius, todel siaip sau tikrai niekas nesiuncia i II ar kita ligonine
Gal ir ne šiaip sau nepriima, nu bet kaip čia išeina kad jei esi susitarus tai bet kokiu atveju vietos atsiras
Ar girdėjo kas nors kad ir susitarus su gydytoju vietos nebebūtų??
QUOTE(laurriukas @ 2009 02 12, 18:58)
Gal ir ne šiaip sau nepriima, nu bet kaip čia išeina kad jei esi susitarus tai bet kokiu atveju vietos atsiras
nu tai tarkis
cia kaip ir visur, ne tik ligonineje- mazos dovaneles daro stebuklus
Aisku gali piktintis ir tt- tuomet gali bandyti irodyti kad kazkam susitarusiam vietos atsirado
Kol neprasigyvensim cia mes LT tol taip ir bus ir ner ko burbet- salygos aiskios- jei tarsies vietos tikrai bus jei ne- gali ir nebuti. Bet tikrai retai buna, kad nebutu vietos
teoriskai net ir susitarus vietu gali nebuti, bet girdeti neteko
jei nesusitarus tai pati maciau, kaip is priemimo issiunte i kitus GN
Paprasciausiai susitarus tavo gyd. suranda tau vieta kitam skyriuj, ne tame, kur guli gimdyves, o po to kai tik atsilaisvina lova akuseriniam - tuomet perkelia. Jei atvaziuosi nesitarus - tikrai taip niekas nesicackina.
Ech kaip paprasta buvo prieš porą metų. Nebuvo tokių bajerių kad klinikose vietų nebūtų.
Tikrai krizė atėjo
O kaži nėra internete kokių nors tvarkaraščių kada kos gydytojas gimdykloj dirba. Pasitikrini prieš važiuodama, ir varai į tą ligoninę kur normalesnis budi Jei jau iš klinikų pramestų...
Tikrai krizė atėjo
O kaži nėra internete kokių nors tvarkaraščių kada kos gydytojas gimdykloj dirba. Pasitikrini prieš važiuodama, ir varai į tą ligoninę kur normalesnis budi Jei jau iš klinikų pramestų...
Girdėjau iš savo daktaro. Sako, labai nesmagu, bet teko moters atsiprašyti ir išsiųsti gimdyt į Mažylį
Sveiki, esu ne kaunietė, iki gimdymo man liko visai mažai, bet vis galvoju važiuoti gimdyti į Kauną, bandysiu tartis kitą sav. su gydytoju Kliučinsku. Nes savo mieste aš nepastikiu gydytojai, kiek girdėjau, kad Kaune gyd. profesionalai, bet to mano nėštumas ne iš lengvųjų. Norėčiau paklausti, kiek kainuoja gimdymas susitarus su gydytoju jūsų mieste. Ir kiek kainuoja CP? Būčiau labai dėkinga už info.
Zinok kazkur yra atskira temute butent apie uzmokescius, pabandyk paieskot .
O kodel tu CP nori ar yra indikaciju ar siaip ?
QUOTE(elena1215 @ 2009 02 13, 19:39)
Sveiki, esu ne kaunietė, iki gimdymo man liko visai mažai, bet vis galvoju važiuoti gimdyti į Kauną, bandysiu tartis kitą sav. su gydytoju Kliučinsku. Nes savo mieste aš nepastikiu gydytojai, kiek girdėjau, kad Kaune gyd. profesionalai, bet to mano nėštumas ne iš lengvųjų. Norėčiau paklausti, kiek kainuoja gimdymas susitarus su gydytoju jūsų mieste. Ir kiek kainuoja CP? Būčiau labai dėkinga už info.
QUOTE(priklausomybe @ 2009 02 13, 21:10)
Zinok kazkur yra atskira temute butent apie uzmokescius, pabandyk paieskot .
As nenoriu, tik noriu isgirsti nuomonę, o apie savo bedas as rasiau kovinukiu temoje
Labas, mamytes,
esu is rajono, todel labai dziaugiuosi galimybe paskaityti ka rasot jus, vietines. Mane turbut sius gimdyti i KMUK, nes rado gestacini diabeta. Pries kiek laiko reikia tartis su gydytoju del gimdymo? Ir kaip su juo susitarti, jei nezinau nei kada sius mane i Kauna, nei ar isvis sius. Gal galetumet ka nors patarti?
Rasete, kad reikia tureti gimdymo paketa (nelabai isivaizduoju kas tai yra) ir tirpstanciu siulu. Zadejot paklaust savo ginekologu. Ar tikrai reikia?
Is anksti dekoju uz atsakymus.
esu is rajono, todel labai dziaugiuosi galimybe paskaityti ka rasot jus, vietines. Mane turbut sius gimdyti i KMUK, nes rado gestacini diabeta. Pries kiek laiko reikia tartis su gydytoju del gimdymo? Ir kaip su juo susitarti, jei nezinau nei kada sius mane i Kauna, nei ar isvis sius. Gal galetumet ka nors patarti?
Rasete, kad reikia tureti gimdymo paketa (nelabai isivaizduoju kas tai yra) ir tirpstanciu siulu. Zadejot paklaust savo ginekologu. Ar tikrai reikia?
Is anksti dekoju uz atsakymus.