Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

QUOTE(populi @ 2009 02 09, 11:24)
Matyt mano tašė per maža  g.gif  biggrin.gif reik kiba lagaminą imti  ax.gif

į maišelį įsimesk tuos rankšluosčius mirksiukas.gif šiaip kažkokius duoda, tuos tokius kaip virtuvines pašluostes bigsmile.gif
Atsakyti

As uztrukau klinikose net 10 dienu, tai vyras kasdien vesdavo anytai vaiko ir mano rubus skalbt.. Vietiniai vaikiski rubai mum pakliuvo suplyse, kieti, tai staigiai i savus ismainem. I pacia gimdykla nesiausi chalata, tena sauskelniu, atsigert vandens buteli, fotoaparata, telefona, slepetes sau ir slepetes vyrui. Vaikuciui rubelius, kojinytes vilnones, pamperiuku pora. Per paskaita sake, kad reiks ranksluoscio didelio, kuriuo vaikuti uzkloti ant mamos krutines, bet neprireike, nes antklodem uzklojo. daugiau lyg viskas wink.gif
Atsakyti
šiaip į gimdyklą dar rekomenduoja mamai kojines pasiimti. šiaip ten kokie +25 C, bet gal nuo streso ir pan. gali būti gimdyvei šalta. pati atsimenu, kad vienu metu žiauriai šalta buvo (ai, temperatūra man pakilo, spaudimas nukrito...). gal čia ir iš baimės, bet tokios kažkokios nesąmoningos. tai kokias frotines įsimeskit smile.gif
Atsakyti
šiaip į gimdyklą dar rekomenduoja mamai kojines pasiimti. šiaip ten kokie +25 C, bet gal nuo streso ir pan. gali būti gimdyvei šalta. pati atsimenu, kad vienu metu žiauriai šalta buvo (ai, temperatūra man pakilo, spaudimas nukrito...). gal čia ir iš baimės, bet tokios kažkokios nesąmoningos. tai kokias frotines įsimeskit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 09, 11:39)

Aha kojines buvau pamirsus, bet tikrai naudojau drinks_cheers.gif
Atsakyti

as vaziavau su lagaminu ant ratuku tongue.gif
Atsakyti

liseklis sveikinu. bigsmile.gif

Beje prisiminiau o kaip dėl cezario? Kokios kainos? Ar taip pat čia kaip jau nori taip duodi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Safira023 @ 2009 02 09, 13:56)
liseklis  sveikinu.  bigsmile.gif

Beje prisiminiau o kaip dėl cezario? Kokios kainos? Ar taip pat čia kaip jau nori taip duodi.  ax.gif

Tai zinoma, kad kiek nori, tiek duodi arba isvis neduodi. Juk kainorascio tikrai nerasit tokiu dalyku, nebent privati klinika butu ax.gif Kiekvienas pagal savo kisene sprendzia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 02 09, 13:34)
As uztrukau klinikose net 10 dienu, tai vyras kasdien vesdavo anytai vaiko ir mano rubus skalbt.. Vietiniai vaikiski rubai mum pakliuvo suplyse, kieti, tai staigiai i savus ismainem. I pacia gimdykla nesiausi chalata, tena sauskelniu, atsigert vandens buteli, fotoaparata, telefona, slepetes sau ir slepetes vyrui. Vaikuciui rubelius, kojinytes vilnones, pamperiuku pora. Per paskaita sake, kad reiks ranksluoscio didelio, kuriuo vaikuti uzkloti ant mamos krutines, bet neprireike, nes antklodem uzklojo. daugiau lyg viskas wink.gif

Aš irgi visa tai naudojau gimdykloj,ir su kojnėm buvau,nors šalta ten tikrai nėra,atvirkščiai-šilta labai smile.gif O telefono,tai neturėjau kada naudoti biggrin.gif
Atsakyti
niu, telefonų mes irgi nesinešėme.
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 02 09, 13:58)
Aš irgi visa tai naudojau gimdykloj,ir su kojnėm buvau,nors šalta ten tikrai nėra,atvirkščiai-šilta labai smile.gif O telefono,tai neturėjau kada naudoti biggrin.gif

As per saremius rasinejau sms, ai dar mama paskambino sako - siandien 13ta penktadienis, tai gal negimdyk biggrin.gif Paskui kai gime vaikiukas nufotografavom su telefonu ir mms nusiuntem tevam smile.gif
Atsakyti
man telefono irgi neprireike, nes viskas vyko nakti
Atsakyti