Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

QUOTE(Kaktusija @ 2009 02 08, 17:37)
Mokėti reikia tik ne LT pilietėms  mirksiukas.gif

Priima ir utelėtas, ir nedraustas, ir ponias, ir dirbančias 5 darbovietėse mirksiukas.gif Jei tik yra vietų, visas gimdyt priima mirksiukas.gif
O jei nėra vietų ir nėra priežasties, dėl kurios reikia gimdyti būtent KMUK , gali mandagiai išprašyti į kitus gimdymo namus topsecret.gif
Atsakyti
Aiškutis. Ačiū. O jūs nedavėt akušeriai kuri priėmė gimdymą Lt? Kaip dėl nuskausminamų reikia duoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Safira023 @ 2009 02 08, 20:37)
Aiškutis. Ačiū. O jūs nedavėt akušeriai kuri priėmė gimdymą Lt? Kaip dėl nuskausminamų reikia duoti? blush2.gif

Mes daveme, nes visai atsitiktinai pasitaike labai gera akusere, kuri daug padejo. Nuskausminimo neprireike.
Atsakyti
Ir mes akuseriai davem LT blush2.gif Pradzioje ji buvo nelabai maloni, visai patarimu nedave tai kai vyras i kisene ibruko lituku is karto pasikeite- patarimu geru dave ir maloniau bendrauti pradejo. Vis tik dauguma mediku KMUK iprate prie tu paskatinimu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Safira023 @ 2009 02 08, 18:37)

mes davem ir akuseriai ir anesteziologui
akusere buvo nereali kaip ir daktaras 100k aciu jiems
anesteziologas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2009 02 08, 16:46)
bŪKLIŲ, KadaTEIKIAMA BŪtinoJI medicinos pagalbA, sąrašas

...1.3. gimdymas, patologinės būklės, susijusios sunėštumu, gimdymu ir pogimdyminiu laikotarpiu:

1.3.1. nėštumokomplikacijos,

1.3.2. gimdymas,

1.3.3.pogimdyminio laikotarpio komplikacijos;

is cia

cia senas doc, bet jei nera naujesniu tai gimdymas yra butinoji medicinos pagalba

tai ar gerai as dabar supratau smile.gif gimdymas oficialiai ne lito nekainuoja?
kazkaip karkur uzmacius ir nusiteikus esu min 600 Lt moket, uz gimdymo priemima g.gif
Atsakyti
QUOTE(suskyte @ 2009 02 08, 19:27)
tai ar gerai as dabar supratau smile.gif gimdymas oficialiai ne lito nekainuoja?
kazkaip karkur uzmacius ir nusiteikus esu min 600 Lt moket, uz gimdymo priemima  g.gif

zdrastvuitie biggrin.gif taip, nekainuoja. tik tos, kurios tariasi, garantuoja sau, kad gydytojas, pas kurį lankėsi per nėštumą, priims ir jų gimdymą, net jeigu nebus jo darbo laikas. manau.
Atsakyti
QUOTE(suskyte @ 2009 02 08, 19:27)
kazkaip karkur uzmacius ir nusiteikus esu min 600 Lt moket, uz gimdymo priemima  g.gif

nekainuoja

kai kurie GN isiveda mokesti neva uz kazka, bet siaip oficialiai nekainuoja
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2009 02 08, 19:41)
nekainuoja

kai kurie GN isiveda mokesti neva uz kazka, bet siaip oficialiai nekainuoja

yra kituose GN punktas, kai tu pasirenki akuserka arba gydytoja, tada tas malonumas kainuoja. jei atvaziuoji ir gimdai pas ka pakliuva, tada nemokama visur.
o del draudimo kompaniju, tai bent jau viena is ju, medicininiu islaidu draudimui uzsienyje turi apribojima paslaugoms susijusioms su nestumu - 400 euru (bent jau toks punktas buvo pries kelis metus). cia atseit tam, kad nevaziuotum gimdyti i uzsieni...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 08, 15:35)
kad gal ne mastau.gif taigi čia nėra taip, kad ėjai, paslydai - gipsas, jau kokius 8 mėnesius kaip minimum žinai apie šį reikalą.
bet čia aš taip galvoju, nesu tikra. bet juk ir skraidyti nuo kažkada tik su gydytojo pažyma nėščioms leidžia, ir užsienyje draudimas kažką ten su nėštumu ir pirmąja pagalba nesiderina mastau.gif
-------------------
populi, o tavo nėščiosios kortelė neįdėta į kartoninę reklaminę pregnacare papkutę? joje parašyta yra  smile.gif

Ačiū labai kortelėje sąrašiuko neturiu ax.gif O apie rankšluosčius pagalvojau nes kažkaip man nieks į tašę netelpa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2009 02 09, 11:19)
Ačiū labai kortelėje sąrašiuko neturiu  ax.gif  O apie rankšluosčius pagalvojau nes kažkaip man nieks į tašę netelpa  doh.gif

as atvaziavau gimdyt su viena tase, o isvaziavau su trim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 02 09, 11:21)
as atvaziavau gimdyt su viena tase, o isvaziavau su trim biggrin.gif

Matyt mano tašė per maža g.gif biggrin.gif reik kiba lagaminą imti ax.gif
Atsakyti