Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

QUOTE(Rani @ 2009 02 06, 14:18)
schmoll.gif  isivazduok kaip pjauna oda, poodi, pilvo preso raumenis, gimdos siena ir visa tai su vietine nejautra, brrr... oi ne ne  schmoll.gif

taip vaizdingai aprašėte, kad aš dar labiau įsitikinau, jog noriu gimdyti naturaliai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkita @ 2009 02 06, 14:16)
tai aš dar prie to pačio nukrypimo nuo temos įddedu nuorodą su nufilmuotu cezariu:
http://www.fitpregna.../csectionextras

Atsiprašau, jei kam pasirodys per žiauru. Man tai malonią šypseną išspaudė veide

tai, kad nieko ziauraus nesimato thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Nikkita @ 2009 02 06, 14:21)
taip vaizdingai aprašėte, kad aš dar labiau įsitikinau, jog noriu gimdyti naturaliai...  lotuliukas.gif

turejau tokiu tikslu tongue.gif

cia jei kam idomu apie gimdymo skaumus tiksliau ju malsinimo budai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rani: 06 vasario 2009 - 14:29
manau visu situ diskusiju vieta čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 06 vasario 2009 - 15:09
QUOTE(Forgete @ 2009 02 06, 14:05)
planiniam daro spinaline nejautra, tada vaistus ledzia tiesiai i stuburo nerva.

draugei pirmą kartą su pilna narkoze, antrą su spinaline, abu planiniai, gydytoja ta pati. na, čia jau matyt medikams šiuos klausimus reik palikti smile.gif po spinalinės jautėsi daug geriau negu po pilnos.
Atsakyti
kurioj ligoninej gimdei, jei ne paslaptis? cia kaip suprantu turetu buti tema apie kmuk smile.gif

QUOTE(Nikkita @ 2009 02 06, 11:03)
tiesa, aš su kai kuriomis iš čia drąsiai galėčiau pasiginčyti, kad yra principingų daktarų, kad ne tik taip sau cezario nedarys, bet net ir epidūro neduos. Kad ir kiek terorizavau savo daktarėlį per gimdymą, tėvo dvarą ir visą kaimą pažadėjau biggrin.gif:D:D, nedavė man jokio epidūro. O galėjo duoti, tik kad jis nebūtų spėjęs suveikti... Įtariu kad ir trečią gimdant lygiai taip pat "išdurs" biggrin.gif. Bet po viso vargo aišku, suprantu, kad daktaras žiūrėjo kaip geriau man, vaikeliui ir ar tikrai bus prasmės epidūrui... taip kad ne visi pardavę dūšias, cezarius ir epidūrus  mirksiukas.gif .

Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2009 02 06, 16:47)
kurioj ligoninej gimdei, jei ne paslaptis? cia kaip suprantu turetu buti tema apie kmuk smile.gif

KMUK
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 02 05, 16:42)
kazkur internete buvo filmukas kaip atrodo katik cezario budu pagimdytas. vaikas kuris nejaute stangu. Vaizdelis tikrai baisus, mazylis priprates siltam mamos pilve be jokio streso gyvent ir bac ji istraukia i kita aplinka i kita temperatura. jis makaluoja rankom kojom, galvyte kreta. As maciau - as buvau sokiruota. Pritariu tik tokiam cezariui kai mama negali isgimdyt ir daroma operacija.
Papildyta:

O kai vaikas lenda per kazkoki siaura "kanala" ir dusta - tai ne stresas vaikui? Mano sesuo iki siol bijo golfus detis, nes dusta... doh.gif Ir cia po naturalaus gimdymo... Kai mama stume kelis kartus ir labai sudetingai jai ten gavosi...

Bet koks gimimas (CP ar NG) vaikui yra Stresas!
Ir kiekvienas atvejis individualus...Kartais tas NG yra didesnis Stresas vaikui, negu CP doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2009 02 06, 19:30)
O kai vaikas lenda per kazkoki siaura "kanala" ir dusta - tai ne stresas vaikui? Mano sesuo iki siol bijo golfus detis, nes dusta... doh.gif  Ir cia po naturalaus gimdymo... Kai mama stume kelis kartus ir labai sudetingai jai ten gavosi...

Ir kiekvienas atvejis individualus...Kartais tas NG yra didesnis Stresas vaikui, negu CP doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu nepyk, bet prajuokinai

naturalus yra gerai tuo, kad lendant siauru kanalu jam suspaudziami plauciai ir is ju pasisalina vaisiaus vandenys, be to jis jaucia saremius kurie ji masazuoja, aktyvina ir t.t...

viskas gal snekekim apie KMUK geri
Atsakyti
Fiziologiskai NG ir yra stresas, o taip turi buti, kad vaikutis pats pradetu greiciau kvepuoti ir taikytis prie aplinkos, o CP metu tokio streso leliukui tikrai nera.

Atsakyti
O kai vaikas lenda per kazkoki siaura "kanala" ir dusta - tai ne stresas vaikui? Mano sesuo iki siol bijo golfus detis, nes dusta... doh.gif  Ir cia po naturalaus gimdymo... Kai mama stume kelis kartus ir labai sudetingai jai ten gavosi...

g.gif o čia Jūs pati tokią išvadą padarėte, ar medikai?
Atsakyti
Pirma karta tokia teorija girdziu- prajuokino. bigsmile.gif Mano vaikelis lb sunkiai briovesi pro mano klubus (pats stumimo procesas truko apie 1val) bet puikiausiai jam tinka golfai ir aukstos apykakles- jokio diskomforto tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2009 02 06, 22:52)
Pirma karta tokia teorija girdziu- prajuokino.  bigsmile.gif  Mano vaikelis lb sunkiai briovesi pro mano klubus (pats stumimo procesas truko apie 1val) bet puikiausiai jam tinka golfai ir aukstos apykakles- jokio diskomforto tongue.gif

man stumimo periodas uztruko beveik 3val, o mazoji sekmingai nesioja golfus lotuliukas.gif
Atsakyti