QUOTE(Pupele7 @ 2009 02 05, 19:36)
Ar tai geriau nei gimdyti pačioms, pakentėti truputuką, bet paskui koks džiaugsmas..
Prisiminkite savo šiuos auksinius žodžius, kai kals tie finaliniai sąrėmiai . Teoriškai tai visos mes čia naturaliai gimdytume, ir vaikeliai būtų laimingi,,, Aš aišku, už naturalų gimdymą, net ir nenorėdama kitaip negalėjau gimdyti. Bet pirma pajuskite TAI savo kailiu
QUOTE(Pupele7 @ 2009 02 05, 19:36)
O kad vaikeliui irgi CP kenkia, girdėjau, jis išsigąsta.. Draugės vaikelis visą mėnesį krūpčiojo, taip nutinka tiems, kurie gimsta CP pagalba.
Na kažin ar naturalus gimdymas vaikeliui nesuteikia daugiau streso ir nuovargio? . Jų toks sunkus kelias iki šviesos būna.
Juk negalite pagal vieną-du atvejus daryt išvadą, kad vaikeliai po cezario krūpčioja?
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2009 02 06, 11:14)
Man dave, sake medaliu uz kancias niekas nedalina bet kai finale maldavau kirpt, daryt cezari, tai tik juokesi ir sake - ne velnio
Aisku pas mane kita situacija, nes nuvaziavau su 4cm , o jei butu buve 7-8 tikrai nebutu jokio epidiuro dare.
Aisku pas mane kita situacija, nes nuvaziavau su 4cm , o jei butu buve 7-8 tikrai nebutu jokio epidiuro dare.
aš dar važiuodama užsitikrinau, kad EPIDŪRĄ TAI TIKRAI DUOS...Dar į gimdyklą einant sakė: žiūrėsim, jei viskas tvarkoj, tai kodėl gi ne... Atsidarymas buvo 7... Ir žiūriu, kad apie epidūrą jau nebešnekama... o kai paklausiau, tai sako: tai kad nebėra prasmės.... Ale išdurta pasijutau