Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

QUOTE(Forgete @ 2009 02 02, 22:37)
paimi ir apkarpai, nieko baisaus ar stebuklingo biggrin.gif

Pas mus MB nukramte, dar kmuk palatoj smile.gif as pati nenorejau kramtyti, buciau kirpusi, bet jis perskaite knygoj ir padare kai parasyta lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif 4u.gif

norejau jusu paklausti,kuri taretes ar zinot,kaip reikia su gyd tartis,ar uztenka pirma karta tik paskambint ar reikia pas ja butinai nuvaziuot? Butum kaune tai lengviau su nuvaziavimu. Nesitarus tai nezinau,kaip cia geriau padaryti blush2.gif
Atsakyti
žinau, kad viena nestuke.gif iš raseinių planavo kmuk gimdyti. tai ji jau kokią 32 savaitę avžiavo gyvai į kmuk, kadangi 32 savaitę echo priklauso. bet gal siuntimas iš apylinkės ginekologės reikalingas. nes tartis tik telefonu vargu bau verta... tas pats, kas atvažiuotum gimdyti iš karto mastau.gif
kai pirmą gimdžiau, tai buvo viena nuo Prienų, kita iš Ukmergės, tai jos irgi tarėsi, bet ir jau važinėjo į kmuk reguliariai pas gydytoją, ne vien gimdyti. o gimdyti maždaug numanoma data buvo paguldytos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 03 vasario 2009 - 10:23
QUOTE(remonda @ 2009 02 03, 12:02)
sveikos  4u.gif  4u.gif
  norejau jusu paklausti,kuri taretes ar zinot,kaip reikia su gyd tartis,ar uztenka pirma karta tik paskambint ar reikia pas ja butinai nuvaziuot? Butum kaune tai lengviau su nuvaziavimu. Nesitarus tai nezinau,kaip cia geriau padaryti blush2.gif

Aš tai vieną kartą tik nuvažiavau ir susitariau,manau vieną kartą vistiek reikia nuvažiuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 03, 10:22)
žinau, kad viena  nestuke.gif iš raseinių planavo kmuk gimdyti. tai ji jau kokią 32 savaitę avžiavo gyvai į kmuk, kadangi 32 savaitę echo priklauso. bet gal siuntimas iš apylinkės ginekologės reikalingas. nes tartis tik telefonu vargu bau verta... tas pats, kas atvažiuotum gimdyti iš karto mastau.gif
kai pirmą gimdžiau, tai buvo viena nuo Prienų, kita iš Ukmergės, tai jos irgi tarėsi, bet ir jau važinėjo į kmuk reguliariai pas gydytoją, ne vien gimdyti. o gimdyti maždaug numanoma data buvo paguldytos.

QUOTE(Agniska @ 2009 02 03, 15:25)
Aš tai vieną kartą tik nuvažiavau ir susitariau,manau vieną kartą vistiek reikia nuvažiuoti mirksiukas.gif

Aciukas uz atsakymus 4u.gif Reiks gal geriausia uzsiregistruot pas ta daktare ir susitrat gyvai nuvaziavus ,gal bus geriausia,o jau paskui ji pati pasakys ka kaip daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(remonda @ 2009 02 03, 17:06)
Aciukas uz atsakymus 4u.gif  Reiks gal geriausia uzsiregistruot pas ta daktare ir susitrat gyvai nuvaziavus ,gal bus geriausia,o jau paskui ji pati pasakys ka kaip daryt smile.gif

tai jau skambink ir registruokis. paskui nestuke.gif eina nesiregistravusios, bet pirmą kartą reikia, nes kortelę užves.
pas kokį gydytoją? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(remonda @ 2009 02 03, 10:02)
sveikos  4u.gif  4u.gif

mano viena draugė iš Klaipėdos pasiskambino daktarui, pasakė, kad nori pas jį gimdyti. Ir atvažiavo tik gimdyti. Tada pirmą kartą daktarą ir pamatė biggrin.gif. Bet viskas labai sklandžiai. Antrą irgi pas jį gimdė. Tiesa, gimdykloje prabuvo ne ilgiau 30 minučių. Va čia tai operatyvus gimdymas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif protingosios mamytes...skaiciau,skaiciau blush2.gif bet vis vien man iskilo klausimas.Tai jei as gyvenu 40km uz Kauno,aisku pas daktare vazineju kas menesi i Kauna,i Centro poliklinika,tai ar as galeciau klinikose gimdyti,nes mazu gimdymo namu atsikandau su pirmuNoriu klinikose,ir nezinau kaip...ir gal kas zinoti kiek daba kainuoja gimdymas ar pageidaujamas cezaris...Na pripezejau..gal kuri atsilieps ir patars man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Puse @ 2009 02 04, 20:57)
Sveikutes 4u.gif protingosios mamytes...skaiciau,skaiciau blush2.gif bet vis vien man iskilo klausimas.Tai jei as gyvenu 40km uz Kauno,aisku pas daktare vazineju kas menesi i Kauna,i Centro poliklinika,tai ar as galeciau klinikose gimdyti,nes mazu gimdymo namu atsikandau su pirmuNoriu klinikose,ir nezinau kaip...ir gal kas zinoti kiek daba kainuoja gimdymas ar pageidaujamas cezaris...Na pripezejau..gal kuri atsilieps ir patars man blush2.gif

As gimdziau klinikose, labai norejau cezario, bet su gydytoju niekaip nesusitariau, taigi gimdziau naturaliai. Dabar labai dziaugiuosi, kad neoperavo.
Atsakyti
Tai gal ir pati gimdyciau...pirmas didelis buvo virs 4kg,o mano klubai siauroki...tai ilgai ejo lelius...tonai dingo...tai uztat ir noreciau cezario ax.gif ,ir noriu klinikose,tai jei atvaziuociau saremiams prasidejus??Ar susitart...na as vienas vargas...nes ir datos tikslios nezinau tik pagal echoskopa...Eh,bet pirma pernesiojau...tai pasimetus...na,dar laiko turiu...pasitarineti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puse @ 2009 02 04, 21:44)
Tai gal ir pati gimdyciau...pirmas didelis buvo virs 4kg,o mano klubai siauroki...tai ilgai ejo lelius...tonai dingo...tai uztat ir noreciau cezario ax.gif ,ir noriu klinikose,tai jei atvaziuociau saremiams prasidejus??Ar susitart...na as vienas vargas...nes ir datos tikslios nezinau tik pagal echoskopa...Eh,bet pirma pernesiojau...tai pasimetus...na,dar laiko turiu...pasitarineti bigsmile.gif

Tai gal Jums ir pavyktu susitarti, juk turite patirties is pirmo gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(Teide1 @ 2009 02 04, 19:31)
As gimdziau klinikose, labai norejau cezario, bet su gydytoju niekaip nesusitariau, taigi gimdziau naturaliai. Dabar labai dziaugiuosi, kad neoperavo.

drinks_cheers.gif ypač vyresni gydytojai nelinkę daryti cezario, jei nėra reikalo. bet... draugei net neleido bandyti gimdyti, nes abu vaikai virš 4 kg buvo, nebūtų išgimdžiusi.
Atsakyti