Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

QUOTE(natstoc @ 2009 01 29, 19:16)
Ar ne Zita Garalienė? Iš tavo aprašymo panašu. Abu vaikus pas ją gimdžiau. Jei reikės info - į a.ž doh.gif  mirksiukas.gif

As irgi manau, kad tai Zita. Pas ja papuoliau atsitiktinai, bet labai patiko. Tikrai nuostabi akusere, labai daug padejo, nuolat masazavo. Is karto paprasiau telefono nr., kad ir antra vaikeli priimtu.
Atsakyti
o dabar kmuk duoda reklaminę sauskelnių pakuotę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 02, 08:39)
o dabar kmuk duoda reklaminę sauskelnių pakuotę?  g.gif

duoda ne tik ja, bet ir kremukų. Bet man rodos, kad čia ne klinikos, o pampers atstovai, kurie yra su klinikom sudarę sutartį. Gal ir klystu.
Atsakyti
QUOTE(Nikkita @ 2009 02 02, 11:05)
duoda ne tik ja, bet ir kremukų. Bet man rodos, kad čia ne klinikos, o pampers atstovai, kurie yra su klinikom sudarę sutartį. Gal ir klystu.

draugė 2006 ir 2008 kmuk gimdė, tai ji negavo nė karto blink.gif o aš 2005 lyg ir gavau, nebepamenu mastau.gif na, tiesiog jau daiktus po truputį reiks krautis, tai ir žiūriu, kad per mažai ko nepasiimčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 02, 14:05)
draugė 2006 ir 2008 kmuk gimdė, tai ji negavo nė karto  blink.gif o aš 2005 lyg ir gavau, nebepamenu mastau.gif na, tiesiog jau daiktus po truputį reiks krautis, tai ir žiūriu, kad per mažai ko nepasiimčiau  rolleyes.gif

As irgi gavau ir pampersu ir kremuku.
Be to mums tuos pampersus atnese tikrai ne akusere kokia, o siaip kazkokia moteris be balto chalato ax.gif Gal ne kiekviena diena ten dalina tas dovaneles, jeigu ne visos gauna.
Atsakyti
žodž', vešiuos viską iš karto, nelaukdama manos iš dangaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 02, 12:05)
draugė 2006 ir 2008 kmuk gimdė, tai ji negavo nė karto  blink.gif o aš 2005 lyg ir gavau, nebepamenu mastau.gif na, tiesiog jau daiktus po truputį reiks krautis, tai ir žiūriu, kad per mažai ko nepasiimčiau  rolleyes.gif

as gimdziau prie 6men tai gavau is akuseres ir sudocream, ir bephanten kojinaites ir pampersu reklamine pakuote (6vnt.)
Atsakyti

as gimdziau prie 4,5men tai gavau is akuseres ir sudocream, ir bephanten kojinaites ir pampersu reklamine pakuote.ir dar reikejo uzpildyti anketa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 02, 12:16)
žodž', vešiuos viską iš karto, nelaukdama manos iš dangaus  biggrin.gif

tai aišku neverta tikėtis kažko ypatingo, visada geriau apsidrausti. Juo labiau, kad tų reklaminių pampersų užtenka vienai dviem dienom. Tiesa, kai mes pritrukom pampersų prieš naktį ir vyras negalėjo atvežti, tai mus sušelpė naujagimių skyrius. Tai jei ką, niekas nuogu užpakaliu nepaliks biggrin.gif
Atsakyti
niu, dabar galvoju, kad bet kokiu atveju reik vežtis ax.gif hormonai veikia doh.gif

beje, jeigu grįžtant prie temos, tai nelabai seniai veido žurnale buvo gydymo įstaigų reitingai, sudaryti atsvelgiant į gydytojų vertinimus. tai moterų ligos ir neligos/ moterų priežiūra geriausiai atliekama būtent kmuk. apskritai kmuk labai daugeliu atveju buvo pirmoje vietoje smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, noriu paklausti blush2.gif Kas yra tos vienkartinės klijuotės? blush2.gif ax.gif Kas yra klijuotė, tai aš suprantu, bet vienkartinė..Čia vieną kartą naudojamos? Nes kraitelyje pas kažką radau "vienkartinės klijuotės, 10 vnt.". Tai ar negeriau paprasta klijuotė, kam tiek daug tų vienkartinių? Ar aš kažko nesuprantu? ax.gif
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupele7 @ 2009 02 02, 14:34)
Mergaitės, noriu paklausti blush2.gif  Kas yra tos vienkartinės klijuotės? blush2.gif  ax.gif  Kas yra klijuotė, tai aš suprantu, bet vienkartinė..Čia vieną kartą naudojamos? Nes kraitelyje pas kažką radau "vienkartinės klijuotės, 10 vnt.". Tai ar negeriau paprasta klijuotė, kam tiek daug tų vienkartinių? Ar aš kažko nesuprantu? ax.gif
wub.gif

bet kurioje vaistinėje paprašyk, tai duos. jų būva įvairių dydžių, užtenka ir mažiausios. tai ne kaip klijuotės, o gal labiau vienkartinės palutės. iš vienos pusės tokia neperšlampama medžiaga, iš kitos - kažkas panašaus į storą sugertuką. mes tokias naudodavome, kai į svečius važiuodavome ir pan. tada tiesiog keisdama sauskelnes pasitiesi, kad vaikutis ir steriliai gulėtų, ir močiutės sofos neapsiusiuotų mirksiukas.gif tikrai nėra brangios. o į kmuk neverta vežtis - kaskart medvilninę palą gali pasitiesti ant vystymo lenntos.
Atsakyti