Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

QUOTE(Rani @ 2009 01 19, 18:53)
as dariau taip - susitariau su gyd kai buvo pati pradzia, tada jis pats nuvede pas seimos gyd, kuri prisitase mane "nestumo ir gimdymo laikotarpiui" ir tada visa nestuma vaiksciojau ir gimdziau pas savo gydytoja  thumbup.gif

O tu su tuo daktaru jau buvai pazystama, ta prasme buvai lankiusis pas ji? Ar tiesiog is kazkur gavai jo tel.nr., pasiskambinai ir jis tave prieme?
Atsakyti
QUOTE(JovkėS @ 2009 01 19, 21:07)
O tu su tuo daktaru jau buvai pazystama, ta prasme buvai lankiusis pas ji? Ar tiesiog is kazkur gavai jo tel.nr., pasiskambinai ir jis tave prieme?

nebūtina būti pažystamiems wink.gif . Čia labai įprasta daktarams procedūra.Paskambinate, susitariate, susitinkate. Tada jau kaip ir nerašyta taisyklė, kad tas daktaras Jus globoja
Atsakyti
QUOTE(Nikkita @ 2009 01 20, 13:03)
nebūtina būti pažystamiems wink.gif . Čia labai įprasta daktarams procedūra.Paskambinate, susitariate, susitinkate. Tada jau kaip ir nerašyta taisyklė, kad tas daktaras Jus globoja

Paskutinis klausimas: tai is karto nieko moket nereikia? Ar kaip patartumet? Gal pirma karta reiktu bent saldainiu kokiu nusinesti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JovkėS: 20 sausio 2009 - 13:04
QUOTE(JovkėS @ 2009 01 19, 21:07)

asmeniskai pazystama nebuvau

QUOTE(JovkėS @ 2009 01 20, 13:04)
Paskutinis klausimas: tai is karto nieko moket nereikia? Ar kaip patartumet? Gal pirma karta reiktu bent saldainiu kokiu nusinesti? ax.gif

g.gif
as saldainiu nenesciau, nes nevalgo ju gydytojai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(JovkėS @ 2009 01 20, 15:04)

As tai patarciau atsidekoti po visko, o ne duoti kysi as anksto, kad nebutu jokiu isankstiniu nusistatymu pagal duota sumos dydi. Tikrai yra skirtumas tarp kysio ir atsidekojimo mirksiukas.gif O kai gydytojas dar nieko negaves, tai dirba taip, kaip privalo dirbti. O po visko jau matysit, kiek, kam ir kaip verta atsidekoti uz nudirbta darba. ax.gif
Atsakyti
aga mano sese po gimdymo irgi taip pasake, kad yra 2 tipai dovanos daktarui davimo. pirmas kai nori kad su tavim gerai elgtusi, o antras padeka is sirdies kai jau tau viskas gerai ir tiesiog nori labai labai dideli aciu pasakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(birute25 @ 2009 01 21, 13:32)
aga mano sese po gimdymo irgi taip pasake, kad yra 2 tipai dovanos daktarui davimo. pirmas  kai nori kad su tavim gerai elgtusi, o antras padeka is sirdies kai jau tau viskas gerai ir tiesiog nori labai labai dideli aciu pasakyt smile.gif

o buna ir trecias variantas tai tuos du sujungus thumbup.gif
Atsakyti
Na, as seniau buvau labai nusiteikus pries KMUK. Bet dabar esu visom keturiom UZ thumbup.gif ten visi daktarai profesionalai, plius geriausia iranga thumbup.gif

QUOTE(JovkėS @ 2009 01 20, 13:04)

as manau, kad susitarus pirmam vizitui, koki 50 Lt nepamaisys iseinant is kabineto mirksiukas.gif
Saldainiai ir sampanas schmoll.gif schmoll.gif cia jau pasenes reikalas ir lai mociutes tuos saldainius kaisioja. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 01 21, 15:48)
as manau, kad susitarus pirmam vizitui, koki 50 Lt nepamaisys iseinant is kabineto  mirksiukas.gif

Ne visi gydytojai ima uz vizitus. Bent jau tas, su kuriuo as tariausi tai pries darba neeme nei cento, dar pridure : "Uz ka gi cia norit moketi, juk Jus gimdysit, o ne as" . Atsidekojom po visko, pries isvaziuojant namo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazass @ 2009 01 21, 14:20)
Ne visi gydytojai ima uz vizitus. Bent jau tas, su kuriuo as tariausi tai pries darba neeme nei cento, dar pridure : "Uz ka gi cia norit moketi, juk Jus gimdysit, o ne as" . Atsidekojom po visko, pries isvaziuojant namo  ax.gif

maniškis irgi buvo labai kategoriškas ir laikėsi savo, kad atsidėkojimai tik po bendro darbo. Tada ir mažiau tų šnekų: matyt per mažai daviau, nes nepažiūrėjo, nenusišypsojo... Viskas labai aišku, daktaras globoja, pagimdot, o tada jau atsidėkoji
Atsakyti
QUOTE(mazass @ 2009 01 21, 14:20)
Ne visi gydytojai ima uz vizitus. Bent jau tas, su kuriuo as tariausi tai pries darba neeme nei cento, dar pridure : "Uz ka gi cia norit moketi, juk Jus gimdysit, o ne as" . Atsidekojom po visko, pries isvaziuojant namo  ax.gif

QUOTE(Nikkita @ 2009 01 21, 15:22)
maniškis irgi buvo labai kategoriškas ir laikėsi savo, kad atsidėkojimai tik po bendro darbo. Tada ir mažiau tų šnekų: matyt per mažai daviau, nes nepažiūrėjo, nenusišypsojo... Viskas labai aišku, daktaras globoja, pagimdot, o tada jau atsidėkoji

mirksiukas.gif as tik norejau pasakyt, kad vietoj saldainiu, geriau pinigais duot. Ir kazkodel as nesusiduriau, kad is manes nepaimtu g.gif nors man niekada nebuna gaila duoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 01 21, 17:30)
mirksiukas.gif  as tik norejau pasakyt, kad vietoj saldainiu, geriau pinigais duot. Ir kazkodel as nesusiduriau, kad is manes nepaimtu  g.gif  nors man niekada nebuna gaila duoti  schmoll.gif

Tai zinoma, kad ima dauguma gydytoju, bet ne visi is ju ima pries darba ax.gif
Atsakyti