Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

as lankiausia visa nestuma kmuke, tai gimdymo diena uzrase vaisiaus tonus, po to kas kelias dienas taip iki gimdymo.

Jei nebus reikalo, tikrai neskatins, o stebes ir lauks (aisku iki tam tikro laiko)
Atsakyti
QUOTE(drevinskiene @ 2009 01 12, 12:29)
Sveikos mamytes,
skaitineju as jūsų žinutes ir man toks klausimėlis iškilo. Na gal kiek ir naivokas, bet kai pirmas gimdymas, tai jau atleiskit, jei pasirodys juokingas biggrin.gif  4u.gif .
Tai vat, gimdyti as turėčiau vasario 2, bet, kad tą dieną pagimdysiu nelabai tikiu, nes juk tas terminas gana salyginis ir keliu savaičių paklaida normali, kiek žinau, beto as apie kita data galvoju, nes itariu kuria diena pastojau...
Gimdyti noriu klinikose, bet nenoriu tartis su jokiu gydytoju. Tai vat, dabar jūs man kaip nieko nesuprantančiai ir pasakykit, ar aš galėsiu pajutus, kad jau prasideda gimdymas važiuoti į Klinikas ir mane ten priims? ar ne?  ax.gif ir dar toks klausimas, o jei man gimdymas veliau prasides, ngu nurodyta data, tai kaip suprantu nurodyta diena, as turesiu prisistatyti i GN, tai galiu vaziuoti i klinikas, ar prisistatyti reikia pas ta ginekologe, pas kuria lankaisi ar kaip? O ji as niekur neprisistatysiu? Juk kaip minėjau anksciau kliu savaičiu paklaida normali, tai kam ten vykti bereikalo? dar sugalvos skatinti gimdyma, ko as nenoriu!! Juk jei leliukas dar neateina, o nera pernesiotas, tai kam ji traukt lauk per jega? biggrin.gif.
Tikiuosi supratote mano klausima, ir galėsit, man padėti susivokti biggrin.gif. Aciu labai visoms is anksto smile.gif

ir aš buvau tuo susirūpinusi, nes pirmas mažiukas tai vėlavo, o jei ir broliukas tą patį nuspręs g.gif Bet mano gydytoja mane nuramino, kad tikrai stebės, kas kelias dienas, kokia padėtis ir vienos tikrai niekas nepaliks, kad ir nesusitarus.

QUOTE(Alabama @ 2009 01 12, 12:56)
Sveika.
As pirmaji irgi gimdziau KMUKe, ir irgi norejau vaziuot be susitarimo.Gimdymo terminas buvo gruodzio 25 diena biggrin.gif bet ta diena nieno neivyko, kaip ir kita ir dar kita...Tada mano gine dave siuntima ir pasake vaziuot i KMUKa, ten mane pagulde stebejimui, niekas neskatino, tesiog lauke naturalios gimdymo pradzios.Sausio 1 diena gime mano sunus.Viskas buvo puiku, nesigailiu, kad nesitariu.

O Tave guldė tik todėl, kad vaikutis vėluoja, ar buvo dar kokia priežastis?

QUOTE(Rani @ 2009 01 12, 15:30)
as lankiausia visa nestuma kmuke, tai gimdymo diena uzrase vaisiaus tonus, po to kas kelias dienas taip iki gimdymo.

Jei nebus reikalo, tikrai neskatins, o stebes ir lauks (aisku iki tam tikro laiko)

Man taip gydytoja ir sakė.
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2009 01 12, 17:21)
O Tave guldė tik todėl, kad vaikutis vėluoja, ar buvo dar kokia priežastis?

Jo, ko gero, vien del to. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drevinskiene @ 2009 01 12, 11:29)
Sveikos mamytes,
skaitineju as jūsų žinutes ir man toks klausimėlis iškilo. Na gal kiek ir naivokas, bet kai pirmas gimdymas, tai jau atleiskit, jei pasirodys juokingas biggrin.gif  4u.gif .
Tai vat, gimdyti as turėčiau vasario 2, bet, kad tą dieną pagimdysiu nelabai tikiu, nes juk tas terminas gana salyginis ir keliu savaičių paklaida normali, kiek žinau, beto as apie kita data galvoju, nes itariu kuria diena pastojau...
Gimdyti noriu klinikose, bet nenoriu tartis su jokiu gydytoju. Tai vat, dabar jūs man kaip nieko nesuprantančiai ir pasakykit, ar aš galėsiu pajutus, kad jau prasideda gimdymas važiuoti į Klinikas ir mane ten priims? ar ne?  ax.gif ir dar toks klausimas, o jei man gimdymas veliau prasides, ngu nurodyta data, tai kaip suprantu nurodyta diena, as turesiu prisistatyti i GN, tai galiu vaziuoti i klinikas, ar prisistatyti reikia pas ta ginekologe, pas kuria lankaisi ar kaip? O ji as niekur neprisistatysiu? Juk kaip minėjau anksciau kliu savaičiu paklaida normali, tai kam ten vykti bereikalo? dar sugalvos skatinti gimdyma, ko as nenoriu!! Juk jei leliukas dar neateina, o nera pernesiotas, tai kam ji traukt lauk per jega? biggrin.gif.
Tikiuosi supratote mano klausima, ir galėsit, man padėti susivokti biggrin.gif. Aciu labai visoms is anksto smile.gif

Reikia atkreipti dėmesį į kelis dalykus. Jei Jūs atvažiuojate į klinikas, į priimamąjį su skausmais, įtariamu prasidėjusiu gimdymu, tikrai niekas jūsų neišsiųs, teks jau gimdyt biggrin.gif . Jei jūs be jokių skausmų atvažiuojate į registratūrą ir sakote: man suėjo terminas, greičiausiai pirma jus apžiūrės gydytoja ir nuspręs - guldyti, ar dar niekas nevyksta, skubėt nereikia. Aišku, rekomenduos toliau palaikyti ryšius su savo ginekologe. Yra ir kita pusė. Ne visada tiksliai nustatoma gimdymo data. Jei jūs neinat nei pas savo daktarę, nei skubat į klinikas nes teorinė data nesuėjo, jūs kažkiek rizikuojate savo pilvelį palikti be priežiūros. Juk paskutinėm dienom ne be reikalo moterys pas ginekologus eina kas savaitę, po to kas porą dienų suėjus teoriniam terminui. Tikrinami tonusai. Svarbiausia kompetetingai nuspręsti - jūs dar galite toliau pupsėti, ar jau vistik reik kalbinti leliuką lauk. Tą gali apspręsti tik gydytojai. Teoriškai galima pernešioti 14 ienų, bet dažniausiai jau po 10 dienų ruošiamasi planiniam gimdymui. Juk leliukai kartais neskuba ropštis net ir po paskutinio jiems leidžiamo termino..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkita: 12 sausio 2009 - 19:33
QUOTE(Puccha @ 2008 12 06, 21:45)
O kaži kitomis pozomis, pavyzdžiui klūpant jie nepriima?

tikrai leis jei tik bus noro smile.gif
man pats personalas siūlė taip gimdyti, tik kad man pačiau nepatogu taip buvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(drevinskiene @ 2009 01 12, 13:29)
Sveikos mamytes,

Mano pazystama dirba klinikose, tai sake buna "antpudziu" tai tada priima tiks su visokiais nesklandumais, o jei normalus gimdymas siuncia kitur. Taip, kad rizika atejus laikui ar nereiks kitur vaziuoti blink.gif . Va sitas dalykas man baisausias ir yra. Sake daug Vilnieciu privaziuoja (ko jos cia vaziuoja taigi turi Vilniuj kur gimdyti) ir is kitu miestu atvaziuoja.
Atsakyti
QUOTE(damora @ 2009 01 13, 21:13)
Mano pazystama dirba klinikose, tai sake buna "antpudziu" tai tada priima tiks su visokiais nesklandumais, o jei normalus gimdymas siuncia kitur. Taip, kad rizika atejus laikui ar nereiks kitur vaziuoti  blink.gif . Va sitas dalykas man baisausias ir yra. Sake daug Vilnieciu privaziuoja (ko jos cia vaziuoja taigi turi Vilniuj kur gimdyti) ir is kitu miestu atvaziuoja.

tie "antpludziai" dazniausiai buna vasara
as gimdziau liepa tai tikrai buvo daug gimdyviu, bet sutalpino visas rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif niu va pagaliau pgimdziau smile.gif bijojau be galo. i klinikas nuvaziavom kaj jau man skaudejo beveik para. nuvaziavau nesitarus nej ka, sakau bajs gimdyt noriu biggrin.gif niu sako, atejk ciaaaaaaa smile.gif ir i gimdykla is kart. tej va. gimdyklos nuostabios kol dar tai rupi. personalas malonus. kol gimdziau pasikejte 3 pamainos. niekas niepasake nej vieno blogoo zodzio, iskyrus jau kai siuvinejo mane ir kraciaus kaip epuses lapas, sanitare komentuot pradejo, kad ko as cia krataus smile.gif aj tiek to, sejp labai smagu kad vaikiukuj viskas gerai. visa kita isgyvenama. o linksminancios dujos, zinokit, apgaule totali! tipo nesuvoki skausmo. nej velnio! suvoki ir dar kaip! tik per kauke nesigirdi ant viso skyriaus kaip reki. kita kai gimdysiu tikrai prasysiu epiduro, jau zinau gimdymo skausmus,brrrrrrrrrr. po gimdymo paprasiau vienvietes palatos, suprantat skaiciavau kad tik 3 parom atvaziavau. cha! usibuvau visas 8. bet, bent jau man, negaila pinigu us sventa ramybe. labai labai dekinga visiems daktarams ir akuserems kurie priziurejo mane ir leliu po gimdymo smile.gif negali nej vieno blogo zodzio pasaakyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birute25: 14 sausio 2009 - 14:10
QUOTE(birute25 @ 2009 01 14, 14:09)
smile.gif niu va pagaliau pgimdziau smile.gif bijojau be galo. i klinikas nuvaziavom kaj jau man skaudejo beveik para. nuvaziavau nesitarus nej ka, sakau bajs gimdyt noriu biggrin.gif niu sako, atejk ciaaaaaaa smile.gif ir i gimdykla is kart. tej va. gimdyklos nuostabios kol dar tai rupi. personalas malonus. kol gimdziau pasikejte 3 pamainos. niekas niepasake nej vieno blogoo zodzio, iskyrus jau kai siuvinejo mane ir kraciaus kaip epuses lapas, sanitare komentuot pradejo, kad ko as cia krataus smile.gif aj tiek to, sejp labai smagu kad vaikiukuj viskas gerai. visa kita isgyvenama. o linksminancios dujos, zinokit, apgaule totali! tipo nesuvoki skausmo. nej velnio! suvoki ir dar kaip! tik per kauke nesigirdi ant viso skyriaus kaip reki. kita kai gimdysiu tikrai prasysiu epiduro, jau zinau gimdymo skausmus,brrrrrrrrrr. po gimdymo paprasiau vienvietes palatos, suprantat skaiciavau kad tik 3 parom atvaziavau. cha! usibuvau visas 8. bet, bent jau man, negaila pinigu us sventa ramybe. labai labai dekinga visiems daktarams ir akuserems kurie priziurejo mane ir leliu po gimdymo smile.gif negali nej vieno blogo zodzio pasaakyt smile.gif

Buvo laisvų vienviečių palatų blink.gif Aš prieš mėnesį gimdžiau, tai prigrūstos visos - ir vienvietė, ir dvivietės palatos buvo doh.gif Tik gimdyklos tą dieną beveik visos laisvos buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drevinskiene @ 2009 01 12, 12:29)
Sveikos mamytes,

Mano paklaida buvo lygiai dvi savaites. Pergyventi tikrai nera ko tik lankytis pas savo gydytoja reikia. Jei ji gerai ismano savo darba tai turetu po jusu teorines datos ziureti vaiko tonusus kas kazkiek dienu nebeatsimenu, jei tik kazka pamato ne taip iskart siuncia i klinikas. Yra toks kabinetas "skubus". Ten irgi apziuri ir vandenis ir tonusus ir liepia kas kiek laiko pasirodyti. Jei per ta laika pradedi gimdyti iskart niekam nieko nesakius varai kur nusprendei ir gimdai. Tik turi tureti omenyje del kliniku, kad gali del vietu trukumu buti issiusta kitur, todel turi tureti atsargini varianta, nes kaip as gimdziau liepa tai mano kolege, kuri pagimde ant rytojaus nei as, buvo paskutine ta savaitgali. Po jos jau nieko nebeprieme.

Sveikinu birute25 4u.gif

"o linksminancios dujos, zinokit, apgaule totali! tipo nesuvoki skausmo. nej velnio! suvoki ir dar kaip! tik per kauke nesigirdi ant viso skyriaus kaip reki."

as pirmu ikvepimu apsvaigau, o po to kaip tu sakai rekiau i ta kauke kad maziau girdetusi ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crim: 14 sausio 2009 - 16:13
QUOTE(Rani @ 2009 01 13, 23:25)
tie "antpludziai" dazniausiai buna vasara
as gimdziau liepa tai tikrai buvo daug gimdyviu, bet sutalpino visas  rolleyes.gif

Nu kad nebutinai, sake pries kaledas buvo kelias dienas ir po nauju kelias dienas buvo antpludis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(damora @ 2009 01 13, 21:13)
Mano pazystama dirba klinikose, tai sake buna "antpudziu" tai tada priima tiks su visokiais nesklandumais, o jei normalus gimdymas siuncia kitur. Taip, kad rizika atejus laikui ar nereiks kitur vaziuoti  blink.gif . Va sitas dalykas man baisausias ir yra. Sake daug Vilnieciu privaziuoja (ko jos cia vaziuoja taigi turi Vilniuj kur gimdyti) ir is kitu miestu atvaziuoja.

Tai buvo rugpjūtį ir tik kelias dienas, nes tuo metu dar buvo remontuojamas antras aukštas. Gaila, kad net pačios ten dirbančios darbuotojos taip klaidina nėštukes, kurioms ir taip streso dėl artėjančio įvykio pakanka
Papildyta:
QUOTE(birute25 @ 2009 01 14, 14:09)
o linksminancios dujos, zinokit, apgaule totali! tipo nesuvoki skausmo. nej velnio! suvoki ir dar kaip! tik per kauke nesigirdi ant viso skyriaus kaip reki.

čią Jūs galite tik savo asmeninę patirtį išdėstyti. Man pvz., tos dujos veikė dar kitaip - aš pastoviai atsijunginėdavau... Atsigaunu, kaukė ant veido, bandau traukt dujas..ir vėl atsijungiu...
Kitoms tikrai skausmą mažina. Dar kitoms nemažina, bet iš tikro labai juokinga darosi...

aš po tų dujų irgi žinojau, ka jų nenoriu, jos man ne taip veikė.

Sveikinu sulaukus savo stebuklo! 4u.gif
Atsakyti