QUOTE(Rani @ 2009 01 07, 13:07)
man atrodo, kad gferiau per dideli nei slapi
tai jau tikrai taip!
QUOTE(Pupele7 @ 2009 01 07, 14:50)
As nesuprantu, kam apskritai duoti.. Galima atsidekoti dovanele, kai tave israso, bet kisti bapkes pries.. Tai ka, jeigu as busiu sazininga piliete ir tokiais laikysiu gydytojus, todel neduosiu jiems pakisu, tai mane ir mano kudiki jie paliks likimo valiai, taip? Nemanau, ju toks darbas, be to, rizikuoja savimi, jei man ir mano auksui kas nutiktu..
Čia yra atsidėkojimas, bet jūs , žinoma, galite ir kitaip atsidėkoti, o jei nematot reikalo, galit visai neatsidėkoti.
QUOTE(priklausomybe @ 2009 01 07, 16:24)
kazkokia nesamone duoti 1000 ar 1500 lt. visiskai be rysio suma sakyciau
QUOTE(mazass @ 2009 01 07, 16:04)
Girdejau, kad yra tokiu gydytoju, kuriems duodi kelis simtelius, ir dar isgirsti "as nerukau", mazdaug "man cia tik ant cigareciu uztektu".
Tai vat, vieni zmones pripratina gydytojus tukstancius gauti, o tada kiti zmones, kurie tokiu sumu neisgali duoti gali likti jau zemesneje vietoje pries ta, kuris dave 1000 ar daugiau
Tai vat, vieni zmones pripratina gydytojus tukstancius gauti, o tada kiti zmones, kurie tokiu sumu neisgali duoti gali likti jau zemesneje vietoje pries ta, kuris dave 1000 ar daugiau
na pirmiausia, ką Jūs girdėjote, man panašu į labai negražų šmeižtą. O jei tokių iš tikro ten būtų, reiktų labai garsiai apie juos šnekėti, kad kitas apsaugoti nuo tokių NEGERŲ DAKTARŲ. Aš sutinku, kad daktaras, kurio profesionalumas priklauso nuo to, kiek tu jam pamojuosi, nevertas nei lašo padėkos, nuo tokių reikia bėgti.
Priprasti ir iišlepti nelabai yra pagrindo, nes ne dažnas tokiom sumom mėtosi, o konkurencija tarp daktarų yra pakankamai didelė. Ir iš viso, paty sgeriausi, labiausiai išgirti daktarai yra subtilūs, inteligentiški ir žmonės su pašaukimu. Labai stipriai nereik tokių ieškoti, jų yra pakankamai daug