Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

QUOTE(Rani @ 2009 01 07, 13:07)
man atrodo, kad gferiau per dideli nei slapi  g.gif

tai jau tikrai taip!

QUOTE(Pupele7 @ 2009 01 07, 14:50)
blink.gif  blink.gif  As nesuprantu, kam apskritai duoti.. Galima atsidekoti dovanele, kai tave israso, bet kisti bapkes pries.. Tai ka, jeigu as busiu sazininga piliete ir tokiais laikysiu gydytojus, todel neduosiu jiems pakisu, tai mane ir mano kudiki jie paliks likimo valiai, taip? Nemanau, ju toks darbas, be to, rizikuoja savimi, jei man ir mano auksui kas nutiktu.. schmoll.gif

Čia yra atsidėkojimas, bet jūs , žinoma, galite ir kitaip atsidėkoti, o jei nematot reikalo, galit visai neatsidėkoti.

QUOTE(priklausomybe @ 2009 01 07, 16:24)
drinks_cheers.gif  kazkokia nesamone duoti 1000 ar 1500 lt. visiskai be rysio suma sakyciau smile.gif

QUOTE(mazass @ 2009 01 07, 16:04)
Girdejau, kad yra tokiu gydytoju, kuriems duodi kelis simtelius, ir dar isgirsti "as nerukau", mazdaug "man cia tik ant cigareciu uztektu".
Tai vat, vieni zmones pripratina gydytojus tukstancius gauti, o tada kiti zmones, kurie tokiu sumu neisgali duoti gali likti jau zemesneje vietoje pries ta, kuris dave 1000 ar daugiau  doh.gif

na pirmiausia, ką Jūs girdėjote, man panašu į labai negražų šmeižtą. O jei tokių iš tikro ten būtų, reiktų labai garsiai apie juos šnekėti, kad kitas apsaugoti nuo tokių NEGERŲ DAKTARŲ. Aš sutinku, kad daktaras, kurio profesionalumas priklauso nuo to, kiek tu jam pamojuosi, nevertas nei lašo padėkos, nuo tokių reikia bėgti.
Priprasti ir iišlepti nelabai yra pagrindo, nes ne dažnas tokiom sumom mėtosi, o konkurencija tarp daktarų yra pakankamai didelė. Ir iš viso, paty sgeriausi, labiausiai išgirti daktarai yra subtilūs, inteligentiški ir žmonės su pašaukimu. Labai stipriai nereik tokių ieškoti, jų yra pakankamai daug
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkita: 07 sausio 2009 - 16:54
Atsidekoti galima, bet ne tokiomis sumomis, nu tikrai nesuprantu, kodel zmones duoda tuos pinigus, nejau rimtai galvoja, kad "daktarelis paliks likimo valiai, kad atiduos mirciai" ir pan. blink.gif Nu nesamone.. Atsidekojimas yra tada, kai duodama dovanele isvykstant, jau po visko, bet tikrai nepavadinciau atsidekojimu, kai duodama pries.. schmoll.gif Tai turi pavadinima - KYSIS smile.gif . Tik vat, duok nedaves, nemanau, kad prades kojas buciuoti del to, kad davei, elgsis kaip ir su kitom pacientem, jei tas zmogus yra tikras gydytojas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupele7 @ 2009 01 07, 20:13)
Atsidekoti galima, bet ne tokiomis sumomis, nu tikrai nesuprantu, kodel zmones duoda tuos pinigus, nejau rimtai galvoja, kad "daktarelis paliks likimo valiai, kad atiduos mirciai" ir pan. blink.gif  Nu nesamone.. Atsidekojimas yra tada, kai duodama dovanele isvykstant, jau po visko, bet tikrai nepavadinciau atsidekojimu, kai duodama pries.. schmoll.gif Tai turi pavadinima - KYSIS smile.gif . Tik vat, duok nedaves, nemanau, kad prades kojas buciuoti del to, kad davei, elgsis kaip ir su kitom pacientem, jei tas zmogus yra tikras gydytojas  thumbup.gif

hm, o kas duoda prieš??? Dauguma daktarų nepriima. Juk neišvengsi po to kalbų: daviau tiek ir tiek, o va kaip gavosi... kam to reikia gerai užsirekomendavusiam daktarui? O dėl sumų, tai čia manau, kiekvieno reikalas, gal net ir nebūtina suprasti wink.gif . Čia lygiai tokia pat beprasmė diskusija kaip kad DUOTI AR NEDUOTI ax.gif
Atsakyti
nezinau ar i sita tema pataikiau, bet daugiau neradau kur paklaust 4u.gif

siandien pasidariau testa, buvo teigiamas, tai va esu nestuke.gif
noreciau uzsiregistruot KMUK pas ginek. konsultacijoms, tai va klausimas iskilo, ar reikia turet siuntima is seimos gydytojo ir ar nereiks moket jei eisiu be siuntimo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delfina @ 2009 01 11, 11:28)

noreciau uzsiregistruot KMUK pas ginek. konsultacijoms, tai va klausimas iskilo, ar reikia turet siuntima is seimos gydytojo ir ar nereiks moket jei eisiu be siuntimo? smile.gif

Reikia turėt 4u.gif siuntimą. Mano šeimos gydytoja man nedavė tai aš registravausi, tai registracijos mokestis apie 108lt. Tai pabandyk gauti siuntimą. Ir iš karto regsitruokis, nes eilės ilgos
(pirmamm kartui smile.gif ) o ir šiaip ten visada eilės, mane tas nervina, bet šiaip noriu gimdyti tik klinikose 4u.gif
Atsakyti
aisku aciu labai 4u.gif
man kazkada gydytojas klinikose sake kad seimos gydytojo siuntimas galioja tik menesi, bet gal su nestumu kitaip, gal nereiks kas menesi eiti siuntimo prasyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delfina @ 2009 01 11, 11:53)
aisku aciu labai 4u.gif
man kazkada gydytojas klinikose sake kad seimos gydytojo siuntimas galioja tik menesi, bet gal su nestumu kitaip, gal nereiks kas menesi eiti siuntimo prasyt? smile.gif

Siuntimas galioja tik mėnesį bet tau reikia jo tik pirmam kartui, kad papultį pas norimą gydytoją, o po to jau lanakaisi pas tą gydytoją pagal poreikį. Jis štraukią tave į įskaitą ir t.t.
Tai geriau pirmą užsirašyk pas norimą gydytoją (pasakyk kad turi siuntimą), o po to eik siuntimo, nes pirmo vizito gali tekti laukti daugiau kaip mėnesį. 4u.gif
Atsakyti
Nestumui uztenka 1 siuntimo, pacioj pradzioj ir viskas. Tikrai smile.gif

QUOTE(delfina @ 2009 01 11, 11:53)
aisku aciu labai 4u.gif

Atsakyti
aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delfina @ 2009 01 11, 12:28)

sveikinimai naujai busimai mamytei smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
skaitineju as jūsų žinutes ir man toks klausimėlis iškilo. Na gal kiek ir naivokas, bet kai pirmas gimdymas, tai jau atleiskit, jei pasirodys juokingas biggrin.gif 4u.gif .
Tai vat, gimdyti as turėčiau vasario 2, bet, kad tą dieną pagimdysiu nelabai tikiu, nes juk tas terminas gana salyginis ir keliu savaičių paklaida normali, kiek žinau, beto as apie kita data galvoju, nes itariu kuria diena pastojau...
Gimdyti noriu klinikose, bet nenoriu tartis su jokiu gydytoju. Tai vat, dabar jūs man kaip nieko nesuprantančiai ir pasakykit, ar aš galėsiu pajutus, kad jau prasideda gimdymas važiuoti į Klinikas ir mane ten priims? ar ne? ax.gif ir dar toks klausimas, o jei man gimdymas veliau prasides, ngu nurodyta data, tai kaip suprantu nurodyta diena, as turesiu prisistatyti i GN, tai galiu vaziuoti i klinikas, ar prisistatyti reikia pas ta ginekologe, pas kuria lankaisi ar kaip? O ji as niekur neprisistatysiu? Juk kaip minėjau anksciau kliu savaičiu paklaida normali, tai kam ten vykti bereikalo? dar sugalvos skatinti gimdyma, ko as nenoriu!! Juk jei leliukas dar neateina, o nera pernesiotas, tai kam ji traukt lauk per jega? biggrin.gif.
Tikiuosi supratote mano klausima, ir galėsit, man padėti susivokti biggrin.gif. Aciu labai visoms is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drevinskiene @ 2009 01 12, 12:29)
Sveikos mamytes,
skaitineju as jūsų žinutes

Sveika.
As pirmaji irgi gimdziau KMUKe, ir irgi norejau vaziuot be susitarimo.Gimdymo terminas buvo gruodzio 25 diena biggrin.gif bet ta diena nieno neivyko, kaip ir kita ir dar kita...Tada mano gine dave siuntima ir pasake vaziuot i KMUKa, ten mane pagulde stebejimui, niekas neskatino, tesiog lauke naturalios gimdymo pradzios.Sausio 1 diena gime mano sunus.Viskas buvo puiku, nesigailiu, kad nesitariu.
Atsakyti