Labukas, mamytes,
As taip pat ruosiuosi gimdyti KMUK ir skaitineju jusu nuomones ,bet matau,kad dauguma giria tik vyrus gydytojus,o as pas vyra nenoriu,noriu pas moteri Gal turit geru nuomoniu ir apie gydytojas moteris,o gal gimdet pas kuria ir patiko?Noreciau,kad gydytoja butu svelni,miela,labai bijau pasiputeliu purkstaujanciu
QUOTE(Ausrine29 @ 2009 01 03, 15:36)
Labukas, mamytes,
As taip pat ruosiuosi gimdyti KMUK ir skaitineju jusu nuomones ,bet matau,kad dauguma giria tik vyrus gydytojus,o as pas vyra nenoriu,noriu pas moteri Gal turit geru nuomoniu ir apie gydytojas moteris,o gal gimdet pas kuria ir patiko?Noreciau,kad gydytoja butu svelni,miela,labai bijau pasiputeliu purkstaujanciu
Mačiulevičienė - labai švelni. Pati pas ją negimdžiau
Simonavičiūtė - tokia gyva ir humoristė.
Čia kiekvienam pagal skonį.
Aš asmeniškai laukdamasi pirmosios, net negalvojau gimdyt pas vyrą gydytoją. Drovu, neįsivaizdavau kaip galėčiau nusirengti, o dar ir išsiskėsti...... . Bet visiems jiems tai yra darbas. Beje, daug pažystu, kuriems darbas iš pašaukimo, kas yra labai svarbu
Aciu labai,Nikkita uz atsakyma.
O gal kas nors zino kaip gyd.Bagusyte ,ziuriu jos reitingai puikus
Gal kam teko pas ja gimdyti?
As su ja kaip studente susiduriau, tai ooooooooooii, nepatiko ji man . Bet gal su pacientem kitaip
QUOTE(Ausrine29 @ 2009 01 04, 11:15)
Aciu labai,Nikkita uz atsakyma.
Kokius darbužiukus vežėtės ar vešitės vaikučiui? Ir kiek komplektų?
QUOTE(Puccha @ 2009 01 04, 14:15)
Dviejų būtinai reikia, o geriausia trys. Man vienus prakakojo, gerai, kad turėjau dar ir antrą komplektėlį (nors buvo paranoja, kad ir tą prakakos, kol pirmasis nespės išdžiūti ).
QUOTE(Puccha @ 2009 01 04, 14:15)
Vežiausi tik vienerius - parsivežimui. Man tiko ir KMUK drabužėliai ( nepapuolė nei nuskalbti, nei suplyšę).
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 01 04, 19:46)
Vežiausi tik vienerius - parsivežimui. Man tiko ir KMUK drabužėliai ( nepapuolė nei nuskalbti, nei suplyšę).
Kur mergytes perkat kraiteli?Gal matet kur labai grazu?
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 01 04, 19:46)
As irgi turejau tik parsivezimui drabuzelius. Visai geri buvo ir valdiski-svarus, nesuplyse, nereikejo nei skalbti, nei ka, nes po gimdymo tikrai apie skalbimus nesinorejo galvoti
QUOTE(Ausrine29 @ 2009 01 04, 19:49)
Kur mergytes perkat kraiteli?Gal matet kur labai grazu?
Siaip gali pasiieskoti forume, yra specialiu temu apie kraitelius, ten tikrai daugiau patarimu rasi
as tai veziausi tris komplektus, norejosi buti su savais rubais
o parsivezimui dar atskiras komplektas buvo
o parsivezimui dar atskiras komplektas buvo
QUOTE(Puccha @ 2009 01 04, 15:15)
Veziau ir dabar imsiu 3 komplektukus, savi mielesni rubeliai.
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 01 04, 17:46)
Na, nežinau...... Man jau antrą dieną paklausė ar turiu savus drabužėlius ir leido/liepė jais perrengt. O palatos kaimynė turėjo problemų - jos coliukė prasisiojo visus savus drabužėlius, tai paprašė valdiškų - kone valandą laukė ir vis tiek nieko tinkamo negavo Drabužiai buvo dvigubai didesni Geriau pasiimti savus drabužėlius atsargai (nors ir man buvo sakyta, kad savų neprireiks, kad galės valdiškus dėvėt).