QUOTE(mazass @ 2008 12 19, 15:40)
Tikrai nevelu, kol dar nepagimdei . As irgi tariausi klinikose su gyd. T. Birzieciu apie 36 savaite, ir viskas gerai buvo. Esu labai dekinga siam gydytojui
Tai gerai
Vakar mudu su vyru galvojom, ar susitarus su gydytoju, jis daro kokią įtaką pogimdyvinei priežiūrai, ar tiesiog, tai visai kitas skyrius?
Vis galvojam tartis-nesitarti... Na, man svarbiausia, kad viskas vyktų kiek įmanoma natūraliau, kad neskubėtų be reikalo( na tarkim, būčiau prieš skatinimą, jei tarkim, gydytojui reikėtų kur nors išvažiuoti ir t.t, jau geriau baigčiau gimdyt pas kitą, arba lėliuko nepadėtų ant krūtinės, skubėdami kuo greičiau pervežt į pogimdyvinę palatą), bet jeigu prireiks, darytų viską, kad tik viskas gerai baigtųsi, tada jau negalvočiau apie jokį natūralumą, svarbiausia abu gyvi, sveiki
Na ir labai svarbu, kad jei reikės viską gražiai sutvarkytų po gimdymo. Nes dar jauna esu, o su šituo kūnu reiks nugyvent visą gyvenimą Tai nenoriu nei rando bjauraus ant pilvo, nei kur žemiau bambos, nei dar kokias pasekmes jausti...
Ir dar svarbu, kad šalia nebūtų kamuojamų blogos nuotaikos žmonių.
Kaip manot, ar susitarimas visa tai garantuotų?