Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

QUOTE(mazass @ 2008 12 19, 15:40)
Tikrai nevelu, kol dar nepagimdei  mirksiukas.gif . As irgi tariausi klinikose su gyd. T. Birzieciu apie 36 savaite, ir viskas gerai buvo. Esu labai dekinga siam gydytojui  ax.gif

Tai gerai 4u.gif
Vakar mudu su vyru galvojom, ar susitarus su gydytoju, jis daro kokią įtaką pogimdyvinei priežiūrai, ar tiesiog, tai visai kitas skyrius?
Vis galvojam tartis-nesitarti... Na, man svarbiausia, kad viskas vyktų kiek įmanoma natūraliau, kad neskubėtų be reikalo( na tarkim, būčiau prieš skatinimą, jei tarkim, gydytojui reikėtų kur nors išvažiuoti ir t.t, jau geriau baigčiau gimdyt pas kitą, arba lėliuko nepadėtų ant krūtinės, skubėdami kuo greičiau pervežt į pogimdyvinę palatą), bet jeigu prireiks, darytų viską, kad tik viskas gerai baigtųsi, tada jau negalvočiau apie jokį natūralumą, svarbiausia abu gyvi, sveiki 4u.gif
Na ir labai svarbu, kad jei reikės viską gražiai sutvarkytų po gimdymo. Nes dar jauna esu, o su šituo kūnu reiks nugyvent visą gyvenimą ax.gif Tai nenoriu nei rando bjauraus ant pilvo, nei kur žemiau bambos, nei dar kokias pasekmes jausti...
Ir dar svarbu, kad šalia nebūtų kamuojamų blogos nuotaikos žmonių.
Kaip manot, ar susitarimas visa tai garantuotų?

Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 12 22, 14:50)
Tai gerai 4u.gif
Vakar mudu su vyru galvojom, ar susitarus su gydytoju, jis daro kokią įtaką pogimdyvinei priežiūrai, ar tiesiog, tai visai kitas skyrius?
Vis galvojam tartis-nesitarti... Na, man svarbiausia, kad viskas vyktų kiek įmanoma natūraliau, kad neskubėtų be reikalo( na tarkim, būčiau prieš skatinimą, jei tarkim, gydytojui reikėtų kur nors išvažiuoti ir t.t, jau geriau baigčiau gimdyt pas kitą, arba lėliuko nepadėtų ant krūtinės, skubėdami kuo greičiau pervežt į pogimdyvinę palatą), bet jeigu prireiks, darytų viską, kad tik viskas gerai baigtųsi, tada jau negalvočiau apie jokį natūralumą, svarbiausia abu gyvi, sveiki 4u.gif
Na ir labai svarbu, kad jei reikės viską gražiai sutvarkytų po gimdymo. Nes dar jauna esu, o su šituo kūnu reiks nugyvent visą gyvenimą ax.gif Tai nenoriu nei rando bjauraus ant pilvo, nei kur žemiau bambos, nei dar kokias pasekmes jausti...
Ir dar svarbu, kad šalia nebūtų kamuojamų blogos nuotaikos žmonių.
Kaip manot, ar susitarimas visa tai garantuotų?

Kiek girdejau, tai jei tariamasi su paciu gimdymo skyriaus vedeju, tai gal tada kazkiek ir galima itakoti pogimdybine prieziura, bet siaip tai tikrai kitas skyrius, tai is zmones kiti dirba. O kas del naturalumo, tai bent jau T. Birzietis yra uz naturaluma tiek, kiek reikia ir galima. Jei matys, kad tikrai reikia kazko daugiau, tai ir padarys taip, kaip reikia pagal situacija. Bent jau man vaikelis iskart buvo padetas ant krutines wub.gif , pamaitinau ji smile.gif
Na, kiek matau, kaip jums svarbu gerai atliktas darbas, gera aplinka ir prieziura, tai tokiu atveju siulyciau tartis su gydytoju ir gal dar net su akuseriu nes velniai zino ant galit papulti - visokiu zmoniu buna doh.gif
Atsakyti
Nors galvoju, gal ir taip viskas būtų gerai 4u.gif Stengiuosi su visais taikiai sugyventi, bet susitarus manau smagiau būtų, tik va, kiek galim mokėt labai maža stafkė klinikose būtų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puccha: 23 gruodžio 2008 - 00:19
Sveikos mamytes,
mano situacija gal nestandartine, bet turbut pasitaikanti...
Kuomet nestumo testas parode teigiama rezultata, jau zinojau, kad noresiu gymdyti KMUK, plius pas savo seimos klinikose esancia ginekologe niekada nepapuldavau, nes sakydavo, kad yra taloneliu uz menesio, tad eidavau privaciai.Zodziu, siaip netaip gavusiu is seimos gydytojos siuntima i KMUK pasiprasiau talonelio pas tolimu pazistamu pagirta gydytoja... Ji veda mano nestumo prieziura, bet ji man nelabai patinka- salta, nekalbi ir pan. Pasiskaicius, kokiu bunu fainu gydytoju sumaniau ja pakeisti...Bet BIJAU...Ant nesciosios korteles yra uzrasyta jos pavarde ir nueit pas kita, jis ta matys, sakys inoringa nescioji, ta gydytoja supyks...O jeigu dar ji budetu kai gimdysiu... doh.gif Ar teko kam patyrti tokia situacija? Gal kas bandet nestumo metu eiti prieziuros pas viena, o gymdyti tartis pas kita gydytoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milaniukas @ 2008 12 23, 15:39)
...Ant nesciosios korteles yra uzrasyta jos pavarde ir nueit pas kita, jis ta matys, sakys inoringa nescioji, ta gydytoja supyks...O jeigu dar ji budetu kai gimdysiu... doh.gif  Ar teko kam patyrti tokia situacija? Gal kas bandet nestumo metu eiti prieziuros pas viena, o gymdyti tartis pas kita gydytoja? g.gif

Aš vaikščiojau pas vieną, bet gimdžiau pas kitą gydytoją - jie dirba kartu, tai ir be manęs labai greitai susižinojo doh.gif Bet labai normaliai sureagavo, net atrodo, kad palengvėjo pirmajai gydytojai (nereiks naktį keltis, o darbo pas ją ir taip per akis).
Tai jei priežiūra gera, tik tarpusavio kontakto nerandi, tai palauk gal iki galo nestuke.gif ir prieš gimdymą jau eik pas kitą. Argumentų gali daktarei ir nesakyti, o jei tarsies su kitu, tai kad pirmoji ir budės, gi negalės atmestinai darbo atlikti (na jei cezario metu reiks jai dalyvauti ir pan). Viską tada kuruos jau tavo susitartas gydytojas. Be to, juk labai svarbu tavo emocinė būklė, labai priklauso ir kaip pats gimdyas seksis, tad jei jauti, kad nenori pas ją gimdyti, tai ir negimdyk. Sekmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 12 23, 01:59)
Nors galvoju, gal ir taip viskas būtų gerai 4u.gif  Stengiuosi su visais taikiai sugyventi, bet susitarus manau smagiau būtų, tik va, kiek galim mokėt labai maža stafkė klinikose būtų blush2.gif

Tai zinoma, kad susitarus butu daug ramiau smile.gif Na bent mano siulytas gyd. T. Birzietis tai net nepriima jokiu dovaneliu, kol darbas nebuna atliktas. Todel jis dirba tikrai puikiai ir nuosirdziai su visomis gimdyvemis vienodai, net nezinodamas ar is vis koki atlygi uz tai gaus, ar ne. Kiek pastebejau, tai jam tai nesvarbiausias dalykas. thumbup.gif
O buna gydytoju - kol neduosi kazko, tol neprades dirbti savo darbo, ir sugeba net pasakyti kiek reikia duoti, kad jam butu gana doh.gif
Atsakyti
Visgi mudu su vyru nusprendėm, kad geriausia bus, jei nesitarsim 4u.gif Kiek skaičiau atsiliepimų apie gydytojus, visi KMUK gydytojai profesionalūs, nemanau, kad geras gydytojas blogiau atliks darbą, jei gimdymas vyks jo budėjimo laiku ir nebus susitarta iš anksto.
Tik va iškilo klausimas. Mūsų pirmas mažis vėlavo. Ką daryti, jei norim gimdyt KMUK ir nesitarsim su gydytoju, o ir šitas mažiukas sugalvos gimti po termino? Mums kaip ir į įprastus GN reikės atvykti termino dieną, o po to važinėt kasdien toniukų matuoti? Gal kuri buvot susidūrus su tokia situacija?
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 12 27, 02:02)
Visgi mudu su vyru nusprendėm, kad geriausia bus, jei nesitarsim 4u.gif Kiek skaičiau atsiliepimų apie gydytojus, visi KMUK gydytojai profesionalūs, nemanau, kad geras gydytojas blogiau atliks darbą, jei gimdymas vyks jo budėjimo laiku ir nebus susitarta iš anksto.
Tik va iškilo klausimas. Mūsų pirmas mažis vėlavo. Ką daryti, jei norim gimdyt KMUK ir nesitarsim su gydytoju, o ir šitas mažiukas sugalvos gimti po termino? Mums kaip ir į įprastus GN reikės atvykti termino dieną, o po to važinėt kasdien toniukų matuoti? Gal kuri buvot susidūrus su tokia situacija?

Man, kaip po CP, jokiu budu neleidziama pernesioti, tai liepe gimdymo diena but KMUKe.O kaip po naturalaus gimdymo-pasitark su savo gydytoja.
Atsakyti
Man atrodo, kad visoms ir toms, kurioms numatomas CP ir toms, kurios turėtų gimdyt natūraliai termino dieną reikia atvykti į gydymo įstaigą.
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 12 05, 22:28)
T.y. jei po gimdymo viskas gerai, vaikutį padeda mamai ant krūtinės ir palieka 2 val.?

Tikrai taip. mirksiukas.gif

QUOTE(Alabama @ 2008 12 16, 17:06)
Du metus tik su mama, o dabar mama dings verysad.gif

Viskas bus gerai, su tėčiais vaikiukai puikiai pabūna, tikmes,mamos, per daug visko bijome. mirksiukas.gif

QUOTE(Puccha @ 2008 12 22, 12:50)
Na, man svarbiausia, kad viskas vyktų kiek įmanoma natūraliau, kad neskubėtų be reikalo( na tarkim, būčiau prieš skatinimą, jei tarkim, gydytojui reikėtų kur nors išvažiuoti ir t.t, jau geriau baigčiau gimdyt pas kitą, arba lėliuko nepadėtų ant krūtinės, skubėdami kuo greičiau pervežt į pogimdyvinę palatą), bet jeigu prireiks, darytų viską, kad tik viskas gerai baigtųsi, tada jau negalvočiau apie jokį natūralumą, svarbiausia abu gyvi, sveiki 4u.gif

Visa tai mes gavome, nors su niekuo ir nesitarėme. mirksiukas.gif Skatinimą gavau, bet tik todėl, jog taip reikėjo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Klinikose leliu iskart mamai paduoda, nesijaudinkit, gimdziau nesitarus, tai vos leliukas uzgime isnese ji minutei kad ivertinti bukle i salia esancia palatele, paskui ant manes ir taip pragulejim pora valandikiu, pamaitinau, tada sesute paeme aprenge ir vel graziai supakuota mamai atidave, nieks jo be reikalo is jusu neims, lelius nuo pirmos akimirkos iki isvaziavimo i namus buvo su manimi, vaikus paima kai tikrai yra reikalas, ar mamai kas negerai ar leliuka reikia stebeti 4u.gif tad neverta panikuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif Tikėkimės viskas bus gerai. Va, pasiklausiau savo gydytojos, dėl to, kas būna jei vaikiukas sugalvoja šiek tiek užsibūti. Sako, kad tikrai seka būklę, matuoja toniukus ir t.t. kaip ir visuose GN.
Atsakyti