Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 16, 13:06)
Nu gal nelaikys visą savaitę - aš išsiprašiau po 3 dienų.

Ir

O siules kas iseme?Pati kazkur ejai?Jei isleistu po 3 dienu, tai valio smile.gif

QUOTE(Rani @ 2008 12 16, 15:00)
naujagimis greiciausiai maitinamas MP, be to juk nevaiksto po koridorius

Mano sunus irgi maitinamas MP.Tai tu manai, kad gimdymo skyriaus koridoriai-gripo epidemijos koncentracija?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 12 16, 15:10)
O siules kas iseme?Pati kazkur ejai?Jei isleistu po 3 dienu, tai valio smile.gif
Mano sunus irgi maitinamas MP.Tai tu manai, kad gimdymo skyriaus koridoriai-gripo epidemijos koncentracija?

o tau atrodo, kad epideija skelbiama siaip sau ir lankymas ribojamas irgi siaip sau

siaip tai tavo reikalas, veskis savo vaika kur nori tongue.gif
Atsakyti
Na iš kitos pusės 2metinukas gali būti gripuojantis ir užnešti ligą. Gal ir negražu taip, bet nelabai apsidžiaugčiau, jei pas palatos kaimynę ateitų vaikiukas, juolab, kad žiema ir visokios ligos, nes ką gali žinoti, gal jis daržely kokį virusą gali būti susigavęs, ar dar kur nors. Ir tiesą sakant, manau, kad vaikiukui būtų skaudžiau mane pamatyti ir po valandžiukės keliauti namo ir vėl išsiskirti ( jaučiu tokios dūdos būtų), nei iš vis nematyti pora dienų.
Hmm. Aš vis dar nesusitariau su gydytoju, nes mano vyriškis pirma nori apžiūrėti KKGN ir pačias klinikas. Kaip manot 36 savaičių nebūtų per vėlai? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puccha: 16 gruodžio 2008 - 16:02
Jei butu gripo karantinas tai greiciausiai butu apriboti lankymai visose kliniku skyriuose. Taip buvo pries metus. Dazniausiai epidemija paskelbiama vasario- kovo men.
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2008 12 16, 16:57)
o tau atrodo, kad epideija skelbiama siaip sau ir lankymas ribojamas irgi siaip sau

siaip tai tavo reikalas, veskis savo vaika kur nori  tongue.gif

O tau atrodo, kad personalas sterilus, nesinaudoja transportu, PC ir negali nieko uzkrest?
Vargsas mazylis, kas jo laukia verysad.gif Du metus tik su mama, o dabar mama dings verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 12 16, 17:06)
O tau atrodo, kad personalas sterilus, nesinaudoja transportu, PC ir negali nieko uzkrest?
Vargsas mazylis, kas jo laukia verysad.gif Du metus tik su mama, o dabar mama dings verysad.gif

bevaise diskusija doh.gif
tavo reikalas vestis ar ne
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2008 12 16, 18:37)
bevaise diskusija  doh.gif
tavo reikalas vestis ar ne

Ne as ja pradejau.As tik klausiau, ar kas susidure su karantinu, ir ar ileistu vyra su vaiku.
Atsakyti
niekas ten taip labai neseka tu lankytoju. susiveik chalata ir nueisit be problemu smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2008 12 16, 18:22)
Ne as ja pradejau.As tik klausiau, ar kas susidure su karantinu, ir ar ileistu vyra su vaiku.

Atsakyti

mane irgi isleido po 3 d., o siulus gali nuvaziuot kad isimtu, gali ir namie issiimt

man MB iseme, visai nesudetinga procedura ir pati buciau issiemus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2008 12 16, 23:07)
mane irgi isleido po 3 d., o siulus gali nuvaziuot kad isimtu, gali ir namie issiimt

man MB iseme, visai nesudetinga procedura ir pati buciau issiemus  ax.gif

Aciu labai, zinosiu. smile.gif
Atsakyti

Pirmą kartą siuvo su tirpstančiais siūlais, tai traukt nereikėjo ( prieš išleidžiant ukarpė tokius mazgiukus siūlių galuose), o antrą kartą siuvo su netirpstančiais, tai reikėjo atvažiuot po savaitės ( arba sakė, galim ir namie išsiimt - nueit iki savo poliklinikos, ar seselės ateinančios paprašyt).
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 12 16, 17:59)
Hmm. Aš vis dar nesusitariau su gydytoju, nes mano vyriškis pirma nori apžiūrėti KKGN ir pačias klinikas. Kaip manot 36 savaičių nebūtų per vėlai? blush2.gif

Tikrai nevelu, kol dar nepagimdei mirksiukas.gif . As irgi tariausi klinikose su gyd. T. Birzieciu apie 36 savaite, ir viskas gerai buvo. Esu labai dekinga siam gydytojui ax.gif
Atsakyti