Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

QUOTE(jurrrge @ 2008 12 09, 17:06)
As daviau 1000, kita gimde ta pacia diena dave-1600, o mano drauge 800, cia, kaip jau Tu sugalvosi mirksiukas.gif

blink.gif blink.gif aciu uz nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2008 12 09, 18:08)
oho kokios sumos  blink.gif

drinks_cheers.gif mes mažiau galim duoti.
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 12 11, 16:45)
drinks_cheers.gif mes mažiau galim duoti.

tai jau tikrai smile.gif
Atsakyti
Mamytės, o nežinot ar bus 12.23 paskaita apie gimdymą? MB nori apžiūrėt klinikas, o mudu taip šiaip nueiti nenorim.
Nežinau, kas darosi, bet pradedu labai bijoti gimdymo unsure.gif
Atsakyti
Noriu paklaust tu, kurios gimde ziema, kai buvo paskelbtas gripo karantinas-ar ileidziami lankytojai?Speju, kad ne, bet ar vyra su vaiku irgi neileis?Negi visa savaite dvieju metu berniukas bus be mamos? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 12 15, 12:50)
Noriu paklaust tu, kurios gimde ziema, kai buvo paskelbtas gripo karantinas-ar ileidziami lankytojai?Speju, kad ne, bet ar vyra su vaiku irgi neileis?Negi visa savaite dvieju metu berniukas bus be mamos? verysad.gif  verysad.gif

Mūsų pirmas vaikiukas irgi dar visai mažas, bet mudu su vyru galvojam, kad geriau susitiksim namie su vaikučiu, kai grįšim iš ligoninės.
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 12 15, 16:23)
Mūsų pirmas vaikiukas irgi dar visai mažas, bet mudu su vyru galvojam, kad geriau susitiksim namie su vaikučiu, kai grįšim iš ligoninės.

Na, man CP darys, tai gulesiu savaite.Tikrai nenoreciau, kad mano vaikas per ta laika visas akutes isverktu.Ir taip antro vaiko gimimas jam trauma, o dar mama dings savaitei.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 12 15, 17:15)
Na, man CP darys, tai gulesiu savaite.Tikrai nenoreciau, kad mano vaikas per ta laika visas akutes isverktu.Ir taip antro vaiko gimimas jam trauma, o dar mama dings savaitei.

Ei, tada kitas reikalas blush2.gif
O dar dėl tų paskaitėlių, gal žinot telefoną, kuriuo būtų galima pasiklausti?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 12 15, 11:50)
Noriu paklaust tu, kurios gimde ziema, kai buvo paskelbtas gripo karantinas-ar ileidziami lankytojai?Speju, kad ne, bet ar vyra su vaiku irgi neileis?Negi visa savaite dvieju metu berniukas bus be mamos? verysad.gif  verysad.gif

Nu gal nelaikys visą savaitę - aš išsiprašiau po 3 dienų.

Ir buvom nusprendę, kad dukrytės neatsiveš vyras lankydamas - man atrodo didesnė trauma bus atsisveikinant. Aš labiau verkčiau, nei dukra. blush2.gif
Bet čia nuo vaiko prikaluso labai. 4u.gif

O per karantiną tai tikrai neleidžia vaikų.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 12 15, 11:50)

o kam ta vaikiuka per epidemija vestis i LIGONINE?
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2008 12 16, 13:10)
o kam ta vaikiuka per epidemija vestis i LIGONINE?

O kas jam gresia?Tai naujagimiui saugu, o dvimeciui-ne?O personalas negali uzkrest gripu naujagimi, o dvimetis gali?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 12 16, 13:36)
O kas jam gresia?Tai naujagimiui saugu, o dvimeciui-ne?O personalas negali uzkrest gripu naujagimi, o dvimetis gali?

naujagimis greiciausiai maitinamas MP, be to juk nevaiksto po koridorius
Atsakyti