Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

man atrodo, kad jau tau tikrai laikas butu jam pasiskambint, nes vis tiek dar ir pamatyt, ko gero, nores pries gimdyma tave smile.gif

QUOTE(Puccha @ 2008 11 25, 21:10)
Mano vyras vis kalbina jam paskambinti  4u.gif O kada geriausia tai padaryti? Man dabar 30 savaičių.

Atsakyti
labas,merginos,

o kokios sumos dabar KMUK jei tariesi del gimdymo su konkreciu gydytoju? As kalbu ne apie CP, o gimdyma.
Atsakyti
as tai asmeniskai zadu duot 500. nesiruosiu svaistytis 1000-ciais smile.gif

QUOTE(Astule @ 2008 12 05, 15:08)
labas,merginos,
o kokios sumos dabar  KMUK jei tariesi del gimdymo su konkreciu gydytoju? As kalbu ne apie CP, o gimdyma.

Atsakyti
[quote=priklausomybe,2008 12 05, 18:21]
as tai asmeniskai zadu duot 500. nesiruosiu svaistytis 1000-ciais smile.gif

aciu , priklausomybe. O ka reiskia komercines palatos? kai pirma gimdziau ten 2004, tai tokiu nebuvo kiek atsimenu, po gimdymo gulejau viena palatoj ir tiek.
Atsakyti
Hmm...
Aš vis galvoju, ar tikrai KMUK vykdo palankios vaikui ligoninės planą?
T.y. jei po gimdymo viskas gerai, vaikutį padeda mamai ant krūtinės ir palieka 2 val.?
Gal žinot, ar galima susitarti, kad akušerė leistų pasirinkti gimdymo padėtį, t.y. kad nereikėtų gulėti ant nugaros, nes kai gimdžiau pirmą vaikutį man padėties neleido pakeisti (gimdžiau ne klinikose), nors ir buvo labai nepatogu. O dabar ir visokie straipsniai pasipylė, kad tai nefiziogiška padėtis, patogi tik gydytojams, bet ne mamai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 12 05, 22:28)
Hmm...
T.y. jei po gimdymo viskas gerai, vaikutį padeda mamai ant krūtinės ir palieka 2 val.?
Gal žinot, ar galima susitarti, kad akušerė leistų pasirinkti gimdymo padėtį, t.y. kad nereikėtų gulėti ant nugaros, nes kai gimdžiau pirmą vaikutį man padėties neleido pakeisti (gimdžiau ne klinikose), nors ir buvo labai nepatogu. O dabar ir visokie straipsniai pasipylė, kad tai nefiziogiška padėtis, patogi tik gydytojams, bet ne mamai ir t.t.

KMUK yra specialios gimdymo lovos - jose gimdoma pusiau gulomis, pusiau sėdomis (lankstosi atlošas) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2008 12 05, 23:58)
KMUK yra specialios gimdymo lovos - jose gimdoma pusiau gulomis, pusiau sėdomis (lankstosi atlošas)  mirksiukas.gif

O kaži kitomis pozomis, pavyzdžiui klūpant jie nepriima?
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 12 06, 21:45)

Negaliu garantuoti 100 proc., bet kiek žinau - nepriima. Tiesiog traktuoja tuo, jog taip patogu gydytojams ir mažyliui, o nėščioji turi prie to pristaikyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 12 05, 22:28)
Hmm...

Manau, kad vykdo smile.gif
Gimdžiau klinikose lapkričio mėn. Viskas vyko labai šauniai. Pagimdžiau per 3 val.
Leidžia pasirinkti ar nori nuskausminimo ar ne (aš nesirinkau, galvojau pakentėsiu). Vaikutis 2 val. lieka su mama. Dėl padėčių nežinau, bet gal irgi galima pasirinkti, niekas ten manęs nevaržė, niekas nieko nesakė....
Atsakyti
QUOTE(Astule @ 2008 12 05, 16:08)
labas,merginos,
o kokios sumos dabar  KMUK jei tariesi del gimdymo su konkreciu gydytoju? As kalbu ne apie CP, o gimdyma.

As daviau 1000, kita gimde ta pacia diena dave-1600, o mano drauge 800, cia, kaip jau Tu sugalvosi mirksiukas.gif

As uz klinikas mirksiukas.gif thumbup.gif
kai vaikelis uzgime, po pusvalandzio eme sparciai blogeti jos sveikatele, manau kad kitoje ligonineje, mes ja butume prarade, nes abejoju ar butu speje musu mergaite atvezti iki kliniku, o cia i viska buvo sureaguota zaibiskai 4u.gif Uz ka esu begalo dekinga reanimacijos daktarams. 4u.gif Lyg nujausdama, net nesvarsciau galimybes gimdyti kitur, siaip tai gal mane isgasdino mano bendradarbio zmonos nelaimingai pasibaiges gimdymas ne klinikose, todel, kai po geru metu vel gimde, tai jau tik klinikose g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurrrge @ 2008 12 09, 17:06)
As daviau 1000, kita gimde ta pacia diena dave-1600, o mano drauge 800, cia, kaip jau Tu sugalvosi mirksiukas.gif

oho kokios sumos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 12 06, 21:45)

Tai gal daugiau nuo gimdymą priimančio gydytojo priklauso? g.gif Jei tarsitės iš anksto, tai pasakykit apie savo pageidavimus
Atsakyti