Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

man ir vandenis nuleido bet as labai gerai jauciausi ir po 3 val jau leliu turejau tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 11 20, 15:36)
O aš niekaip nepasirenku tarp KKGN ir Klinikų  doh.gif Gal galit patart? Pirmas mano gimdymas buvo nei sunkus, nei lengvas, tiek kad vaikiukas neskubėjo ir teko skatint prakirpus vandenis ir plyšau viduje iki pat viršaus  doh.gif  Vienintelė sveikatos problema, kurią turiu, tai išsiplėtusios kojų venos ir gaktikaulio skausmas. Iš vienos pusės norisi apsidrausti, jei tarkim, kas ne taip pasidarytų su mano venom arba su dubeniu, iš kitos pusės galvoju ar klinikose pavyktų pagimdyt natūraliai, t.y., kad būtų kuo mažiau vaistų ir visokių intervencijų g.gif

As uz klinikas nors kiek zinau naturalu gimdyma propaguoja ir KKGN (ypac gyd.Banga Kulikauskiene).
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2008 11 23, 23:13)
As uz klinikas nors kiek zinau naturalu gimdyma propaguoja ir KKGN (ypac gyd.Banga Kulikauskiene).

Panos, o kaip manot, kur geresnės sąlygos po gimdymo KKGN ar klinikose?
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 11 24, 12:57)

Ziurint ka laikyti geresnėmis salygomis - maista, atstuma iki WC ar palatos kaimyniu skaičių?
Klinikose nemokamos dvivietes palatos, o krikčioniškuose gali tekti dalintis vieta dar su 2 - 3 kaimynėm, čia jau kaip pasiseks.
Atsakyti
QUOTE(natstoc @ 2008 11 24, 15:15)
Ziurint ka laikyti geresnėmis salygomis  - maista, atstuma iki WC ar palatos kaimyniu skaičių?
Klinikose nemokamos dvivietes palatos, o krikčioniškuose gali tekti dalintis vieta dar su 2 - 3 kaimynėm, čia jau kaip pasiseks.

O daugiau šansų klinikose gulėt vienai, ar KKGN?
Ir dar noriu paklausti... Jei visgi pasirinkčiau klinikas, kurį gydytoją man rekomenduotumėt? Tokį, kad prijaustų natūraliam gimdymui, be vaistų, mokėtų priimti gimdymą ne tik ant stalo, gerbtų ir atsižvelgtų i gimdyvės norus?
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 11 24, 11:57)

manau klinikos, nes visai neseniai atlktas remontas, nors nieko nezinau apie KKGN
g.gif
QUOTE(Puccha @ 2008 11 24, 14:26)
O daugiau šansų klinikose gulėt vienai, ar KKGN?
Ir dar noriu paklausti... Jei visgi pasirinkčiau klinikas, kurį gydytoją man rekomenduotumėt? Tokį, kad prijaustų natūraliam gimdymui, be vaistų, mokėtų priimti gimdymą ne tik ant stalo, gerbtų ir atsižvelgtų i gimdyvės norus?

na as galiu rekomenduoti savo gydytoja pas kuri gmdziau ir jei kas vel gimdysiu Miindaugas Kliucinskas jis tikrai uz naturaluma thumbup.gif bet je tektu daryti CP puikus chrurgas
Atsakyti
Hmm... Šiandien buvau klinikose pažiūrėti. Tiesą sakant, jei dėl aplinkos man jaukiausia čia iš visų vietų kur Kaune galima gimdyti, dar patiko, kad vyrui yra foteliukas numigti, jei viskas lėtai klostytųsi ir gimdykloj kėdė jam atsisėsti ir vaizdas pro gimdyklų langus thumbup.gif Tik labai didelė ligoninė. Atsitiko taip, kad paskambino mano anyta ir sužinojus kur buvau pradėjo pasakot, kas atseit klinikose daug auksinio stafikoko atvejų unsure.gif Čia tiesa, ar pletkai?
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 11 25, 17:53)
Hmm... Šiandien buvau klinikose pažiūrėti. Tiesą sakant, jei dėl aplinkos man jaukiausia čia iš visų vietų kur Kaune galima gimdyti, dar patiko, kad vyrui yra foteliukas numigti, jei viskas lėtai klostytųsi ir gimdykloj kėdė jam atsisėsti ir vaizdas pro gimdyklų langus thumbup.gif Tik labai didelė ligoninė. Atsitiko taip, kad paskambino mano anyta ir sužinojus kur buvau pradėjo pasakot, kas atseit klinikose daug auksinio stafikoko atvejų  unsure.gif Čia tiesa, ar pletkai?

Mes parsivezem auksini stafilokoka is kliniku, bet kur jo nera,nebent namuose gimdytum.
Atsakyti
Hmm... Šiandien buvau klinikose pažiūrėti. Tiesą sakant, jei dėl aplinkos man jaukiausia čia iš visų vietų kur Kaune galima gimdyti, dar patiko, kad vyrui yra foteliukas numigti, jei viskas lėtai klostytųsi ir gimdykloj kėdė jam atsisėsti ir vaizdas pro gimdyklų langus thumbup.gif Tik labai didelė ligoninė. Atsitiko taip, kad paskambino mano anyta ir sužinojus kur buvau pradėjo pasakot, kas atseit klinikose daug auksinio stafikoko atvejų  unsure.gif Čia tiesa, ar pletkai?

visos vietos kur gimdoma yra ligonines, todel is bet kur gali parsivezti

as kol atsidarinejo kaklelis visa laika ant to foteliuko prasedejau thumbup.gif vyrui liko tik kede-maisas lotuliukas.gif
Atsakyti
Hmm... Šiandien buvau klinikose pažiūrėti. Tiesą sakant, jei dėl aplinkos man jaukiausia čia iš visų vietų kur Kaune galima gimdyti

Aha, ta žalia spalva koridoriuose taip raminančiai veikia thumbup.gif .
Beje, aš irgi galiu pasirašyt po rekomendacijom dėl gydytojo M.Kliučinsko. Turėjau 2 cezarius - meistriškai atlikta.
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2008 11 07, 13:12)
Kytia. o tai kas tau buvo, ka nustate? kodel tokia auksta temperatura?

pradzioje gimda blogai valesi, kazkoks keraujo krešuliukas kaklelyje kamšti padare... o to pasekoje suregavo krūtys...

QUOTE(valpurgija @ 2008 11 10, 21:46)
ką galite pasakyti apie profesorę?aš planuoju vaikelį ir žadu su ja bendrauti  ax.gif

labai puiki gydytoja. ir maloni ir labai kompetetinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kytia: 25 lapkričio 2008 - 20:31
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 25, 20:31)
Aha, ta žalia spalva koridoriuose taip raminančiai veikia  thumbup.gif .
Beje, aš irgi galiu pasirašyt po rekomendacijom dėl gydytojo M.Kliučinsko.  Turėjau 2 cezarius - meistriškai atlikta.

Mano vyras vis kalbina jam paskambinti 4u.gif O kada geriausia tai padaryti? Man dabar 30 savaičių.
Atsakyti