Sesuo gimde spalio viduryje.Labai norejo papulti i vienviete mokama palata,bet deja deja.Papuole i dviviete su tokia kaimyne,kuri vargse moteris,bet knarke taip,kad padek dieve,ir diena ir nakti.Maziuke vis krupteledavo miegodama nuo to knarkimo,o sesuo is viso negalejo uzmigti.Tai koks cia poilsis po gimdymo?Palata buvo prastesne,nei mano,kai as gimdziau pries 4m.Galiausiai teko ta kaimyne net nakti nufilmuoti,kaip ji knarkia ir dar be to vis atsisuka adara burna i mano sesers puse.Fui,kaip bjauru,nes pacios suprantate,svetimo zmogaus kvapas ne kiekvienam prie sirdies.
Kad gautu vienviete palata,sesers vyras praejo kryziaus kelius.Uzsiregistravo jau gimdymo diena ir sarase buvo pirma,bet palatos negavo nei sekancia diena,nei dar sekancia.Slauge sako,kad mokama palata atsilaisvina,o vedeja deja nepriima akcentuodama,kad yra ligoniu po operaciju ir t.t.Tai kam IS VISO TA REGISTRACIJA TADA REIKALINGA,jus man pasakykite?Galiausiai sesers vyras netveres nuejo pas pacia vedeja ir paprase parodyti sarasa kelinti jie jame yra.Zinoma suzinojome,kad pirmi.Ir kaip jus manote,ta pacia diena atsirado mokama palata.Bet ir jos as nepagirsiu labai todel,kad uz tokia kaina,bent jau butu svarus tualetai,o ne kalketi visi ir normalios kabinos,o ne apipelijusiomis sienelemis ir neuzsidaranciomis kabinos durimis is vis.Kai sesuo pabande jas uzdaryti,tai ka jus manote,jos tiesiog iskrito.Na apskritai,dar aug ka galeciau papasakoti apie KMUK po sesers gimdymo,nes tiek pamaciau piokyciu,kad man plaukai pasisiause.Bet tikiuosi sesuo jums viska papasakos pati kitose temose.