Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

QUOTE(naitas @ 2008 10 10, 21:06)
vėl reanimacija.. reanimacijos moterys - auksinės. Man irgi buvo keista, kai net porą lašų taip vertino wub.gif

Ten ne viskas buvo apie reanimaciją. mirksiukas.gif Reikiamą pieno kiekį sugebėjau nusitraukti tik taip vadinamame patologiniame, tai ten sesutė ant sparnų skraidė. mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 13, 20:17)
Pirmą kartą pasiprašiau mokamos vienutės  - ten komforto daug, vyrui galimybė miegot ( bet vyras dirbo - nebuvo tada dar tos lengvatos, kad pirmą mėnesį gali pasiimt atostogų). Tai man toj vienutėj buvo liūūūūdna - per daug tylos, dar daugiau mano baimių ir nežinojimo ( užsikosėjo žįsdama dukrytė - persigandau.... ). Tai antrą kartą į vienutę jau nenorėjau. Gulėjau dvivietėj, bet tooookioj superinėj - medinės lovos, medinės supamos lovytės naujagimiui su balkdakimais, televizorius, šaldytuvas  thumbup.gif  .  Ir labai šauni kaimynė. Nors ir trumpai, bet šioj palatoj buvo daug geriau..

Ir aš toj pačioj gulėjau thumbup.gif 321, trečiame aukšte, pati paskutinė. Kai gimdykloj paprašiau mokamos, pasakė, kad visos užimtos ir parvežė į tą dvivietę. Tai pamačiusi palatą ir susipažinusi su kaimyne, niekur kraustytis nebenorėjau, net kai kitą dieną pasiūlė vienvietę mokamą. Kam dabar iš draugų parodau nuotraukas - apanka. Čia, sako, tokia palata? Komfortas. Patalynė ne kokia nuskalbta, nenusakomos baltai pilkos spalvos, o kreminė su gėlytėm. wub.gif Po Šiaulių gimdymo namų, kur gimdžiau pirmą dukrą, - rojus. Šaldytuviukas, televizorius, paveikslai ant sienų. Vos tik įsikūrėm - prisistatė akušerė:"Labas vakaras, aš jūsų palatos akušerė, mane rasti ten ir ten..." Visad rytais paklausdavo, kaip jaučiamės, kaip miegojom...
Atsakyti
QUOTE(ulencija @ 2008 10 23, 14:51)
Ir aš toj pačioj gulėjau thumbup.gif 321, trečiame aukšte, pati paskutinė.

Vos tik įsikūrėm - prisistatė akušerė:"Labas vakaras, aš jūsų palatos akušerė, mane rasti ten ir ten..." Visad rytais paklausdavo, kaip jaučiamės, kaip miegojom...

Jooooo. Palatos akušerė - tai auksas thumbup.gif wub.gif . Kiek ji man psichologiškai padėjo tada......
Atsakyti
Sesuo gimde spalio viduryje.Labai norejo papulti i vienviete mokama palata,bet deja deja.Papuole i dviviete su tokia kaimyne,kuri vargse moteris,bet knarke taip,kad padek dieve,ir diena ir nakti.Maziuke vis krupteledavo miegodama nuo to knarkimo,o sesuo is viso negalejo uzmigti.Tai koks cia poilsis po gimdymo?Palata buvo prastesne,nei mano,kai as gimdziau pries 4m.Galiausiai teko ta kaimyne net nakti nufilmuoti,kaip ji knarkia ir dar be to vis atsisuka adara burna i mano sesers puse.Fui,kaip bjauru,nes pacios suprantate,svetimo zmogaus kvapas ne kiekvienam prie sirdies. schmoll.gif Kad gautu vienviete palata,sesers vyras praejo kryziaus kelius.Uzsiregistravo jau gimdymo diena ir sarase buvo pirma,bet palatos negavo nei sekancia diena,nei dar sekancia.Slauge sako,kad mokama palata atsilaisvina,o vedeja deja nepriima akcentuodama,kad yra ligoniu po operaciju ir t.t.Tai kam IS VISO TA REGISTRACIJA TADA REIKALINGA,jus man pasakykite?Galiausiai sesers vyras netveres nuejo pas pacia vedeja ir paprase parodyti sarasa kelinti jie jame yra.Zinoma suzinojome,kad pirmi.Ir kaip jus manote,ta pacia diena atsirado mokama palata.Bet ir jos as nepagirsiu labai todel,kad uz tokia kaina,bent jau butu svarus tualetai,o ne kalketi visi ir normalios kabinos,o ne apipelijusiomis sienelemis ir neuzsidaranciomis kabinos durimis is vis.Kai sesuo pabande jas uzdaryti,tai ka jus manote,jos tiesiog iskrito.Na apskritai,dar aug ka galeciau papasakoti apie KMUK po sesers gimdymo,nes tiek pamaciau piokyciu,kad man plaukai pasisiause.Bet tikiuosi sesuo jums viska papasakos pati kitose temose.
Atsakyti
QUOTE(Kalija55 @ 2008 11 03, 17:31)
Sesuo gimde spalio viduryje.Labai norejo papulti i vienviete mokama palata,bet deja deja.Papuole i dviviete su tokia kaimyne,kuri vargse moteris,bet knarke taip,kad padek dieve,ir diena ir nakti.Maziuke vis krupteledavo miegodama nuo to knarkimo,o sesuo is viso negalejo uzmigti.Tai koks cia poilsis po gimdymo?Palata buvo prastesne,nei mano,kai as gimdziau pries 4m.Galiausiai teko ta kaimyne net nakti nufilmuoti,kaip ji knarkia ir dar be to vis atsisuka adara burna i mano sesers puse.Fui,kaip bjauru,nes pacios suprantate,svetimo zmogaus kvapas ne kiekvienam prie sirdies. schmoll.gif  Kad gautu vienviete palata,sesers vyras praejo kryziaus kelius.Uzsiregistravo jau gimdymo diena ir sarase buvo pirma,bet palatos negavo nei sekancia diena,nei dar sekancia.Slauge sako,kad mokama palata atsilaisvina,o vedeja deja nepriima akcentuodama,kad yra ligoniu po operaciju ir t.t.Tai kam IS VISO TA REGISTRACIJA TADA REIKALINGA,jus man pasakykite?Galiausiai sesers vyras netveres nuejo pas pacia vedeja ir paprase parodyti sarasa kelinti jie jame yra.Zinoma suzinojome,kad pirmi.Ir kaip jus manote,ta pacia diena atsirado mokama palata.Bet ir jos as nepagirsiu labai todel,kad uz tokia kaina,bent jau butu svarus tualetai,o ne kalketi visi ir normalios kabinos,o ne apipelijusiomis sienelemis ir neuzsidaranciomis kabinos durimis is vis.Kai sesuo pabande jas uzdaryti,tai ka jus manote,jos tiesiog iskrito.Na apskritai,dar aug ka galeciau papasakoti apie KMUK po sesers gimdymo,nes tiek pamaciau piokyciu,kad man plaukai pasisiause.Bet tikiuosi sesuo jums viska papasakos pati kitose temose.

o kam reikejo filmuoti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalija55 @ 2008 11 03, 16:31)
jus manote,ta pacia diena atsirado mokama palata.Bet ir jos as nepagirsiu labai todel,kad uz tokia kaina,bent jau butu svarus tualetai,o ne kalketi visi ir normalios kabinos,o ne apipelijusiomis sienelemis ir neuzsidaranciomis kabinos durimis is vis.Kai sesuo pabande .

Keista. Mano palata tviskėjo. Tualetas, bide - švarūs.

O priekaištus tai gi galima pasakyt administratorei palatos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 04, 12:04)
Keista. Mano palata tviskėjo. Tualetas, bide - švarūs.

O priekaištus tai gi galima pasakyt administratorei palatos  mirksiukas.gif

Pas mane palatoj irgi buvo sterilu.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 10 14, 16:07)
Loterija, tikrai.As antra kart kai gimdysiu-noresiu tik i mokama.Kai sunu pagimdziau, pagulde i dviviete su tokia bedante moteriske, su kvapeliu ir lengva asocialia aureole.Lanke ja nuo ryto iki vakaro atitinkamas kontingentas, o i mano pastangas po CP islipt is lovos ir paimt vaika ziurejo su pasaipia sypsena.Per visa diena is jos neisgirdau nei zodzio, nors bandziau kalbint, ai, vienu zodziu.Kita diena perkele mus i vienviete-na ka jus, kitas reikalas.Vien tai, kad WC ir dusas palatoj-kas po CP, mane supras.Tai ana bedante pradejo landziot i mano palata-tai zurnala jai paskolink, tai duok telefona paskambint.Tai po tokiu norisi tik i vienviete, kad ir kiek ji kainuotu.

Pritariu Alabama simtu proc. As spalio pradzioj po CP patekau i dviviete. Kaimyne tai tikrai faina, bet problema kad mano lelyte buvo neisnesiota. kadangi zinoju kad reiks klinikose ilgeliau pagyventi, su ja tokia mazyte nenorejau bendroj buti. Tai kai antra diena po operacijos asilaisvino vienute, iskart persikelem. Ir man patogiau po operacijos buvo. Palata aisku neypatinga buvo palygint su kitom, bet ne tame esme buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2008 11 03, 21:35)
o kam reikejo filmuoti?  blink.gif

Filmuoti teko todel,kad niekas netikejo ,jog moteris taip gali knarkti,kad net naujagimis krupteli.Po tokios medziagos,vedejai jau nebekilo klausimu ir sakau,nors tikrai vargse moteris,bet ja teko perkelti kitur,vardan kito zmogaus ramybes.Tikiuosi ji pateko i vienviete ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2008 11 04, 12:39)
Pas mane palatoj irgi buvo sterilu.

Na,jums pasiseke,nes,kai pries 2m.,KMUK buvau lankyti savo drauges,kuri taip pat gulejo vienvieteje mokamoje palatoje,tai skirtumas su mano sesers gautaja,AKIVAIZDUS!!! Pas drauge viskas buvo svaru,grazu ir apskritai faina thumbup.gif .Gaila,kad mums nenuskilo.
Atsakyti
parasysiu savo nuomone apie kliniku pranashuma.. pagimdziau anksciau, 35sav. zinoma vaikiukui teko reanimacijoj pabuti, veliau perkele i naujagimiu ligu skyriu o ten stipri geltute prasidejo... zodziu issigydem, atliko begale tyrimu, ir jau kaip ir kalbos eina apie isleidima namo, kaip man paciai shoktelejo temperatura virsh 40 laipsniu... buvo atlikti tyrimai kokie tik imanoma, pati ginekologijos skyriaus vedeja prof. Nadisauskiene visa ligos eiga stebejo, kadangi gana ilga laika nebuvo aisku kas ir kodel.. dekui medikams pastaciusiems mane ant koju ir galiu dziaugtis savo suneliu...
Kliniku personalas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kytia. o tai kas tau buvo, ka nustate? kodel tokia auksta temperatura?
Atsakyti
Kai as gimdziau,o tai buvo pries gerus 4m.,tikrai likau patenkinta viskuo,ka man pasiule KMUK.Gal cia itakos turejo ir gydytojas.Tiksliau ne gal,o IS TIESU NET LABAI DAUG!!! Gydytojas buvo PUIKUS(S.Kajenas),prieziura buvo puiki,akusere puiki,gimdymas sklandus,po gimdymo prieziura puiki ir t.t.Vienu zodziu,niekuo negalejau skustis ir buvau laminga MAMYTE wub.gif .Bet va sesutei nenuskilo ir tu ka. Ir beja,mano palata,pries 4m.,buvo geresne,nei dabar po 4m.,toji i kuria papuole mano sesuo g.gif .Asku as nekalbu apie vienutes.Na tiesiog yra taip.
Atsakyti