Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 12, 19:05)
Ne dėl kažkokio komforto trūkumo - viskas buvo  thumbup.gif  - šaldytuvas, ramybė, seselės eidavo. Tik mums tai buvo pirmas vaikelis, ir aš staiga pasijaučia "toookia žalia" priežiūros klausimais - vyras dirbo, šalia būt negalėjo ( nors pamenu, vieną naktį nakvojo). Tiesiog man buvo per daug tos tylos - norėjosi pasikalbėt, pasitart.
Papildyta:
Ir aišku - pigiau smile.gif

Kur cia taip gerai? Vienvietej mokamoje ar dvivieteje nemokamoje?
Atsakyti
as kaip suprantu is mamytes pasisakymo, kad veiksmas vyko dvivietej palatoj smile.gif, nes sako, kad nebuvo nei su kuo pasitart... ir t.t.

QUOTE(loreta311 @ 2008 10 13, 17:59)

Atsakyti
QUOTE(loreta311 @ 2008 10 13, 18:59)

QUOTE(priklausomybe @ 2008 10 13, 19:05)
as kaip suprantu is mamytes pasisakymo, kad veiksmas vyko dvivietej palatoj smile.gif, nes sako, kad nebuvo nei su kuo pasitart... ir t.t.

Pirmą kartą pasiprašiau mokamos vienutės - ten komforto daug, vyrui galimybė miegot ( bet vyras dirbo - nebuvo tada dar tos lengvatos, kad pirmą mėnesį gali pasiimt atostogų). Tai man toj vienutėj buvo liūūūūdna - per daug tylos, dar daugiau mano baimių ir nežinojimo ( užsikosėjo žįsdama dukrytė - persigandau.... ). Tai antrą kartą į vienutę jau nenorėjau. Gulėjau dvivietėj, bet tooookioj superinėj - medinės lovos, medinės supamos lovytės naujagimiui su balkdakimais, televizorius, šaldytuvas thumbup.gif . Ir labai šauni kaimynė. Nors ir trumpai, bet šioj palatoj buvo daug geriau..
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 13, 18:17)
Pirmą kartą pasiprašiau mokamos vienutės  - ten komforto daug, vyrui galimybė miegot ( bet vyras dirbo - nebuvo tada dar tos lengvatos, kad pirmą mėnesį gali pasiimt atostogų). Tai man toj vienutėj buvo liūūūūdna - per daug tylos, dar daugiau mano baimių ir nežinojimo ( užsikosėjo žįsdama dukrytė - persigandau.... ). Tai antrą kartą į vienutę jau nenorėjau. Gulėjau dvivietėj, bet tooookioj superinėj - medinės lovos, medinės supamos lovytės naujagimiui su balkdakimais, televizorius, šaldytuvas  thumbup.gif  .  Ir labai šauni kaimynė. Nors ir trumpai, bet šioj palatoj buvo daug geriau..

o tai čia nemokamai tokie malonumai buvo bigsmile.gif kuriam čia aukšte, kuri palata, gal pamenat? blush2.gif
Atsakyti
Mes prieš 2 metelius už mokamą palatą mokėjom po 50 už parą. Mums labai pasiteisino, nes buvo labai ramu, galėjome ramiai atsigauti po gimdymo. Ir vyras buvo šalia, tai gyvenom visi kartu. Pirmom dienom ta mokama vienutė tikrai gerai, bet tik kelias paras, nes po to pasidaro liūdna. Vis tiek vyras turi visokių reikalų, nebūna visada šalia, ir taip liūdna pasidaro...Tai mes po to perbėgom į dvivietę, nebe tokį liuksą, koks buvo vienutėje, bet vis tiek labai gera palata buvo. Ir draugę gavom labai fainą, žodžiu, prisiminimai visai mieli.
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 10 13, 22:27)
o tai čia nemokamai tokie malonumai buvo bigsmile.gif kuriam čia aukšte, kuri palata, gal pamenat? blush2.gif

Palata trečiam aukšte: 321 Nr.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 13, 19:17)
Pirmą kartą pasiprašiau mokamos vienutės  - ten komforto daug, vyrui galimybė miegot ( bet vyras dirbo - nebuvo tada dar tos lengvatos, kad pirmą mėnesį gali pasiimt atostogų). Tai man toj vienutėj buvo liūūūūdna - per daug tylos, dar daugiau mano baimių ir nežinojimo ( užsikosėjo žįsdama dukrytė - persigandau.... ). Tai antrą kartą į vienutę jau nenorėjau. Gulėjau dvivietėj, bet tooookioj superinėj - medinės lovos, medinės supamos lovytės naujagimiui su balkdakimais, televizorius, šaldytuvas  thumbup.gif  .  Ir labai šauni kaimynė. Nors ir trumpai, bet šioj palatoj buvo daug geriau..

Tai cia jau psasiseke
as gulejau dvivietej, nes be sansu buvo gauti vienviete. mano kaimyne pasitaike kaip niekad nemaloni, visai nebendravo, lauke tuo metu buvo +30, o jinai net lango praverti neleido (nes arciau lango gulejo) doh.gif tai gulejom galima sakyti pirty lotuliukas.gif

Po to perkele i gretima palata, tai jos kaimyne buvo thumbup.gif bet jos vaikas visa makti verke blink.gif gerai, kad buvo paskutine naktis nes likau beveiki be miego

cia loterija

Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2008 10 13, 15:52)
o kas blogai del to, kad paskiepijo  g.gif  na maza kur gali uzsikresti  g.gif  ims krauja ar susizeis kur leliukas...

o kur leliukas gali susižeisti? g.gif
kas blogai kad paskiepijo nuo hepatito B? na tai susipažinkit su ta vakcina, nuo ko ji... tada ir klausimų nekils... kodėl pirmą gyvenimo parą skiepija nuo tokių dalykų. Dar pridėtų kokį skiepą nuo gimdos kaklelio vėžio, dar kokį nuo maliarijos.. taigi čia komercija gryna. o mano vaikas turi kentėti.

QUOTE(Rani @ 2008 10 14, 09:54)
cia loterija

dvivietė palata - nereali loterija. Pirmąkart kai gimdžiau vaiką, tai susidraugavom ir iki šiol draugaujam. Vaikai mūsų tooookie "dvynukai" doh.gif .. va nuo to laiko nebetikiu jokiais zodiako ženklais laugh.gif nes vaikų temperamentas, ligos yra tokie skirtingi.
antras kartas palatos kaimynės prasme buvo baisiai nesėkmingas. Labai skirtinga nuo manęs mamytė pasitaikė - žymiai už mane jaunesnė, panikierė, ir be supratimo visiškai - jungdavo šviesą kaip niekur nieko vidury nakties. visai nesistengė pagailėt mūsų.
trečias kartas buvo toks so so... pirmoji kaimynė visą laiką leido savo mobiliuką garsiai transliuoti radijo stotis, džiaugdavosi naują kokią bangą pagavus. Prašymai išjungti nepadėjo.. bet ji nors naktimis šviesos reik nereik nežibindavo ir stengėsi pati ryšį su manim palaikyt. tiesa, vis bėgdavo parūkyt, tuo siutindama visą naujagimių skyriaus personalą.. ir greit išvažiavo. o kita labai santūri, tylenė buvo... tai ryšio nėra.
Atsakyti
Loterija, tikrai.As antra kart kai gimdysiu-noresiu tik i mokama.Kai sunu pagimdziau, pagulde i dviviete su tokia bedante moteriske, su kvapeliu ir lengva asocialia aureole.Lanke ja nuo ryto iki vakaro atitinkamas kontingentas, o i mano pastangas po CP islipt is lovos ir paimt vaika ziurejo su pasaipia sypsena.Per visa diena is jos neisgirdau nei zodzio, nors bandziau kalbint, ai, vienu zodziu.Kita diena perkele mus i vienviete-na ka jus, kitas reikalas.Vien tai, kad WC ir dusas palatoj-kas po CP, mane supras.Tai ana bedante pradejo landziot i mano palata-tai zurnala jai paskolink, tai duok telefona paskambint.Tai po tokiu norisi tik i vienviete, kad ir kiek ji kainuotu.
Atsakyti
as kita karta tikriausiai ir vel noresiu vienvietes jei pavyks ja gauti vien del to lankytoju skaiciaus. nes pirma diena pas mane ejo sniurais, pas mano kaimyne irgi tai pilna palata zmoniu, doh.gif o tai ganetinai vargina

del skiepu tai skandinavijoj mazas mergaites skiepina nuo gimdos kaklelio vezio privalomai. be to siemet net nobelio premija buvo skirta mokslininkui kuris irode, kad gimdos kaklelio vezi sukelia ZPV ir dalyvavo kuriant skiepus g.gif
Atsakyti
Kai pagimdžiau dukrytę tai perkėlė į dvivietę, nes nebuvo tą vakarą laisvų vienviečių doh.gif pagulėjau pora valandų su amyte, kuriai gimęs neišnešiotukas, pasitaikė šauni moterytė thumbup.gif paskui nepamenu dėl kokių riežasčių perkėlė į kitą dvivietę, kaimynė buvo super jauna mamytė, jos vaikas visą naktį praverkė, miego aišku nulis rolleyes.gif va o kitą dienelę atsilaisvino ta mokama vienvietė, tai su vyru tiesiu taikymu į ją. Labai patiko ir vyras visas naktis nakvojo thumbup.gif ramybė tokia, dar kartą gimdant norėčiau vėl vienvietės ax.gif
Atsakyti
del vienvietes palatos, viskas ok, bet ne visada gali numatyti kada gimdysi ir ar bus laisvu tu vienuciu laisvu. aisku, daznai, buna, paguli diena, ir atsilaisvina, bet pvz. as gulejau, ir neatsilaisvino nei viena vienviete, tai teko draugaut su kita mamyte dvivietej. o cia aisku, kad loterija, kokia mamyte pasitaiko. kadangi teko pakeisti 2, tai su viena iki siol draugaujam ,nes vaiaki kaip dvynukai, per diena gime, o su kita - labai saltai issiskyrem
Atsakyti