Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

QUOTE(dijaarntuis @ 2008 10 12, 13:18)
Mums tai patiko klinikos, tik seseles po gimdymo ziurejo labai piktai lyg skoloj butume  blush2.gif

Matai, jos jau islepintos tom dovanelem tai ir parodo tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2008 10 12, 13:11)
Sveikute,
deja, bet nepriklauso vienviete po cezario... oficialiai smile.gif

Aciu uz atsakyma, ech.... teks kazka daryti... ax.gif
Atsakyti
Tai yra tokia galimybe susimoketi uz vienvietes palateles, tikriausiai girdejai (jei ju bus laisvu tuo metu), ir jei finansine padetis leidzia.

QUOTE(loreta311 @ 2008 10 12, 12:39)
Aciu uz atsakyma, ech....  teks kazka daryti... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2008 10 12, 13:41)
Tai yra tokia galimybe susimoketi uz vienvietes palateles, tikriausiai girdejai (jei ju bus laisvu tuo metu), ir jei finansine padetis leidzia.

Girdėjau, kad vienvietė palata kainuoja 85 Lt. Čia vienkartinis mokestis ar reikia mokėti 85 Lt/parą? g.gif
Atsakyti
Jei neklystu, tai pirmos 3 paros po 100 Lt.,o sekancios paros po 70 Lt. Berods, kad taip.

QUOTE(Diax @ 2008 10 12, 12:53)
Girdėjau, kad vienvietė palata kainuoja 85 Lt. Čia vienkartinis mokestis ar reikia mokėti 85 Lt/parą?  g.gif

Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2008 10 12, 13:56)
Jei neklystu, tai pirmos 3 paros po 100 Lt.,o sekancios paros po 70 Lt. Berods, kad taip.

Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(loreta311 @ 2008 10 12, 12:49)
ar teisybe, kad po cezario ir taip priklauso vienviete palata, ar guldo kaip ir visas? 4u.gif

Guldo kaip ir visas. Po pirmo cezario tą vienutę gavom, o antrą kartą gulėdama kmuk jos jau nesiprašiau - norėjau į dvivietę.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 12, 14:32)
Guldo kaip ir visas. Po pirmo cezario tą vienutę gavom, o antrą kartą gulėdama kmuk jos jau nesiprašiau - norėjau į dvivietę.

Kodėl? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2008 10 12, 18:43)

pigiau ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Ne dėl kažkokio komforto trūkumo - viskas buvo thumbup.gif - šaldytuvas, ramybė, seselės eidavo. Tik mums tai buvo pirmas vaikelis, ir aš staiga pasijaučia "toookia žalia" priežiūros klausimais - vyras dirbo, šalia būt negalėjo ( nors pamenu, vieną naktį nakvojo). Tiesiog man buvo per daug tos tylos - norėjosi pasikalbėt, pasitart.
Papildyta:
Ir aišku - pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2008 10 12, 13:04)
Visiska nesamone.

KAIP SUSERGAMA HEPATITU B?

Hepatito B virusas perduodamas kontaktuojant su sergančio žmogaus krauju ar kitais organizmo skysčiais. Galima užsikrėsti keliais būdais:

- gimimo metu, kai virusas iš užsikrėtusios motinos perduodamas naujagimiui;

seksualinių santykių su infekuotu asmeniu metu;

vartojant intraveninius narkotikus;

įsidūrus naudota medicinine adata;

naudojantis kito asmens higienos reikmenimis, pvz., dantų šepetėliu, skustuvu.

Kartais užsikrėtę asmenys nežino, kaip tai atsitiko. Maždaug 1/3 užsikrėtimų kelias yra neišaiškinamas.

ačiū, kad pataisei tą forumietę, kuri suklydo dėl hepatito B aprašymo.

O aš patikrinau vaiko dokumentus - kūdikis skiepytas nuo hepatito B jo gimimo dieną. Kadangi gimė po pietų, tai iš viso, kokią 4 ar 5-ą jo gyvenimo valandą doh.gif
nu kad sex satykiuos nepasigautų ligos doh.gif

mano gi kraują tyrė nėštumo metu kelis kartus. švarus. bet tokia valstybės politika- skiepyt naujagimius, bo narkomanai neina.... o pinigus reik išleist..

Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 12, 15:32)

nesu gulėjus vienvietėj. bet man irgi nulėmė 2vietės pasirinkimą tai, kad norėjau kompanijos. ir man baisu ligoninėj gulėt vienai palatoj.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 10 13, 14:19)
ačiū, kad pataisei tą forumietę, kuri suklydo dėl hepatito B aprašymo.

O aš patikrinau vaiko dokumentus - kūdikis skiepytas nuo hepatito B jo gimimo dieną. Kadangi gimė po pietų, tai iš viso, kokią 4 ar 5-ą jo gyvenimo valandą doh.gif
nu kad sex satykiuos nepasigautų ligos doh.gif

mano gi kraują tyrė nėštumo metu kelis kartus. švarus. bet tokia valstybės politika- skiepyt naujagimius, bo narkomanai neina.... o pinigus reik išleist..

Papildyta:

nesu gulėjus vienvietėj. bet man irgi nulėmė 2vietės pasirinkimą tai, kad norėjau kompanijos. ir man baisu ligoninėj gulėt vienai palatoj.

o kas blogai del to, kad paskiepijo g.gif na maza kur gali uzsikresti g.gif ims krauja ar susizeis kur leliukas...
Atsakyti