Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

Idedu kelias patikusias :

apie ta su "iskirpimu" priekyje svajojau budama paaugle, o dbr radusi pvz g.gif
Bet ta trumpa tokia lengvute atrodo wub.gif Nebezinau, ko noriu verysad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 28 sausio 2009 - 14:19
4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tortura @ 2009 01 28, 13:26)
na o as sugalvojau pasipuosti va taip// cia is dvieju modeliu sumaketavau panasiai tai ka noreciau rezultate. man labai grazu, bet idomi ir jusu nuomone.
esu 178cm. todel tokie modeliai man tinka, plius teku jau ne pirma karta.. taigi masciau apie trumpesne suknute, bet kadangi megstu originaluma ir siek tiek issiskirti gal visai neblogas ir gal elegantiskas variantas su kelnemis.tuo pat, kad vestuves nebus dideles,taip pat vienos dienos.
user posted image

man patiko ax.gif net esu svarsciusi su viena moterism(kuri norejau,kad butu anyta,bet taip ir netapo),kad kelnes pvz butu labai gerai tekant ziema,dar koki balta paltuka ir super thumbup.gif o ypac jei antra karta teki,tai isvis gerai... mirksiukas.gif zodziu,man patiko mintis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tortura @ 2009 01 28, 12:26)
na o as sugalvojau pasipuosti va taip// cia is dvieju modeliu sumaketavau panasiai tai ka noreciau rezultate. man labai grazu, bet idomi ir jusu nuomone.
esu 178cm. todel tokie modeliai man tinka, plius teku jau ne pirma karta.. taigi masciau apie trumpesne suknute, bet kadangi megstu originaluma ir siek tiek issiskirti gal visai neblogas ir gal elegantiskas variantas su kelnemis.tuo pat, kad vestuves nebus dideles,taip pat vienos dienos.
user posted image

Tikrai grazu ir originalu! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 01 29, 01:00)
Tikrai grazu ir originalu! bigsmile.gif

nu zinokit ir as kazkaip apsistojau ties siuo modeliu:) o kadangi vestuves liepa, tai gal neprireiks nei kokio svarkelio ant virsaus..
o kadangi pati itin megtu kelnes, tai manau ir jausiuos puikiai.
tik galvoju kokius batukus detis.. manau aukstus reikia , ir visai nieko kaip nuotraukoj kur priekis siek tiek praviras, tada gali nagus graziai nusilakuot ir pan.
mano vyras 198, as 177 tai net ir uzsidejus kablus zemesne bunu smile.gif))
Atsakyti
user posted image

super wub.gif
QUOTE(Hottea @ 2009 01 28, 14:48)
Idedu kelias patikusias :

pirmoji man patinka, bet norėčiau be uodegos g.gif
Atsakyti
[quote=Tortura,2009 01 29, 12:05]
nu zinokit ir as kazkaip apsistojau ties siuo modeliu:) o kadangi vestuves liepa, tai gal neprireiks nei kokio svarkelio ant virsaus..
o kadangi pati itin megtu kelnes, tai manau ir jausiuos puikiai.
tik galvoju kokius batukus detis.. manau aukstus reikia , ir visai nieko kaip nuotraukoj kur priekis siek tiek praviras, tada gali nagus graziai nusilakuot ir pan.
mano vyras 198, as 177 tai net ir uzsidejus kablus zemesne bunu smile.gif))
tai ir yra svarbiausia paciai jaustis puikiai mirksiukas.gif
o del avalynes,tai tiktu ir bateliai su atviru galu ir basutes g.gif bet as rinkciausi basutes,kadangi to uzdarumo ir taip pakankamai bus... ax.gif na su atviru galu bateliai ir ne uzdari,bet basutes atviresnes biggrin.gif krc sviestas sviestuotas,nusisnekejau,bet minti,manau,pagavai biggrin.gif
Atsakyti
na, nuotakos, įmeskit dar į ką akis paganyti mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

super! as irgi norejau teketi su kelnem, bet vyras ikalbejo rinktis suknele. Tai rezultatas - mano suknele buvo trumpa thumbup.gif
Atsakyti
dailute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2009 02 01, 15:45)

Nebloga, bet man ji tokia barbiška blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiko merginos smile.gif . Labai reikia nuomoniu apie sia suknute http://

content.nordstrom.com/ImageGallery/store/product/Gigantic/12/_5615792.jpg

kaip ji jums? plaukuose butu baltos lengvos gyvos geles, lengvas baltas paltukas, aukstakulniai, sukuosena - kuodas. ka manot? teku pirma karta ax.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
neisikele adresas, kartoju:

http://content.nords...12/_5615792.jpg
Atsakyti