Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

o man tame super kadre super suknele, tokia stiliova, su pretenzija i senesnius laikus 4u.gif
Atsakyti
Gal zinot kas sios sukneles gamintojas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uk-girl: 20 sausio 2009 - 15:08
O kaip jums tokia suknyte?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2009 01 21, 15:44)
user posted image

nelabai matosi is sono
bet siaip grazi 4u.gif , ypac tiktu toms, kuriu klubai siauri smile.gif
kokia roze panasiu suknios motyvu i plaukus arba nuometa koki prisitaikyti ir vestuvine thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stirniuke: 21 sausio 2009 - 14:54
QUOTE(Rendi @ 2009 01 21, 14:44)
user posted image

man suknele visia nieko...bet pati trumpos nenoriu per savo vestuves...bet bateliai kokie pas ja grazus :wub:tik gal nelabai patogus...bet vat bateliu tokiu noreciau prie sukneles ilgos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katty: 21 sausio 2009 - 15:05
QUOTE(pukita999 @ 2009 01 13, 12:05)

suknele tai labai wub.gif bet jai prie veido kazkaip netinka g.gif jai grieztesnes reik,bet is kitos puses, jei dar ir grieztesne suknele,tai jau isvis butu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2009 01 20, 15:58)
Gal zinot kas sios sukneles gamintojas  blush2.gif

tai jim hjelm Style: jh8815
Atsakyti
as irgi renkuosi trumpa vestuvine suknute, ir visai geru modeliu sioj temoj radau.
O gal galite ivardinti salonus esancius Vilniuje kur radote sau trumpas vestuvines sukneles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2009 01 21, 15:44)
user posted image

labai gražiai atrodo thumbup.gif Tik merginos reikia tokios smulkios, kaip Šorena wub.gif
Atsakyti
O man nepatiko nei victorijos b., nei sorenos - viena kaip balerina, kita - kaip mazas tortukas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*Water* @ 2009 01 22, 18:07)
labai gražiai atrodo  thumbup.gif  Tik merginos reikia tokios smulkios, kaip Šorena  wub.gif

tikrai simpatiška 4u.gif
Atsakyti
na o as sugalvojau pasipuosti va taip// cia is dvieju modeliu sumaketavau panasiai tai ka noreciau rezultate. man labai grazu, bet idomi ir jusu nuomone.
esu 178cm. todel tokie modeliai man tinka, plius teku jau ne pirma karta.. taigi masciau apie trumpesne suknute, bet kadangi megstu originaluma ir siek tiek issiskirti gal visai neblogas ir gal elegantiskas variantas su kelnemis.tuo pat, kad vestuves nebus dideles,taip pat vienos dienos.
user posted image
Atsakyti