o man tame super kadre super suknele, tokia stiliova, su pretenzija i senesnius laikus
Gal zinot kas sios sukneles gamintojas
O kaip jums tokia suknyte?
QUOTE(Rendi @ 2009 01 21, 15:44)
nelabai matosi is sono
bet siaip grazi , ypac tiktu toms, kuriu klubai siauri
kokia roze panasiu suknios motyvu i plaukus arba nuometa koki prisitaikyti ir vestuvine
QUOTE(Rendi @ 2009 01 21, 14:44)
man suknele visia nieko...bet pati trumpos nenoriu per savo vestuves...bet bateliai kokie pas ja grazus :wub:tik gal nelabai patogus...bet vat bateliu tokiu noreciau prie sukneles ilgos
QUOTE(pukita999 @ 2009 01 13, 12:05)
suknele tai labai bet jai prie veido kazkaip netinka jai grieztesnes reik,bet is kitos puses, jei dar ir grieztesne suknele,tai jau isvis butu...
QUOTE(uk-girl @ 2009 01 20, 15:58)
Gal zinot kas sios sukneles gamintojas
tai jim hjelm Style: jh8815
as irgi renkuosi trumpa vestuvine suknute, ir visai geru modeliu sioj temoj radau.
O gal galite ivardinti salonus esancius Vilniuje kur radote sau trumpas vestuvines sukneles
O gal galite ivardinti salonus esancius Vilniuje kur radote sau trumpas vestuvines sukneles
QUOTE(Rendi @ 2009 01 21, 15:44)
labai gražiai atrodo Tik merginos reikia tokios smulkios, kaip Šorena
QUOTE(*Water* @ 2009 01 22, 18:07)
labai gražiai atrodo Tik merginos reikia tokios smulkios, kaip Šorena
tikrai simpatiška
na o as sugalvojau pasipuosti va taip// cia is dvieju modeliu sumaketavau panasiai tai ka noreciau rezultate. man labai grazu, bet idomi ir jusu nuomone.
esu 178cm. todel tokie modeliai man tinka, plius teku jau ne pirma karta.. taigi masciau apie trumpesne suknute, bet kadangi megstu originaluma ir siek tiek issiskirti gal visai neblogas ir gal elegantiskas variantas su kelnemis.tuo pat, kad vestuves nebus dideles,taip pat vienos dienos.
esu 178cm. todel tokie modeliai man tinka, plius teku jau ne pirma karta.. taigi masciau apie trumpesne suknute, bet kadangi megstu originaluma ir siek tiek issiskirti gal visai neblogas ir gal elegantiskas variantas su kelnemis.tuo pat, kad vestuves nebus dideles,taip pat vienos dienos.