QUOTE(Brela @ 2009 01 07, 09:27)
Manau, kad labai jaukios ir galbut net vienos is tikriausiu vestuviu jusiskes... vien todel, kad viska daret del saves, be baliu, tetu, draugu... tik judu ir dar syki pasakysiu - man tikrai labai graziai atrodei. ir net tos kysantys kojiniu neriniai labai sexy ir ... na... man grazu
ačiū
QUOTE(upsikaz @ 2009 01 07, 10:25)
o aš kaip tik pagalvojau - kaip reta atsakingas požiūris. nežinau, ar teisingas, bet - atsakingas
Aš irgi nežinau ar tai teisingas požiūris, bet kad atsakingas tai tikrai. Kalbėjomės su vienuoliu ir jis tik apsidžiaugė, kad įvertinau tikrąją santuokos sakramento prasmę, o ne puoliau į bažnyčią iš mados, iš noro kažko iškilmingesnio nei CMS ar dėlto kad "nu visi taip daro"
Mes su vyru tuokėmės tiesiai iš pasimatymų stadijos, po nepilno pusmečio draugystės, nė dienos negyvenę kartu. Tuokėmes ne iš reikalo (tas reikaliukas gimė lygiai po metų per sekančias Kalėdas ) , ne iš apskaičiavimo, ne dėlto kad "jau reiktų", ne dėlto kad "spaudžia tėvai ir artimieji",o tik iš meilės ir noro gyventi kartu. Mes savo gyvenimą pradėjom kurti nuo vestuvių Kaip minėjau, vestuvių dviese, tik dėl savęs
QUOTE(zuzla @ 2009 01 07, 10:35)
mano nuomonė visiškai kitokia jokios atsakomybės čia nematau, juk bažnyčios požiūriu nuodėmėj gyvena, bet kaip sakiau, čia jau kita tema
Atsiprašau, gal per stipriai sureagavau į jūsų postą, bet tikėjimas jautri tema
Ne bažnyčios požiūriu mes negyvenam nuodėmėj. Bažnyčios požiūriu mes vyras ir žmona pagal žmogiškuosius įstatymus Mes tiesiog pakolkas gyvenam be santuokos sakramento ir dievo palaiminimo.
Nuodėmėj gyvena (ir ateina į bažnyčią nuodėmės atleidimo matyt ) tie, kurie pragyvenę n metų kaip sugyventiniai ir stoja prieš dievą kaip nekalti angelėliai Aš visiškai neteisiu tokių porų, džiaugiuos kad apskritai pagaliau ryžosi susituokti, tik jau galėtų tos nuotakos bent jau nesisegti rūtų vainikėlio O jei dar nėščia nuotaka ar pora ssusilaukusi vaikų ir jaunoji su rūtų vainikėliu Vis dar neatsistebiu, kad labai daug tokių nuotakų matau. Ką norima to, ko jau nebeturima ar prieš kažką reikia pasirodyti, ar vėlgi todėl kad taip daro visi?
Papildyta:
Nukrypau nuo temos, sorry už oftopic'ą
Grįžtu į temą
Ar dėtis trumpą suknelę vestuvių dieną? Man visada nuotaka asocijavosi su skrajojančia iš laimės ir meilės padebesiais moterimi su tokiu lengvumo, laisvės ir džiaugsmo jausmu bet kada galinčia tiesiog pakilt nuo žemės o kaip žinia su "tortais" sunkiau skraidyti
Bet jei esate VIPinė nuotaka, jei jus įpareigoja aplinka, tada be abejo rinksitės atitinkamą rūbą ir daug visiems pozuosite, bet jau taip lengvai nepaskraidysit su savo žmogum iš laimės
Reziumė: ne rūbas puošia žmogų, o žmogus rūbą arba kaip jauties, taip ir atrodai o aš jaučiaus laiminga to linkiu ir visoms nuotakoms