Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(Brela @ 2009 01 07, 09:27)
Manau, kad labai jaukios ir galbut net vienos is tikriausiu vestuviu jusiskes... vien todel, kad viska daret del saves, be baliu, tetu, draugu... tik judu  wub.gif ir dar syki pasakysiu - man tikrai labai graziai atrodei. ir net tos kysantys kojiniu neriniai labai sexy ir ... na... man grazu  wub.gif

ačiū wub.gif

QUOTE(upsikaz @ 2009 01 07, 10:25)
o aš kaip tik pagalvojau - kaip reta atsakingas požiūris. nežinau, ar teisingas, bet - atsakingas ax.gif

Aš irgi nežinau ar tai teisingas požiūris, bet kad atsakingas tai tikrai. Kalbėjomės su vienuoliu ir jis tik apsidžiaugė, kad įvertinau tikrąją santuokos sakramento prasmę, o ne puoliau į bažnyčią iš mados, iš noro kažko iškilmingesnio nei CMS ar dėlto kad "nu visi taip daro" doh.gif

Mes su vyru tuokėmės tiesiai iš pasimatymų stadijos, po nepilno pusmečio draugystės, nė dienos negyvenę kartu. Tuokėmes ne iš reikalo (tas reikaliukas gimė lygiai po metų per sekančias Kalėdas wub.gif ) , ne iš apskaičiavimo, ne dėlto kad "jau reiktų", ne dėlto kad "spaudžia tėvai ir artimieji",o tik iš meilės ir noro gyventi kartu. Mes savo gyvenimą pradėjom kurti nuo vestuvių wub.gif Kaip minėjau, vestuvių dviese, tik dėl savęs wub.gif

QUOTE(zuzla @ 2009 01 07, 10:35)
mano nuomonė visiškai kitokia schmoll.gif jokios atsakomybės čia nematau, juk bažnyčios požiūriu nuodėmėj gyvena, bet kaip sakiau, čia jau kita tema mirksiukas.gif

Atsiprašau, gal per stipriai sureagavau į jūsų postą, bet tikėjimas jautri tema ax.gif

Ne bažnyčios požiūriu mes negyvenam nuodėmėj. Bažnyčios požiūriu mes vyras ir žmona pagal žmogiškuosius įstatymus smile.gif Mes tiesiog pakolkas gyvenam be santuokos sakramento ir dievo palaiminimo.
Nuodėmėj gyvena (ir ateina į bažnyčią nuodėmės atleidimo matyt biggrin.gif ) tie, kurie pragyvenę n metų kaip sugyventiniai ir stoja prieš dievą kaip nekalti angelėliai biggrin.gif Aš visiškai neteisiu tokių porų, džiaugiuos kad apskritai pagaliau ryžosi susituokti, tik jau galėtų tos nuotakos bent jau nesisegti rūtų vainikėlio doh.gif O jei dar nėščia nuotaka ar pora ssusilaukusi vaikų ir jaunoji su rūtų vainikėliu doh.gif Vis dar neatsistebiu, kad labai daug tokių nuotakų matau. Ką norima to, ko jau nebeturima ar prieš kažką reikia pasirodyti, ar vėlgi todėl kad taip daro visi?
Papildyta:
Nukrypau nuo temos, sorry už oftopic'ą 4u.gif

Grįžtu į temą biggrin.gif
Ar dėtis trumpą suknelę vestuvių dieną? Man visada nuotaka asocijavosi su skrajojančia iš laimės ir meilės padebesiais moterimi wub.gif su tokiu lengvumo, laisvės ir džiaugsmo jausmu bet kada galinčia tiesiog pakilt nuo žemės wub.gif o kaip žinia su "tortais" sunkiau skraidyti ax.gif
Bet jei esate VIPinė nuotaka, jei jus įpareigoja aplinka, tada be abejo rinksitės atitinkamą rūbą ir daug visiems pozuosite, bet jau taip lengvai nepaskraidysit su savo žmogum iš laimės rolleyes.gif
Reziumė: ne rūbas puošia žmogų, o žmogus rūbą smile.gif arba kaip jauties, taip ir atrodai biggrin.gif o aš jaučiaus laiminga wub.gif to linkiu ir visoms nuotakoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji saulė @ 2009 01 08, 02:27)
Ar dėtis trumpą suknelę vestuvių dieną? Man visada nuotaka asocijavosi su skrajojančia iš laimės ir meilės padebesiais moterimi  wub.gif su tokiu lengvumo, laisvės ir džiaugsmo jausmu bet kada galinčia tiesiog pakilt nuo žemės...

user posted image
Atsakyti
kaip romantiška wub.gif
Atsakyti
Ir aš dairausi trumpos suknelės. Šleifo ir nuometo nenoriu. Noriu gražios trumpos baltos suknytės, elegantiškos ir patogios. Ką nors tokio:

http://www.lightinth...02-_p34810.html

(neišeina paveiksliuko įklti unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mažoji saulė @ 2009 01 08, 01:27)
Man visada nuotaka asocijavosi su skrajojančia iš laimės ir meilės padebesiais moterimi  wub.gif su tokiu lengvumo, laisvės ir džiaugsmo jausmu bet kada galinčia tiesiog pakilt nuo žemės  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
labai nuoshirdzios tavo visos mintys.. bigsmile.gif sekmes tau.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villga: 08 sausio 2009 - 11:40
[quote=Mažoji saulė,2009 01 08, 02:27]
o kaip žinia su "tortais" sunkiau skraidyti ax.gif
Na vis delto manau, kad apie skraidyma kalbi metaforiskai, nes siaip jau nuotakos ne gulbes ir skraidyt tikrai neskraido (kad ir kaip noretu) lotuliukas.gif o ar sirdyje pajusi ta skrydi tikrai nepriklauso nuo sukneles ilgio...
Atsakyti
et, trumpa vestuvinė suknelė tikriausiai vienintelis pretekstas, dėl kurio imčiausi iki vasaros savo apimtis reguliuoti blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 01 12, 12:53)
et, trumpa vestuvinė suknelė tikriausiai vienintelis pretekstas, dėl kurio imčiausi iki vasaros savo apimtis reguliuoti  blush2.gif  unsure.gif

o dėl ilgos - ne? lotuliukas.gif
Atsakyti
wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2009 01 13, 12:05)

atrodo, kad tuoj nukris nuo krutines tongue.gif siaip grazi suknele biggrin.gif
Atsakyti
visai nebloga ax.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo upsikaz: 13 sausio 2009 - 22:30