Kiek komentarų susilaukiau
Ačiū už visas nuomones, nes juk visiems ir neturi patikti
Bet kur jūs tą užpakaliuką matot
Dar specialiai atidžiai peržiūrėjau foto
Nebet, kur vyras šelmiškai pakėlė sijoną ar kur fotografė iš apačios fotkino
Nes ne nuotraukose, o realiai jokio užpakaliuko nesimatė
Net mano močiutei šita suknutė laaabai patiko
Matau, kad nelabai atidžiai skaitėt ką parašiau, tai gal kai pakomentuosiu, nebeatrodys jau taip ir drąsu
nors drąsiai būt man patinka
Aš juk rašiau, kad vestuvės buvo tik MUMS, buvom tik DVIESE
tad kaip kažkas pastebėjo tiek jaunikio, tiek nuotakos apranga nereglamentuota, juk puošėmės tik dėl savęs
Mums nereikėjo priminėt svečių, sveikinimų ir dovanų, nebuvo jokių tėvų, tetų ir močiučių. Nereikėjo šokti vienos valso ir pjaustyti triaukščio torto
Tuokėmės tik dėl savęs, tad jei ne santuokos liudijimas ir nuotraukos iš fotosesijos, niekas taip ir nepatikėtų, kad susituokėm
Mus matė tik CMS vedėja, liudininkai ir vieno laaabai jaukaus restoranėlio darbuotojai
nes sėdom į mašiną ir pabėgom į Nidą
o ten jau mūsų nieks nematė
Taip kad užsidėti tokią suknutę jokios drąsos nereikėjo
Ir kaip kažkas teisingai pastebėjo, ji tam tikra prasme tiktų pramoginiams šokiams, nors aš su savo pramoginių šokių suknelėmis jaučiaus daug labiau apsinuoginus
Papildyta:
QUOTE(brutele @ 2009 01 04, 17:20)
ir man nieko visai tik tos kojines ir man uzkliuvo, geriau arba be kojiniu arba kad nesimatytu tu karbatkeliu
čia šiaip dar fotografės klaida, kad nesužiūrėjo, nes fotosesijos metu jos man pasmukusios, realiai tų kvarbatkų vos kraštelis matėsi. Mąsčiau aš apie pėdkelnes, bet prie tokio sijonuko reikia spec. triusikėlių ant pėdkelnių
o jų iki vestuvių aš niekaip nebūčiau spėjus gaut
QUOTE(Nanda @ 2009 01 05, 16:04)
Ziurint nuotraukas net nepagalvociau, kad vestuves... atrodo, siaip isiamzinta studijoje.
Taip taip ir yra
tiesiog įamžinta fotostudijoje viena akimirka
jokių vestuvių nebuvo
QUOTE(stirniuke @ 2009 01 05, 16:40)
Taciau cia mano subjektyvi nuomone, bet esu linkus deserta pasilikti dviems, nes yra pavojus ne vietoj ir ne laiku pikantiskam vaizdeliui tapti vulgariu
Mes ir buvom dviese
QUOTE(zuzla @ 2009 01 04, 14:53)
gerai, kad į bažnyčią nesugalvojo eiti...
O čia tai jau viršunė
Mąstykit ką šnekat.. Man bažnyčia ne šiaip sau "gražus namelis vestuvėms", todėl su bet kuo ir bet kaip prie altoriaus neisiu
Ir tik laikas parodys, kada ateis ta akimirka, kai prisieksim su vyru amžiną meilę. O gal ir neprisieksim, kas čia žino
Vienaip ar kitaip tikrai su tokia suknele prie altoriaus prieš artimųjų būrį su nestovėčiau
Na gal aiškiau?
Ir ačiū labai už pagyras