Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(Mažoji saulė @ 2009 01 04, 04:07)
Netyčia užklydau į šitą temą  bigsmile.gif

Foto cia

aisku, isskirtinumas isskirtinumui nelygus, nu bet tuoktis su tokiu sijonu, kuris ne tik kad nepaslepia priklijuojamu pedkelniu, bet ir uzpakalio nelabai dengia bigsmile.gif tai jau daugiau nei drasu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti

man tai labai grazu... wub.gif na taip, labai drasu, bet man patiko. 4u.gif Grazi figura, grazios kojos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji saulė @ 2009 01 04, 05:07)

Aš su tokia nesituokčiau, bet atrodo tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 01 06, 15:23)
man tai labai grazu...  wub.gif  na taip, labai drasu, bet man patiko.  4u.gif Grazi figura, grazios kojos.  thumbup.gif

As irgi uz nestandartinius sprendimus thumbup.gif Turi tinkama figura, tai ir naudojasi. Jaunikio stilius irgi ne grieztas ax.gif
Nuotaka bent jau gali buti tikra, kad vestuviu diena nesutiks kitos su tokia pacia suknele, kaip kad pvz. gali atsitikti su kokia nors San Patrick ar kt. suknele mirksiukas.gif
Atsakyti
panelyte tai simpatiska ir vyriokas neblogas biggrin.gif . bet suknele tai schmoll.gif , nekalbant apie kojines ir "snieguoles" batus. bet jei jiems tiko ir patiko - tai clap_1.gif
Atsakyti
Kiek komentarų susilaukiau bigsmile.gif Ačiū už visas nuomones, nes juk visiems ir neturi patikti mirksiukas.gif

Bet kur jūs tą užpakaliuką matot bigsmile.gif Dar specialiai atidžiai peržiūrėjau foto g.gif Nebet, kur vyras šelmiškai pakėlė sijoną ar kur fotografė iš apačios fotkino g.gif Nes ne nuotraukose, o realiai jokio užpakaliuko nesimatė schmoll.gif Net mano močiutei šita suknutė laaabai patiko tongue.gif biggrin.gif

Matau, kad nelabai atidžiai skaitėt ką parašiau, tai gal kai pakomentuosiu, nebeatrodys jau taip ir drąsu biggrin.gif nors drąsiai būt man patinka tongue.gif

Aš juk rašiau, kad vestuvės buvo tik MUMS, buvom tik DVIESE wub.gif tad kaip kažkas pastebėjo tiek jaunikio, tiek nuotakos apranga nereglamentuota, juk puošėmės tik dėl savęs wub.gif Mums nereikėjo priminėt svečių, sveikinimų ir dovanų, nebuvo jokių tėvų, tetų ir močiučių. Nereikėjo šokti vienos valso ir pjaustyti triaukščio torto doh.gif Tuokėmės tik dėl savęs, tad jei ne santuokos liudijimas ir nuotraukos iš fotosesijos, niekas taip ir nepatikėtų, kad susituokėm biggrin.gif Mus matė tik CMS vedėja, liudininkai ir vieno laaabai jaukaus restoranėlio darbuotojai tongue.gif nes sėdom į mašiną ir pabėgom į Nidą wub.gif o ten jau mūsų nieks nematė wub.gif

Taip kad užsidėti tokią suknutę jokios drąsos nereikėjo mirksiukas.gif

Ir kaip kažkas teisingai pastebėjo, ji tam tikra prasme tiktų pramoginiams šokiams, nors aš su savo pramoginių šokių suknelėmis jaučiaus daug labiau apsinuoginus mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(brutele @ 2009 01 04, 17:20)
ir man nieko visai tik tos kojines ir man uzkliuvo, geriau arba be kojiniu arba kad nesimatytu tu karbatkeliu tongue.gif

drinks_cheers.gif čia šiaip dar fotografės klaida, kad nesužiūrėjo, nes fotosesijos metu jos man pasmukusios, realiai tų kvarbatkų vos kraštelis matėsi. Mąsčiau aš apie pėdkelnes, bet prie tokio sijonuko reikia spec. triusikėlių ant pėdkelnių mirksiukas.gif o jų iki vestuvių aš niekaip nebūčiau spėjus gaut verysad.gif

QUOTE(Nanda @ 2009 01 05, 16:04)
Ziurint nuotraukas net nepagalvociau, kad vestuves... atrodo, siaip isiamzinta studijoje.

Taip taip ir yra biggrin.gif tiesiog įamžinta fotostudijoje viena akimirka wub.gif jokių vestuvių nebuvo schmoll.gif

QUOTE(stirniuke @ 2009 01 05, 16:40)
Taciau cia mano subjektyvi nuomone, bet esu linkus deserta pasilikti dviems, nes yra pavojus ne vietoj ir ne laiku pikantiskam vaizdeliui tapti vulgariu mirksiukas.gif

Mes ir buvom dviese ax.gif

QUOTE(zuzla @ 2009 01 04, 14:53)
gerai, kad į bažnyčią nesugalvojo eiti...

O čia tai jau viršunė doh.gif Mąstykit ką šnekat.. Man bažnyčia ne šiaip sau "gražus namelis vestuvėms", todėl su bet kuo ir bet kaip prie altoriaus neisiu schmoll.gif Ir tik laikas parodys, kada ateis ta akimirka, kai prisieksim su vyru amžiną meilę. O gal ir neprisieksim, kas čia žino rolleyes.gif Vienaip ar kitaip tikrai su tokia suknele prie altoriaus prieš artimųjų būrį su nestovėčiau doh.gif

Na gal aiškiau? mirksiukas.gif

Ir ačiū labai už pagyras wub.gif

Atsakyti
Mažoji saule, mane žavi Tavo pozityvus požiūris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji saulė @ 2009 01 07, 00:25)
O čia tai jau viršunė  doh.gif Mąstykit ką šnekat.. Man bažnyčia ne šiaip sau "gražus namelis vestuvėms", todėl su bet kuo ir bet kaip prie altoriaus neisiu  schmoll.gif Ir tik laikas parodys, kada ateis ta akimirka, kai prisieksim su vyru amžiną meilę. O gal ir neprisieksim, kas čia žino  rolleyes.gif  Vienaip ar kitaip tikrai su tokia suknele prie altoriaus prieš artimųjų būrį su nestovėčiau  doh.gif

tai kad yra čia nuotrauka, kur stovi prie altoriaus nuotaka su panašaus trumpumo sijonėliu, tokio, kad keliaraištis buvo žemiau bigsmile.gif tai ir automatiškai pagalvojau, todėl ir pasakiau, kad GERAI, KAD NESUGALVOJOT, o jus čia iškart "mąstykit ką šnekat" blink.gif
o dėl santuokos bažnyčioje, tai įdomus požiūris biggrin.gif bet čia jau kita tema..
Papildyta:
nu va, radau ax.gif

QUOTE(katcia @ 2008 10 31, 10:59)
Sveikos visos,
stai taip atrode mano vestuvine suknele  smile.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 07 sausio 2009 - 07:51
QUOTE(Mažoji saulė @ 2009 01 07, 00:25)
Kiek komentarų susilaukiau  bigsmile.gif Ačiū už visas nuomones, nes juk visiems ir neturi patikti  mirksiukas.gif

Bet kur jūs tą užpakaliuką matot  bigsmile.gif Dar specialiai atidžiai peržiūrėjau foto  g.gif Nebet, kur vyras šelmiškai pakėlė sijoną ar kur fotografė iš apačios fotkino  g.gif Nes ne nuotraukose, o realiai jokio užpakaliuko nesimatė  schmoll.gif Net mano močiutei šita suknutė laaabai patiko  tongue.gif  biggrin.gif 

Matau, kad nelabai atidžiai skaitėt ką parašiau, tai gal kai pakomentuosiu, nebeatrodys jau taip ir drąsu  biggrin.gif nors drąsiai būt man patinka  tongue.gif

Aš juk rašiau, kad vestuvės buvo tik MUMS, buvom tik DVIESE  wub.gif tad kaip kažkas pastebėjo tiek jaunikio, tiek nuotakos apranga nereglamentuota, juk puošėmės tik dėl savęs  wub.gif Mums nereikėjo priminėt svečių, sveikinimų ir dovanų, nebuvo jokių tėvų, tetų ir močiučių. Nereikėjo šokti vienos valso ir pjaustyti triaukščio torto  doh.gif Tuokėmės tik dėl savęs, tad jei ne santuokos liudijimas ir nuotraukos iš fotosesijos, niekas taip ir nepatikėtų, kad susituokėm  biggrin.gif Mus matė tik CMS vedėja, liudininkai ir vieno laaabai jaukaus restoranėlio darbuotojai  tongue.gif nes sėdom į mašiną ir pabėgom į Nidą  wub.gif o ten jau mūsų nieks nematė  wub.gif

Taip kad užsidėti tokią suknutę jokios drąsos nereikėjo  mirksiukas.gif

Manau, kad labai jaukios ir galbut net vienos is tikriausiu vestuviu jusiskes... vien todel, kad viska daret del saves, be baliu, tetu, draugu... tik judu wub.gif ir dar syki pasakysiu - man tikrai labai graziai atrodei. ir net tos kysantys kojiniu neriniai labai sexy ir ... na... man grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 01 07, 07:53)
o dėl santuokos bažnyčioje, tai įdomus požiūris biggrin.gif bet čia jau kita tema..

o aš kaip tik pagalvojau - kaip reta atsakingas požiūris. nežinau, ar teisingas, bet - atsakingas ax.gif

QUOTE(Brela @ 2009 01 07, 09:27)
Manau, kad labai jaukios ir galbut net vienos is tikriausiu vestuviu jusiskes...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2009 01 07, 10:25)
o aš kaip tik pagalvojau - kaip reta atsakingas požiūris. nežinau, ar teisingas, bet - atsakingas ax.gif

mano nuomonė visiškai kitokia schmoll.gif jokios atsakomybės čia nematau, juk bažnyčios požiūriu nuodėmėj gyvena, bet kaip sakiau, čia jau kita tema mirksiukas.gif
Atsakyti

gal gali dar karta ideti nuotraukeles? Nes nerodo jau.. 4u.gif
Atsakyti