Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

o man patiko 4u.gif nors as pati taip nesirengciau, netiktu man... ax.gif o cia vestuves dar pries Kaledas buvo tai labai net grazu man pasirode wub.gif
Atsakyti
P.S. nuotaka ir jos vyras laaabai simpatiški thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji saulė @ 2009 01 04, 04:07)
priverčiau žagtelti iš nuostabos ne tik savo vyrą, bet ir CMS vedėją  lotuliukas.gif

agam... aš irgi žagtelėjau lotuliukas.gif ne kasdien tokį užpakaliuką gi pamatysi cool.gif
Atsakyti
drasi suknyte, siaip kad nesimatytu kur kojines baigiasi, butu nieko drinks_cheers.gif bet gal tiesiog as pernelyg senamadiska mirksiukas.gif svarbiausiai juk kaip tu jauteis thumbup.gif o ka kiti mano ar sako, kaip ir netenka prasmes drinks_cheers.gif beje nuotraukytes tikrai grazios, nepasakyciau kad jos darytos pries 3 metus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2009 01 04, 12:58)
agam... aš irgi žagtelėjau lotuliukas.gif ne kasdien tokį užpakaliuką gi pamatysi  cool.gif

gerai, kad į bažnyčią nesugalvojo eiti...
Atsakyti
man ir siaip visai dzin kas ka galvoja,ar sako,svarbiausia kad patiem smagu buvo,ir kad abiem tiko tokia apranga.cia kiekvieno reikalas,tad smerkti neturiu teises smile.gif bet MB sake,kad butu apsisukes ir isejes is CMB,jei buciau taip apsirengus atejus... tongue.gif gal tos kojines gadina vaizda visa..nu sukelia nekokiu asociaciju..
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2009 01 04, 16:23)
drasi suknyte, siaip kad nesimatytu kur kojines baigiasi, butu nieko  drinks_cheers.gif bet gal tiesiog as pernelyg senamadiska  mirksiukas.gif svarbiausiai juk kaip tu jauteis thumbup.gif o ka kiti  mano ar sako, kaip ir netenka prasmes  drinks_cheers.gif beje nuotraukytes tikrai grazios, nepasakyciau kad jos darytos pries 3 metus thumbup.gif

ir man nieko visai tik tos kojines ir man uzkliuvo, geriau arba be kojiniu arba kad nesimatytu tu karbatkeliu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji saulė @ 2009 01 04, 04:07)
ir ketvirtadienio vakare ją jau turėjau namie, o penktadienį ryte priverčiau žagtelti iš nuostabos ne tik savo vyrą, bet ir CMS vedėją  lotuliukas.gif
Foto cia

na viskas labai grazu wub.gif , bet ne vestuvems... ax.gif
Atsakyti
Labai grazios nuotraukos ir pora labai grazi thumbup.gif O suknyte galetu buti bent pora cm ilgesne, nes, butent, dabar atrodo, kaip suknyte, skirta pramoginiams sokiams, bet ne vestuvems smile.gif Na, bet kiekvienam savas pasirinkimas... As taip nesirinkciau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2009 01 04, 15:53)
gerai, kad į bažnyčią nesugalvojo eiti...

Idomu, kokia kunigo reakcija butu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievune: 04 sausio 2009 - 19:02
na jaunieji grazus , bet manau jog ne estuvem tokia suknyte , bet skonio reikalas smile.gif niekas manes neisvarytu su tokia suknyte
Atsakyti
QUOTE(linuta @ 2009 01 04, 11:41)
Na žagtelėjau ir aš ;] Bet apie nuotakas turbūt arba gerai, arba nieko. Tada nieko ir nesakysiu. Na bet, argi vestuvėms tokia suknytė? ;>

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif Ta pati pagalvojau ziuredama foto 4u.gif As su tokiais sijoneliais teminiuose vakareliuose dalyvauju 4u.gif Ziurint nuotraukas net nepagalvociau, kad vestuves... atrodo, siaip isiamzinta studijoje.
Atsakyti
Naaaaaaaaa, o as galvojau, kad esu pakankamai drasi tongue.gif
Bet taip nesirysciau i savo vestuves ateit, o jaunikis, jei rimtas, dar nezinia kaip ir sureaguotu, juk zmonos jam reikia lotuliukas.gif
Mergvakariui tokia apranga gal ir tiktu smile.gif
Taciau cia mano subjektyvi nuomone, bet esu linkus deserta pasilikti dviems, nes yra pavojus ne vietoj ir ne laiku pikantiskam vaizdeliui tapti vulgariu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stirniuke: 05 sausio 2009 - 16:41