o man patiko nors as pati taip nesirengciau, netiktu man... o cia vestuves dar pries Kaledas buvo tai labai net grazu man pasirode
P.S. nuotaka ir jos vyras laaabai simpatiški
drasi suknyte, siaip kad nesimatytu kur kojines baigiasi, butu nieko bet gal tiesiog as pernelyg senamadiska svarbiausiai juk kaip tu jauteis o ka kiti mano ar sako, kaip ir netenka prasmes beje nuotraukytes tikrai grazios, nepasakyciau kad jos darytos pries 3 metus
QUOTE(upsikaz @ 2009 01 04, 12:58)
gerai, kad į bažnyčią nesugalvojo eiti...
man ir siaip visai dzin kas ka galvoja,ar sako,svarbiausia kad patiem smagu buvo,ir kad abiem tiko tokia apranga.cia kiekvieno reikalas,tad smerkti neturiu teises bet MB sake,kad butu apsisukes ir isejes is CMB,jei buciau taip apsirengus atejus... gal tos kojines gadina vaizda visa..nu sukelia nekokiu asociaciju..
QUOTE(Rendi @ 2009 01 04, 16:23)
drasi suknyte, siaip kad nesimatytu kur kojines baigiasi, butu nieko bet gal tiesiog as pernelyg senamadiska svarbiausiai juk kaip tu jauteis o ka kiti mano ar sako, kaip ir netenka prasmes beje nuotraukytes tikrai grazios, nepasakyciau kad jos darytos pries 3 metus
ir man nieko visai tik tos kojines ir man uzkliuvo, geriau arba be kojiniu arba kad nesimatytu tu karbatkeliu
QUOTE(Mažoji saulė @ 2009 01 04, 04:07)
ir ketvirtadienio vakare ją jau turėjau namie, o penktadienį ryte priverčiau žagtelti iš nuostabos ne tik savo vyrą, bet ir CMS vedėją
Foto cia
Foto cia
na viskas labai grazu , bet ne vestuvems...
Labai grazios nuotraukos ir pora labai grazi O suknyte galetu buti bent pora cm ilgesne, nes, butent, dabar atrodo, kaip suknyte, skirta pramoginiams sokiams, bet ne vestuvems Na, bet kiekvienam savas pasirinkimas... As taip nesirinkciau
Papildyta:
Idomu, kokia kunigo reakcija butu
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2009 01 04, 15:53)
gerai, kad į bažnyčią nesugalvojo eiti...
Idomu, kokia kunigo reakcija butu
na jaunieji grazus , bet manau jog ne estuvem tokia suknyte , bet skonio reikalas niekas manes neisvarytu su tokia suknyte
QUOTE(linuta @ 2009 01 04, 11:41)
Na žagtelėjau ir aš ;] Bet apie nuotakas turbūt arba gerai, arba nieko. Tada nieko ir nesakysiu. Na bet, argi vestuvėms tokia suknytė? ;>
Visiskai pritariu Ta pati pagalvojau ziuredama foto As su tokiais sijoneliais teminiuose vakareliuose dalyvauju Ziurint nuotraukas net nepagalvociau, kad vestuves... atrodo, siaip isiamzinta studijoje.
Naaaaaaaaa, o as galvojau, kad esu pakankamai drasi
Bet taip nesirysciau i savo vestuves ateit, o jaunikis, jei rimtas, dar nezinia kaip ir sureaguotu, juk zmonos jam reikia
Mergvakariui tokia apranga gal ir tiktu
Taciau cia mano subjektyvi nuomone, bet esu linkus deserta pasilikti dviems, nes yra pavojus ne vietoj ir ne laiku pikantiskam vaizdeliui tapti vulgariu
Bet taip nesirysciau i savo vestuves ateit, o jaunikis, jei rimtas, dar nezinia kaip ir sureaguotu, juk zmonos jam reikia
Mergvakariui tokia apranga gal ir tiktu
Taciau cia mano subjektyvi nuomone, bet esu linkus deserta pasilikti dviems, nes yra pavojus ne vietoj ir ne laiku pikantiskam vaizdeliui tapti vulgariu