Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(Neerineelee @ 2008 12 08, 00:47)
As neriau trumpa vestuvine suknute  smile.gif

http://public.fotki....md=neweditalbum

kokia grazute wub.gif
be petneseliu kaip matau, nesmuko?
su "sakute" gal nerei? g.gif
o gal nuotraukyte, kaip ant taves atrode blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukyte: 08 gruodžio 2008 - 10:44
QUOTE(Neerineelee @ 2008 12 08, 00:47)
As neriau trumpa vestuvine suknute  smile.gif
...

Suknutė gal ir nebloga, tačiau tas jos demonstravimas per visas temas labai jau primena reklamą cool.gif
Atsakyti
Nerta suknute man grazi, bet prisipazinsiu - vestuvems noretusi kazko ispudingo.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
pirmoji suknyte labai grazi wub.gif
Atsakyti
siandien buvo suknutes primatavimas wub.gif svente kito menesio pabaigoje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2008 11 17, 14:43)

Suknytė super thumbup.gif Ir jaunieji gražūs, ir nuotraukos liuks thumb_yello.gif Viskas subtilu ir skoninga ... wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rendi: 03 sausio 2009 - 17:53
user posted imagedar kelios, tikiuos nesikartojus blush2.gif
user posted image
user posted image

http://a1000.g.akama...weds08twigm.jpg
user posted image
Papildyta:
na ir dar biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2009 01 03, 17:50)
user posted image

man apskritai labai fun idėja suknutės su kišenėlėmis thumbup.gif
Atsakyti
Netyčia užklydau į šitą temą bigsmile.gif
Ech.. tekėjau aš jau prieš 3 metus (per Kalėdas wub.gif ), bet su trumpa suknute tongue.gif
Istorija tokia:
Vestuvės sumastytos ir suplanuotos per nepilną mėnesį bigsmile.gif (vyras turėjo pažįstamą CMS, tai nepavyko išsisukt nuo spaudimo biggrin.gif ) Tuokėmės tik CMS ir tik su liudininkais, vietoj puotos pasirinkom pabūti dviese wub.gif (vis dar neatsidžiaugiu savo pasirinkimu, bet ne apie tai). Pirmiausia nusipirkau tos žiemos sezono topą - baltus ilgus batus wub.gif o ką apsirengt galvojau rasiu parduotuvėj kokioj, menka problema rast kokį sijonuką su bliuzele.. Aha.. deja deja.. Tuo metu labai supuole darbai abiem su vyru kaip tyčia, tad tik paskutinį savaitgallį prieš vestuves turėjom galimybę apeit parduotuves. Apie tai, ko noriu nebuvo net kalbos, išvis jokio pasirinkimo nebuvo doh.gif Apėjau visus nuomos salonus, niekas tada dar netuėjo trumpos suknutės unsure.gif kažkaip "ne madoj" buvo su trumpa tuoktis? g.gif
Puoliau į neviltį doh.gif Išgelbėjo mane pažįstama, siuvanti pramoginių šokių sukneles wub.gif Penktadienį vestuvės, pirmadienį aš į svečius pas ją su "daryk kažką, gelbėk.." Ji turejo medžiagos (toks pieno baltumo plonas velvetas wub.gif ), o aš tik pridūriau kad neturiu net teisės kažko prašyt, viskas tiks, tik pridėjau, kad sijonukas būtų pūstas ir laaabai trumpas blush2.gif Pasiuvo man suknutę per 3 paras (nes ir naktimis darbavosi wub.gif ) ir ketvirtadienio vakare ją jau turėjau namie, o penktadienį ryte priverčiau žagtelti iš nuostabos ne tik savo vyrą, bet ir CMS vedėją lotuliukas.gif
Nuotraukos.. ech, ko norėt iš paskutinę savaitę surasto žmogaus, bet džiaugėmės, kad apskritai pavyko įsiamžint biggrin.gif Beto, jau ir metai 3 praėjo, morališkai paseno biggrin.gif

Foto cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažoji saulė: 04 sausio 2009 - 04:19
Na žagtelėjau ir aš ;] Bet apie nuotakas turbūt arba gerai, arba nieko. Tada nieko ir nesakysiu. Na bet, argi vestuvėms tokia suknytė? ;>
Atsakyti