Netyčia užklydau į šitą temą
Ech.. tekėjau aš jau prieš 3 metus (per Kalėdas
), bet su trumpa suknute
Istorija tokia:
Vestuvės sumastytos ir suplanuotos per nepilną mėnesį
(vyras turėjo pažįstamą CMS, tai nepavyko išsisukt nuo spaudimo
) Tuokėmės tik CMS ir tik su liudininkais, vietoj puotos pasirinkom pabūti dviese
(vis dar neatsidžiaugiu savo pasirinkimu, bet ne apie tai). Pirmiausia nusipirkau tos žiemos sezono topą - baltus ilgus batus
o ką apsirengt galvojau rasiu parduotuvėj kokioj, menka problema rast kokį sijonuką su bliuzele.. Aha.. deja deja.. Tuo metu labai supuole darbai abiem su vyru kaip tyčia, tad tik paskutinį savaitgallį prieš vestuves turėjom galimybę apeit parduotuves. Apie tai, ko noriu nebuvo net kalbos, išvis jokio pasirinkimo nebuvo
Apėjau visus nuomos salonus, niekas tada dar netuėjo trumpos suknutės
kažkaip "ne madoj" buvo su trumpa tuoktis?
Puoliau į neviltį
Išgelbėjo mane pažįstama, siuvanti pramoginių šokių sukneles
Penktadienį vestuvės, pirmadienį aš į svečius pas ją su "daryk kažką, gelbėk.." Ji turejo medžiagos (toks pieno baltumo plonas velvetas
), o aš tik pridūriau kad neturiu net teisės kažko prašyt, viskas tiks, tik pridėjau, kad sijonukas būtų pūstas ir laaabai trumpas
Pasiuvo man suknutę per 3 paras (nes ir naktimis darbavosi
) ir ketvirtadienio vakare ją jau turėjau namie, o penktadienį ryte priverčiau žagtelti iš nuostabos ne tik savo vyrą, bet ir CMS vedėją
Nuotraukos.. ech, ko norėt iš paskutinę savaitę surasto žmogaus, bet džiaugėmės, kad apskritai pavyko įsiamžint
Beto, jau ir metai 3 praėjo, morališkai paseno
Foto
cia