Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

cia ne Lietuvoj pirkai ane ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2008 11 19, 18:56)
cia ne Lietuvoj pirkai ane ? verysad.gif

schmoll.gif Uzsisakiau is www.guess.com 4u.gif Gal dar ju ir www.shoes.com yra. As per tarpininke perku Kate25
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 19 lapkričio 2008 - 19:32
QUOTE(biscuit @ 2008 11 19, 21:32)
schmoll.gif Uzsisakiau is www.guess.com  4u.gif Gal dar ju ir www.shoes.com yra. As per tarpininke perku Kate25

aciu einu ieskot smile.gif
Papildyta:
nerandu tam www.shoes.com
tokiu pat sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2008 11 19, 20:49)
aciu einu ieskot smile.gif
Papildyta:
nerandu tam www.shoes.com
tokiu pat sad.gif

tai bet ar tau reik lygiai tokiu pat g.gif juk kiekviena norim but isskirtines mirksiukas.gif na man ir patys graziausi tokiu modeliuko,bet juk ir ivairiu yra ax.gif 4u.gif ieskok ieskok ten internetinese partuotuvese,tikrai turi but mirksiukas.gif maciau ivairiu rolleyes.gif
Atsakyti
nu man biscuit batukai labai patiko wub.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2008 11 19, 20:39)
Aciu  biggrin.gif Guess  4u.gif

jovita25, parasiau az  4u.gif

aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2008 11 19, 21:20)
nu man biscuit batukai labai patiko wub.gif  verysad.gif

na geruliai geruliai,bet as tikrai kazka panasaus buvau radus shoes.com g.gif arba dar zappos.com paziurek ax.gif
nepykit,mergaites,uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuke33: 19 lapkričio 2008 - 20:39
QUOTE(sinsiliukas @ 2008 11 16, 13:26)
smile.gif sveikutes visos, na va as ir prisidesiu prie sios temos biggrin.gif mano vestuves 2009 geguzes viduri, suku galva kokia man sukne pasirinkt ? g.gif  norisi trumpos bet kitas klausimas o tai reiks petkelnes muvet ir labai jau grazius batelius turet doh.gif patarkit kas tekejot su trumpa sukne? thumbup.gif

Mano tai buvo trumpa wub.gif o pedkelniu as nesidejau ax.gif i soliariuma kelis kart nuejau biggrin.gif
va cia foto kaip atrodziau http://public.fotki....vine-suknele-2/

Atsakyti
biscuit, tiesa sakant, jau seniai nemačiau tokios elegantiškos ir charizmatiškos nuotakos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 11 21, 20:50)
biscuit, tiesa sakant, jau seniai nemačiau tokios elegantiškos ir charizmatiškos nuotakos  wub.gif

Baik jau blush2.gif Jau net nejaukiai pradedu jaustis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 21 lapkričio 2008 - 21:26
labukas visoms
Jai ka domina tai parduodu vestuvine suknele trumpu priekiu,gale su sleifu 4u.gif jai kuria domina rasykit man i az.Per mano vestuves labai daug zmoniu sake kad suknele nuostabiai grazi. ax.gif aisku kiekvieno skonis skirtingas.Tai jai kuria domina atsiusiu nuotraukele blush2.gif
Atsakyti
Per tuos Kaledinius rupescius nera kada net sukneliu paziureti doh.gif

Niu bet biscuit kaip fain fain - tikra siuolaikine pora - nei tortu, nei cukriniu gulbeliu - super suknele thumbup.gif
Atsakyti