cia ne Lietuvoj pirkai ane ?
QUOTE(Ledi @ 2008 11 19, 18:56)
cia ne Lietuvoj pirkai ane ?
Uzsisakiau is www.guess.com Gal dar ju ir www.shoes.com yra. As per tarpininke perku Kate25
QUOTE(biscuit @ 2008 11 19, 21:32)
Uzsisakiau is www.guess.com Gal dar ju ir www.shoes.com yra. As per tarpininke perku Kate25
aciu einu ieskot
Papildyta:
nerandu tam www.shoes.com
tokiu pat
QUOTE(Ledi @ 2008 11 19, 20:49)
tai bet ar tau reik lygiai tokiu pat juk kiekviena norim but isskirtines na man ir patys graziausi tokiu modeliuko,bet juk ir ivairiu yra ieskok ieskok ten internetinese partuotuvese,tikrai turi but maciau ivairiu
nu man biscuit batukai labai patiko
QUOTE(biscuit @ 2008 11 19, 20:39)
aciu uz atsakymus
QUOTE(Ledi @ 2008 11 19, 21:20)
nu man biscuit batukai labai patiko
na geruliai geruliai,bet as tikrai kazka panasaus buvau radus shoes.com arba dar zappos.com paziurek
nepykit,mergaites,uz
QUOTE(sinsiliukas @ 2008 11 16, 13:26)
sveikutes visos, na va as ir prisidesiu prie sios temos mano vestuves 2009 geguzes viduri, suku galva kokia man sukne pasirinkt ? norisi trumpos bet kitas klausimas o tai reiks petkelnes muvet ir labai jau grazius batelius turet patarkit kas tekejot su trumpa sukne?
Mano tai buvo trumpa o pedkelniu as nesidejau i soliariuma kelis kart nuejau
va cia foto kaip atrodziau http://public.fotki....vine-suknele-2/
QUOTE(upsikaz @ 2008 11 21, 20:50)
biscuit, tiesa sakant, jau seniai nemačiau tokios elegantiškos ir charizmatiškos nuotakos
Baik jau Jau net nejaukiai pradedu jaustis
labukas visoms
Jai ka domina tai parduodu vestuvine suknele trumpu priekiu,gale su sleifu jai kuria domina rasykit man i az.Per mano vestuves labai daug zmoniu sake kad suknele nuostabiai grazi. aisku kiekvieno skonis skirtingas.Tai jai kuria domina atsiusiu nuotraukele
Jai ka domina tai parduodu vestuvine suknele trumpu priekiu,gale su sleifu jai kuria domina rasykit man i az.Per mano vestuves labai daug zmoniu sake kad suknele nuostabiai grazi. aisku kiekvieno skonis skirtingas.Tai jai kuria domina atsiusiu nuotraukele