Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(Perseida @ 2008 08 20, 13:57)
o man trumpa suknele asocijuojasi su II ar III ir t.t santuoka..bet cia as turbut prie tu kurios skonio neturi  blush2.gif  hihihi.gif

p.s o kad nebutu karsta dar yra ir kitu metu laiku, be vasaros  hihihi.gif  be cia turbut jau as prie tu kurios be taktiskumo  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės smile.gif
iš pradžių aš galvojau, kad vilksiuos tik ilgą suknelę, bet kada vienam nuomos salone pasimatavau trumputę ..... tai dabar net neįsivaizduoju savęs su ilga suknia... man be galo gražu trumpos suknelės, suteikia nuotakai išskirtinumo ir savotiško žavesio 4u.gif linkiu visoms būsimoms nuotakoms atrasti SAVO suknytę ir atrodyti nepriekaištingai mirksiukas.gif
Atsakyti
na aš manau kad tu prie tų kurioms patinka kiti metų laikai o ne vasara... biggrin.gif smile.gif 4u.gif manau juk kiekviena turi savo nuomonė, ir koks čia gali būti netaktiškumas.
Atsakyti
QUOTE(*egzotika* @ 2008 08 20, 13:48)

tai kad pati isskyrei turincius ir neturincius skoni, nes pati paminejai kad kam patiko tai tie turi skoni, tai taip ir iseina jei man nepatinka reiskia skonio neturiu user posted image
o teisybes pasakymas reiskia ne taktiskumo neturejimas, o saziningumas, jei tave zeidzia teisybe tai ir nerodyk savo nuotrauku cia,nes komentaru vienu ir kitu cia sulauksi vistiek  ax.gif

Rasydama pirmaji savo pasisakyma, nieko neiskyrinejau, jeigu uzkliuvo tie mano zodziai, matyt, buvo priezastis, kodel atkreipei demesi biggrin.gif

QUOTE(Perseida @ 2008 08 20, 13:57)
o man trumpa suknele asocijuojasi su II ar III ir t.t santuoka..bet cia as turbut prie tu kurios skonio neturi  blush2.gif  hihihi.gif

p.s o kad nebutu karsta dar yra ir kitu metu laiku, be vasaros  hihihi.gif  be cia turbut jau as prie tu kurios be taktiskumo  biggrin.gif

fool.gif

Trumpa suknele rinkausi ne del karstumo, ir niekur neminejau, kad karsta ar nekarsta biggrin.gif

QUOTE(viktory @ 2008 08 20, 14:53)
na aš manau kad tu prie tų kurioms patinka kiti metų laikai o ne vasara...  biggrin.gif  smile.gif  4u.gif  manau juk kiekviena turi savo nuomonė, ir koks čia gali būti netaktiškumas.

Nelabai supratau, prie ko cia vasara nevasara blink.gif
Atsakyti
na va si suknele galetu buti kompromisu 4u.gif
2 viename 4u.gif

http://www.dianasalo...d...id=96&lim=1
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 08 20, 16:11)
Rasydama pirmaji savo pasisakyma, nieko neiskyrinejau, jeigu uzkliuvo tie mano zodziai, matyt, buvo priezastis, kodel atkreipei demesi  biggrin.gif
fool.gif

Trumpa suknele rinkausi ne del karstumo, ir niekur neminejau, kad karsta ar nekarsta  biggrin.gif
Nelabai supratau, prie ko cia vasara nevasara  blink.gif

as taves aplamai niekur neminejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o vasara prie to cia, kad labai daug kas guodes, kad su ilga vasaros metu tekant karsta doh.gif
p.s ir tu panele biski su pirstais atsargiau poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perseida: 20 rugpjūčio 2008 - 14:34
QUOTE(Perseida @ 2008 08 20, 15:29)
as taves aplamai niekur neminejau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o vasara prie to cia, kad labai daug kas guodes, kad su ilga vasaros metu tekant karsta  doh.gif
p.s ir tu panele biski su pirstais atsargiau  poster_offtopic.gif

Vardu neminejai, bet is tavo pasisakymo buvo galima suprast biggrin.gif

o man trumpa suknele asocijuojasi su II ar III ir t.t santuoka..bet cia as turbut prie tu kurios skonio neturi

p.s o kad nebutu karsta dar yra ir kitu metu laiku, be vasaros be cia turbut jau as prie tu kurios be taktiskumo

Kaip pacios saket, visos cia su SAVO nuomone. O mano nuomone ta, kad kvaila trumpa suknele sieti su 2 ar 3 santuoka bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *egzotika*: 20 rugpjūčio 2008 - 14:48
eilinį kartą kai kas neįsiskaito iki galo ir paskui užkliūna net mano žodžiai.. aš asmeniškai taip pat manau kad ta nuotakos suknelė per daug jau paprasta, jei trumpa tai nereiškia kad turi būti bet kokia, manau ir turėtų būti puošni... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*egzotika* @ 2008 08 20, 15:39)
tai kaip neatkreipsi kai tokia varle raso user posted image
pati isizeidei del mano pasisakymo del tavo sukneles ir bangas dabar keli, is tokiu tik pasijuokti galima  lotuliukas.gif

Tu cia ramiau su izeidinejimais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 08 20, 15:38)

Kaip pacios saket, visos cia su SAVO nuomone. O mano nuomone ta, kad kvaila trumpa suknele sieti su 2 ar 3 santuoka  bigsmile.gif

kas tau belieka sakyti user posted image
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 08 20, 16:38)
Vardu neminejai, bet is tavo pasisakymo buvo galima suprast  biggrin.gif

o man trumpa suknele asocijuojasi su II ar III ir t.t santuoka..bet cia as turbut prie tu kurios skonio neturi   

p.s o kad nebutu karsta dar yra ir kitu metu laiku, be vasaros    be cia turbut jau as prie tu kurios be taktiskumo 

Kaip pacios saket, visos cia su SAVO nuomone. O mano nuomone ta, kad kvaila trumpa suknele sieti su 2 ar 3 santuoka  bigsmile.gif

tai cia sau ta pati gali pritaikyti ka *egzotikai* rasiai, kad jeigu uzkliuvo tie mano zodziai, matyt, buvo priezastis, kodel atkreipei demesi
doh.gif
"O mano nuomone ta, kad kvaila trumpa suknele sieti su 2 ar 3 santuoka"
MAN TAVO VESTUVINIAI SANDALAI KVAILI, BET AS NEREKIAU ANT VISO SM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perseida: 20 rugpjūčio 2008 - 14:51