Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

Kiekvienai savo, jei neturi ka rodyti ir nerodai, negirdejau ne vieno blogo zodzio.
Atsakyti
Toki pastebejima turiu.. praejusi savaitgali buvau Trakuose - kadangi pasitaike sestadienio popiete buvo tikrai labai daug vestuvininku.. ir kazkaip labai nusivyliau - tiksliau, nieko neturiu pries pustas, ilgas sukneles megstancias nuotakas, taciau kai buvo labai siltas oras (tiesiog karsta!), vaiksciojama po gamta, plaukiojama laivais, tai buvo taip gaila visu tu nuotaku, kurios visos be isimties (kiek teko matyti) buvo su ilgomis, pustomis suknelemis, dauguma su ilgais veliumais.. ir kaip bebutu gaila - nebuvo isskirtines, nes per tas ilgas, dideles suknias nesimate ju paciu grozio ir zavesio.. sad.gif .
Vat kazkaip tokia karsta diena, bunant gamtoje tiesiog idealiai atrodytu lengvute, galbut ir trumpute, vejuko plaikstoma suknyte smile.gif , kuri neuzgoztu zavios, jaunatviskos nuotakos smile.gif smile.gif smile.gif

Viso sito pastebejimo santrauka - dar karta isitikinau, kad trumpos vestuvines sukneles yra JEGA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZifkuteB @ 2008 08 19, 13:53)
Toki pastebejima turiu.. praejusi savaitgali buvau Trakuose - kadangi pasitaike sestadienio popiete buvo tikrai labai daug vestuvininku.. ir kazkaip labai nusivyliau - tiksliau, nieko neturiu pries pustas, ilgas sukneles megstancias nuotakas, taciau kai buvo labai siltas oras (tiesiog karsta!), vaiksciojama po gamta, plaukiojama laivais, tai buvo taip gaila visu tu nuotaku, kurios visos be isimties (kiek teko matyti) buvo su ilgomis, pustomis suknelemis, dauguma su ilgais veliumais.. ir kaip bebutu gaila - nebuvo isskirtines, nes per tas ilgas, dideles suknias nesimate ju paciu grozio ir zavesio.. sad.gif .
Vat kazkaip tokia karsta diena, bunant gamtoje tiesiog idealiai atrodytu lengvute, galbut ir trumpute, vejuko plaikstoma suknyte smile.gif , kuri neuzgoztu zavios, jaunatviskos nuotakos smile.gif smile.gif smile.gif

Viso sito pastebejimo santrauka - dar karta isitikinau, kad trumpos vestuvines sukneles yra JEGA smile.gif

Labai teisingai mastai, as irgi taip galvoju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo APELSINIUKE84: 19 rugpjūčio 2008 - 12:08
sutinku dėl šito. Man taip pat labai gražu trumpos suknytės, vasarai labai tinkama. Aišku ir figūra gražesnė tokiu atveju praverstų. Bet MANO manymu, tai turėtų būt subtili, neiššaukianti, daili suknytė. Kaip pastarosios tralailos įkeltos buvo. Atrodo neįtikėtinai gražiai. Taip pat paprieštarusiu Jurytei, nes manau jog jei turi ką rodyt, nebūtina visų grožybių rodyti vestuvių dieną. Manau turėtų būti šiek tiek subtiliau. Tai tik mano nuomonė, nebūtina į ją kreipti dėmėsį ;]
Atsakyti
QUOTE(linuta @ 2008 08 19, 16:37)
sutinku dėl šito. Man taip pat labai gražu trumpos suknytės, vasarai labai tinkama. Aišku ir figūra gražesnė tokiu atveju praverstų. Bet MANO manymu, tai turėtų būt subtili, neiššaukianti, daili suknytė. Kaip pastarosios tralailos įkeltos buvo. Atrodo neįtikėtinai gražiai. Taip pat paprieštarusiu Jurytei, nes manau jog jei turi ką rodyt, nebūtina visų grožybių rodyti vestuvių dieną. Manau turėtų būti šiek tiek subtiliau. Tai tik mano nuomonė, nebūtina į ją kreipti dėmėsį ;]

Pritariu - nuotaka turi buti seksuali, taciau subtiliai, elegantiskai, jaunatviskai gundanti, o ne sokiruojanciai ir isaukianciai smile.gif Taciau kiekvienai savo - kaip nuolat visos kartojam - SVARBU KAD JAUSTUMEMES VESTUVIU DIENA PACIOS PACIAUSIOS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 08 13, 13:50)
Maniske suknele buvo trumpa (vos vos zemiau keliu) ir tikrai dziaugiuosi  wub.gif  - jauciausi patogiai, "savam stiliuje" (neisivaizduociau saves su dideliu "tortu"), jauciausi isskirtinai, visi draugai ir siaip, turintys skoni  biggrin.gif, sake, kad super  biggrin.gif  wub.gif

http://img227.images...img35482wm1.jpg

reiskia as skonio neturiu user posted image
Atsakyti
QUOTE(*egzotika* @ 2008 08 20, 11:26)
reiskia as skonio neturiu user posted image

blink.gif blink.gif
Atsakyti
Mergaites nesikandziokim 4u.gif

Vienoms tinka ir patinka ekstravagantiskos sukneles, kitoms per daug neissiskiriancios, kitoms visai kuklutes
Ir kiekvienai, priklausomai nuo temperamento, skirtingos ir tinka
Drasios merginos vilkincios kuklia suknele natura kontrastuotu su suknele
Tuo tarpu ramesne "drasi" suknele varzytu
Kiekviena mes esam individuali ir tekedama bunam tam vieninteliam pati paciausia, o suknele - tik detale lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stirniuke: 20 rugpjūčio 2008 - 10:46
QUOTE(stirniuke @ 2008 08 20, 11:43)
Kiekviena mes esam individuali ir tekedama bunam tam vieninteliam pati paciausia, o suknele - tik detale lotuliukas.gif

4u.gif

O *egzotikai* galiu tik pasakyti, kad jai netik skonio, bet ir taktiskumo neduota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 08 20, 11:50)
4u.gif

O *egzotikai* galiu tik pasakyti, kad jai netik skonio, bet ir taktiskumo neduota  4u.gif

Maniske suknele buvo trumpa (vos vos zemiau keliu) ir tikrai dziaugiuosi - jauciausi patogiai, "savam stiliuje" (neisivaizduociau saves su dideliu "tortu"), jauciausi isskirtinai, visi draugai ir siaip, turintys skoni , sake, kad super

tai kad pati isskyrei turincius ir neturincius skoni, nes pati paminejai kad kam patiko tai tie turi skoni, tai taip ir iseina jei man nepatinka reiskia skonio neturiu user posted image
o teisybes pasakymas reiskia ne taktiskumo neturejimas, o saziningumas, jei tave zeidzia teisybe tai ir nerodyk savo nuotrauku cia,nes komentaru vienu ir kitu cia sulauksi vistiek ax.gif
Atsakyti
nors mano suknelė nebuvo pūsta, bet vistiek ilga, o karšta tai žiauriai buvo, tai aš taip norėjau trumpos.. biggrin.gif jei ne tie pinigai, kurių visada būna mažai, tai būčiau turėjusi dvi, viena ceremonijai ir trumpa, lengva pačiai šventei... smile.gif nes juk ne ilgyje esmė, o taip kaip jaučiasi nuotaka ir jaunikis.
Atsakyti
o man trumpa suknele asocijuojasi su II ar III ir t.t santuoka..bet cia as turbut prie tu kurios skonio neturi blush2.gif hihihi.gif

p.s o kad nebutu karsta dar yra ir kitu metu laiku, be vasaros hihihi.gif be cia turbut jau as prie tu kurios be taktiskumo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perseida: 20 rugpjūčio 2008 - 13:00