Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

mano bus pora cm zemiau keliu tai skaitos trumpa ax.gif teko siutis, nes nieko patinkancio neradau - noriu paprastos, o tokiu nerasi. pasisiusiu imesiu nuotrauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 08 12, 19:48)
mano bus pora cm zemiau keliu tai skaitos trumpa ax.gif  teko siutis, nes nieko patinkancio neradau - noriu paprastos, o tokiu nerasi. pasisiusiu imesiu nuotrauka  smile.gif

Labai, labai, labai laukiam nuotraukeles 4u.gif
Atsakyti
Maniske suknele buvo trumpa (vos vos zemiau keliu) ir tikrai dziaugiuosi wub.gif - jauciausi patogiai, "savam stiliuje" (neisivaizduociau saves su dideliu "tortu"), jauciausi isskirtinai, visi draugai ir siaip, turintys skoni biggrin.gif, sake, kad super biggrin.gif wub.gif

http://img227.images...img35482wm1.jpg
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 08 13, 12:50)
Maniske suknele buvo trumpa (vos vos zemiau keliu) ir tikrai dziaugiuosi  wub.gif  - jauciausi patogiai, "savam stiliuje" (neisivaizduociau saves su dideliu "tortu"), jauciausi isskirtinai, visi draugai ir siaip, turintys skoni  biggrin.gif, sake, kad super  biggrin.gif  wub.gif

http://img227.images...img35482wm1.jpg

foto kaip iš katalogo, labai gražiai atrodei, taip paprastai ir kartu elegantiškai, saikingai smile.gif super thumbup.gif
Atsakyti
Keletas trumpu suknuciu....be kitko zinau kur nuomuoja jei ka mirksiukas.gif
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 08 13, 19:56)
foto kaip iš katalogo, labai gražiai atrodei, taip paprastai ir kartu elegantiškai, saikingai smile.gif super  thumbup.gif

Oi dekui labai blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Labukas mergaites
Nors gal ir ne i tema bet noreciau parodyt viena nuotaka tik nemoku idet foto i cia gal kuri galetumet padeti?
Atsakyti
galiu....spausk atsakyti....ir apacioje rasi prisegti faila...tai ir idek...
Atsakyti
Bandau ikelti, dar tokia nematyta man suknele.
Papildyta:
nezinau ar pavyko

Papildyta:
nepavyksta
Atsakyti
Sveikos nuotakos! Galiu pasiulyti savo vestuvine suknele. Ji ilga, bet yra uztrauktukas ir pasidaro trumpa, labai buvo patogu, kai prasidejo sokiai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(juryte @ 2008 08 14, 22:03)
Sveikos nuotakos! Galiu pasiulyti savo vestuvine suknele. Ji ilga, bet yra uztrauktukas ir pasidaro trumpa, labai buvo patogu, kai prasidejo sokiai.
user posted image

oho... na, cia jau drasiai reikia buti ax.gif
Atsakyti
i karnavala nebent su tokia, teatleidzia man mamos ;] neturiu nieko pries dailias, tvarkingas trumpas suknytes, bet tos plunksuotos, pukuotos, iskirptemis dabintos visai neaoscijuojasi su vestuviu svente.
Atsakyti