Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(Ingute22 @ 2008 09 19, 20:12)
Musu svente jau prabego tad nutariau pasirodyti smile.gif. Mano suknute buvo trumpa.
Jusu teismui  ax.gif suknele

grazu 4u.gif , siek tiek kukloka, tik kam tas juodas kaspinas , ne gedulas juk doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stirniuke: 20 rugsėjo 2008 - 09:27
QUOTE(stirniuke @ 2008 09 20, 10:26)
grazu 4u.gif , siek tiek kukloka,  tik kam tas juodas kaspinas , ne gedulas juk doh.gif

lotuliukas.gif
tai matyt sveciam ir i kvietimus reikia irasyt griezta draudima rengtis juodai? tipo - gi ne i laidotuves renkas? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gal ne į temą paklausiu, bet kokio amžiaus merginos (t.y. jus) renkasi trumpą vestuvinę suknelę?
Atsakyti
QUOTE(stirniuke @ 2008 09 20, 12:26)
grazu 4u.gif , siek tiek kukloka,  tik kam tas juodas kaspinas , ne gedulas juk doh.gif

O man kaiptik labai grazi suknute, ir visai nekukli rolleyes.gif Juodas kaspinas irgi tinka, graziai kontrastuoja smile.gif
Atsakyti
Siaip tai kiekvieno skonis skirtingas smile.gif. Juodas kaspinas buvo kaip akcentas suknutei nes be jo ne kaip atrode be to pas mus buvo ir juodos jaunuju taures smile.gif. Sveciam buvo mazos dovaneles juodose dezutese. Is tikruju tai sulaukiau daug zvilgsniu prie rotuses nes dar nera iprasta kad nuotaka butu trumpa suknele smile.gif.
Turbut galvojo vargse mergaite neturi pinigu vestuvinei suknelei biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingute22 @ 2008 09 21, 10:25)
Is tikruju tai sulaukiau daug zvilgsniu prie rotuses nes dar nera iprasta kad nuotaka butu trumpa suknele smile.gif.
Turbut galvojo vargse mergaite neturi pinigu vestuvinei suknelei  biggrin.gif  lotuliukas.gif

pritariu, kad zmones, tikrai dar nepriprate prie kitokiu vestuviniu sukneliu drinks_cheers.gif nes as irgi susilaukiau nemazai keistu nesupratimo zvilgsniu santuoku rumuose doh.gif tavo kiek maciau buvo zemiau keliu, o maniske tik sieke kelius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 09 20, 16:39)
gal ne į temą paklausiu, bet kokio amžiaus merginos (t.y. jus) renkasi trumpą vestuvinę suknelę?

Man greit bus 25 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingute22 @ 2008 09 21, 17:38)
Man greit bus 25  4u.gif

ačiū už ats. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stirniuke @ 2008 09 20, 10:26)

labai labai grazi suknute wub.gif
as jau siuvykloje susilaukui keistu zvilgsniu mano suknute dar parastesne prie jos balta skraiste dar kadangi vestuves ziema.
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2008 09 20, 11:11)
lotuliukas.gif
tai matyt sveciam ir i kvietimus reikia irasyt griezta draudima rengtis juodai? tipo - gi ne i laidotuves renkas?  doh.gif  lotuliukas.gif

sveciai kitas reikalas
bet paciai apsijuost juoda juosta, nzn blink.gif
Atsakyti
user posted image

gal kas tokią suknelę išdrįstų užsidėt? čia turbūt prie trumpų.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 22 rugsėjo 2008 - 09:25
QUOTE(zuzla @ 2008 09 20, 12:39)

man irgi 25 mirksiukas.gif
Atsakyti