Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 14, 21:24)
o kiek laiko jau lauki ax.gif  ? as katik uzsisakiau irgi diiideli siuntini rolleyes.gif  tikiuos per  pora savaiciu ateis smile.gif

rytoj jau bus 21 d
Atsakyti
Truputi gal nevisai i sia tame, bet siandien pagaliau gavau savo "raw minerals" meginelius: du atspalviai active mineral foundation, active veil su spf18 ir mineral glow. Na ir 3 sepeteliai: concealer, maximum coverage foundation ir issukamas toks kaip skaistalams. Emiau sviesiais spalvytes, tai turiu pastebet, kad patiko zymiai labiau nei EM - kazkaip geriau spalvyte atitinka. Tas issukamas sepetelis, tai neitin (ir man badosi kazkiek), bet maximum coverage labai liuks - itin lengvai pasidengia veidukas. thumbup.gif

Atsakyti
Pasiemiau su nuolaida 2 naujuosiu indelius ir dar viena nemokama rinkinuka: gal sikart spalvytes geriau atitiks - emiau is Buff serijos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 14, 20:59)
kuo toliau, tuo laboiau esu patenkinta siom pudrytem  wub.gif  wub.gif
tik gaila, nesulaukiu savo didziojo rinkinio, o jau einamiausia spalva Light  doh.gif
ir dar - neturiu sepeteliu, o Artdeco sepetelis jau baigia subruzint mano autria oda  doh.gif

Tiff, nu bet ir ilgai keliauja tau šį kartą doh.gif: Parašyk gal jiems?
O kuo einamiausia spalva Light negera?
O šepetėliais mano mama irig neatsidžiaugia...

QUOTE(busima_mama @ 2008 10 15, 05:07)
Truputi gal nevisai i sia tame, bet siandien pagaliau gavau savo "raw minerals" meginelius: du atspalviai active mineral foundation, active veil su spf18 ir mineral glow. Na ir 3 sepeteliai: concealer, maximum coverage foundation ir issukamas toks kaip skaistalams. Emiau sviesiais spalvytes, tai turiu pastebet, kad patiko zymiai labiau nei EM - kazkaip geriau spalvyte atitinka. Tas issukamas sepetelis, tai neitin (ir man badosi kazkiek), bet maximum coverage labai liuks - itin lengvai pasidengia veidukas.  thumbup.gif

O patiko labiau dėl to, kad geriau spalvą atitaikei ar geriau dengiasi?

Šiaip tai aš tokios nuomonės, kad EM ideali pudra kai gerai atsitaikai fotmulę ir spalvą. Spalvą rodos aš jau atsitaikiau tik va su formule dar galvoju.... Blaškausi tarp Semi mat ir intensive. Spėju visokų užsisakysiu, juk ypač žiemą oda neaiški pasidaro...
Atsakyti
man su intensive zymiai lengviau nusipudruot atrodo- bet ir rezultatas toks sunkesnis gaunas ax.gif - kaip su krempudre, o vat man labiausiai rezultatas tenkina mat formules- bet kad laabai dulka jinai ir daugiau bruzintis reik:oh bet veidas bent man ilgiau nepradeda blizget, ir taip neisryskina poru atrodo, kaip intensive g.gif bet zodziu irgi negalejau apsisprest- tai rinkiny emiau po lygiai intensive ir mat formulyciu- nors dar nesu tikra kad nuo intensive manes neberia unsure.gif nu bet zodziu- vistiek EM jega- bet kai susimokesiu visus muitus, ir dadejus shipinga tai ne taip jau ir pigu gaunas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 15, 09:11)
Tiff, nu bet ir ilgai keliauja tau šį kartą doh.gif: Parašyk gal jiems?
O kuo einamiausia spalva Light negera?
O šepetėliais mano mama irig neatsidžiaugia...
O patiko labiau dėl to, kad geriau spalvą atitaikei ar geriau dengiasi?

as ten nedarasiau - man light labai patiko, tik ji jau i pabaiga doh.gif
liko tik tamsesnes spalvytes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 15, 09:56)
man su intensive zymiai lengviau nusipudruot atrodo- bet ir rezultatas toks sunkesnis gaunas ax.gif  - kaip su krempudre, o vat man labiausiai rezultatas tenkina mat formules- bet kad laabai dulka jinai ir daugiau bruzintis reik:oh bet veidas bent man ilgiau nepradeda blizget, ir taip neisryskina poru atrodo, kaip intensive g.gif  bet zodziu irgi negalejau apsisprest- tai rinkiny emiau po lygiai intensive ir mat formulyciu- nors dar nesu tikra kad nuo intensive manes neberia unsure.gif  nu bet zodziu- vistiek EM jega- bet kai susimokesiu visus muitus, ir dadejus shipinga tai ne taip jau ir pigu gaunas unsure.gif

Va va... ne taip pigu, bet kai pagalvoji, kad 12 daiktų gauni už 200 Lt. tai nėr ko norėt.... ir plius dar kokią dovaną gauni bigsmile.gif
Man intensive irgi biški tokia gal kiek per daug maskuoja g.gif: Dėl to ir geriau bandysiu dar ką nors g.gif:
Atsakyti
Sveika jadzka ir kitos merginos:)
prisijungiu prie tavo temos:)
vakar gavau rinkiny, tai tik foundation man patiko:)
o jauciu tas fresh air, tai kaip BE mineral veil.. skirtas ant virshaus padengti, kad sugertu riebalus:)
zodizu, renkuosi toliau sau, nes sakau tik foundation man tiko medium beige summer spalvyte:)
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2008 10 15, 13:51)
o jauciu tas fresh air, tai kaip BE mineral veil.. skirtas ant virshaus padengti, kad sugertu riebalus:)
zodizu, renkuosi toliau sau, nes sakau tik foundation man tiko medium beige summer spalvyte:)

sveika, prisijungusi prie musu burelio thumbup.gif
kuo toliau, tuo labiau zaviuosi siais produktais, ypac foundation - tik 123 ir pasidazau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2008 10 15, 14:51)

o tai tu cia apie ta nemokama rinkinuka sneki? siaip fresh air skaitos kaip blushas, bet as nete kiek ziurejau tai jis super sviesus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2008 10 15, 13:51)

bbg23,
tu geriau parašy ko tikiesi iš consealerio? (maskuoklio). Pvz man patik "Perk me up" - puikiai užmaskuoja pajuodusius paakius. Mama neatsidžiaugia Mint Consealeriu (jai gerai užmaskuoja kapiliarus ant žandų).

Skaistalai: Kokio atspalvio labiau patinka (persikas, rusvas, rausvas, ala alyvinis ri pan.) ir patinka blizgūs, matiniai, švytintys ar dar kokie?

O foundation renkantis reik žinot į kokią spalvą daugiau taviškė oda: gelsvumą, rausvumą, neutrali ar smėlio spalva ar pan? Jei medium Beige summer tiko, gal ir iš Buff kategorijos arba Olive kategorijos tiks? Tarkim man Olive kategorija geriausiai tinka, nes tokia į gelsvumą, bet ne oranžinė (daugiau tokia neutrali).

QUOTE(Tiffany @ 2008 10 15, 13:59)
sveika, prisijungusi prie musu burelio  thumbup.gif
kuo toliau, tuo labiau zaviuosi siais produktais, ypac foundation - tik 123 ir pasidazau  wub.gif

thumbup.gif GAila, kad tu didžiojo dar negavai... sad.gif
Papildyta:
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 15, 14:05)
o tai tu cia apie ta nemokama rinkinuka sneki? siaip fresh air skaitos kaip blushas, bet as nete kiek ziurejau tai jis super sviesus rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

Va aprašymas:
Fresh Air
user posted image

a clean golden face color that is ideal for pale to fair skin tones. Makes an all-natural blush to highlight the cheek area for that everyday springtime look
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 15 spalio 2008 - 13:09
man light pudra irgi geriauisiai tiko is bandytu, light neutral i pilkuma nese
Atsakyti