QUOTE(bbg23 @ 2008 10 15, 13:51)
Sveika jadzka ir kitos merginos:)
prisijungiu prie tavo temos:)
vakar gavau rinkiny, tai tik foundation man patiko:)
o jauciu tas fresh air, tai kaip BE mineral veil.. skirtas ant virshaus padengti, kad sugertu riebalus:)
zodizu, renkuosi toliau sau, nes sakau tik foundation man tiko medium beige summer spalvyte:)
bbg23,
tu geriau parašy ko tikiesi iš
consealerio? (maskuoklio). Pvz man patik "Perk me up" - puikiai užmaskuoja pajuodusius paakius. Mama neatsidžiaugia Mint Consealeriu (jai gerai užmaskuoja kapiliarus ant žandų).
Skaistalai: Kokio atspalvio labiau patinka (persikas, rusvas, rausvas, ala alyvinis ri pan.) ir patinka blizgūs, matiniai, švytintys ar dar kokie?
O foundation renkantis reik žinot į kokią spalvą daugiau taviškė oda: gelsvumą, rausvumą, neutrali ar smėlio spalva ar pan? Jei medium Beige summer tiko, gal ir iš Buff kategorijos arba Olive kategorijos tiks? Tarkim man Olive kategorija geriausiai tinka, nes tokia į gelsvumą, bet ne oranžinė (daugiau tokia neutrali).
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 15, 13:59)
sveika, prisijungusi prie musu burelio
kuo toliau, tuo labiau zaviuosi siais produktais, ypac foundation - tik 123 ir pasidazau
GAila, kad tu didžiojo dar negavai...
Papildyta:
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 15, 14:05)
o tai tu cia apie ta nemokama rinkinuka sneki? siaip fresh air skaitos kaip blushas, bet as nete kiek ziurejau tai jis super sviesus
Va aprašymas:
Fresh Air
a clean golden face color that is ideal for pale to fair skin tones. Makes an all-natural blush to highlight the cheek area for that everyday springtime look