Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

O gal kas jau bandė blizgius ir priežiūros priemones? Makeupalley geri labai atsiliepimai apie jas ax.gif mažu čiupsiu sekantį kartą ką nors jau...
Atsakyti
Gal pravers merginoms spalvos. Prisirinkau iš visur... :

Šėšėliai:
user posted image

Papildyta:
Skaistalai:

user posted image

user posted image

Lūpų blizgiai:

user posted image
(Plum dust man jau reikia blush2.gif )
Papildyta:
Dar beleko spalvos:
user posted image
Atsakyti
toks durnas klausimelis iskilo blush2.gif biggrin.gif o EM seseliai yra presuoti ar birus? uzsisakiau dvi splavas ir nezinau ka uzsisakiau lotuliukas.gif
Atsakyti
jadzka, super bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif
sesliukai yra birus, as paskutiniam siuntinuke gavau wild flowers ir smokey pink- sakyciau netgi labai atitinka spalvos pagal jadzkos paveiksliuka smile.gif nors jos ir priklauso pearl kategorijai- bet man ant odos tikrai atrodo kaip matines ax.gif labai gerai dengias su EM seseliu sepeteliu- bet kruopstesniam darbui man jis biski didokas- kampucius ir pravedimus pasipaisau su kitu sepeteliu smile.gif
ai- o labiausiai nustebines ir nepatikes dalykas- kad intensive formules buff fairly light neutral pasirode zyyyymiai tamsesnis nei mat formules g.gif visai kaip ne ta pati spalva man- tokia labiau rudesne, kai tuo tarpu mat- buvo tokia i gelsvuma- dabar bent jau zinosiu kad sitos spalvos tikrai intensive neuzsakinesiu lotuliukas.gif

jadzka- as isbandziau blizgi "natural"- dabar kai pamaciau kaip jis atrodo salia kitu- nei kiek nesistebiu kad vos matos man ant lupu lotuliukas.gif siaip malonus- nera tikrai riebus, ir man kazkoks kietokas biski- bet skaiciau kad cia irgi nuo spalvos dar priklauso- vienos atseit labai minkstai dengias, o kitas reik pabruzint- bent jau is pradziu- atseit veliau suminkstes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 10 spalio 2008 - 18:33
QUOTE(Palomina @ 2008 10 10, 19:01)
toks durnas klausimelis iskilo  blush2.gif  biggrin.gif  o EM seseliai yra presuoti ar birus? uzsisakiau dvi splavas ir nezinau ka uzsisakiau  lotuliukas.gif

Birūs, tik kažkur skaičiau, kad merginos supresuoja juos ax.gif aš va irgi galvoju, kad nebloga mintis būtų ax.gif

QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 10, 19:30)
ai- o labiausiai nustebines ir nepatikes dalykas- kad intensive formules buff fairly light neutral pasirode zyyyymiai tamsesnis nei mat formules g.gif  visai kaip ne ta pati spalva man- tokia labiau rudesne, kai tuo tarpu mat- buvo tokia  i gelsvuma- dabar bent jau zinosiu kad sitos spalvos tikrai intensive neuzsakinesiu lotuliukas.gif

jadzka- as isbandziau blizgi "natural"- dabar kai pamaciau kaip jis atrodo salia kitu- nei kiek nesistebiu kad vos matos man ant lupu lotuliukas.gif  siaip malonus- nera tikrai riebus, ir man kazkoks kietokas biski- bet skaiciau kad cia irgi nuo spalvos dar priklauso- vienos atseit labai minkstai dengias, o kitas reik pabruzint- bent jau is pradziu- atseit veliau suminkstes g.gif

Illusion, tikrai kiek skaičiau, kad intensive gali net keliais tonais būti tamsesnė (arba nutamsėti ant odos). Dar kelis kartus peržiūrėjau visas spalvas ir patepliojimus kiek turi, tai supratau, kad man tik Olive kategorija ir tetinka. Tai sekančiu kartu čiupsiu Olive medium, golden olive ir sandy olive. Bandysiu atsirinkti. DAbar turiu medium olive Original glo. Tai spalva gerulė, net noriu kažko mažiau švytinčio irgi.

Va blizgiai tai tikrai idomiai atrodo... dar turiu ir pateplioti kaip atrodo jie, tuo įdėsiu:
user posted image
Atsakyti
na ka gi, susizavejau ir as EM ir uzsisakiau sio to 4u.gif

sampliukai:

Beige Light Tan (intensive)
Beige Medium beige neutral(semi - matte)
beige sandy fair (original glo)
soft touch - blushas, per daug sviesus, maniau , kad sviesiai odai bus pats tas, bet pasirodo ne- pernelyg sviesus schmoll.gif
pearl beige - coseleris- ziauriai nepatiko, toks blizgus labai doh.gif bet uztai man kaip akiu seseliai labai graziai atrodo ax.gif biggrin.gif

toliau.. akiu seseliu sepetelis ir flat topas thumbup.gif super, pats minksciausias, koki tik yra lietes maano veidelis 4u.gif
dar lavender everyday everywhere kremas - na toks smirdantis siek tiek, bet visumoj geras, ypatingai rankoms, kai nuo salcio tokios siurkscios pasidaro thumbup.gif

dabar noriu uzsisakyti foundation sepeteli, tik galvoju ar verta ji pirkt? g.gif juk mineralke uztept ant veiduko uztenka ir flkat topo? blush2.gif
dar.. eye shadow kabukis patrauke aki. kokie atsiliepimai?? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kkkristuxe: 11 spalio 2008 - 10:24
Su kremais ir aš užsikabliuot baigiu. Kiek skaitinėjau atsiliepimus su žaląja arbata geriausi. DAr ir apie muilus labai gerai atsiliepia g.gif:

Pearl beige tai nebūčiau tikriasuia ėmus g.gif: O ką tau reikia, kad maskuoklis darytų?

Eye kabuki turiu. Na jis toks ne visai mažas, tai paakių maskavimui naudoju. gal tiktų ir visą voką šėšėliuoti, bet stambokas jis toks. Taigi nežinau ar itin reikalingas.
Fountation šepetėlis... na galima gi mineralkę ir šlapiai tepti, tai tada geras. Beje, šiandien šlapiai tepti ir išbandžiau, tai gražiai dengiasi labai, man patiko.

Aš tikriausia dar akių šepetukus kelis pasiimsiu ir tikrai dar po vieną long handle kabuki ir flat top kabuki.

Atsakyti
ar matet nauja promotion'a ?
super thumbup.gif jau susikaupiau uzsakymui atrodo, o dar 12proc.nuolaida thumbup.gif
ir tu blush'u spalveles man patinka- ypac pirmoji wub.gif

Enter the words "naturalpink" upon checkout in the coupon box and receive 12% off your order!

This special starts October 13th 8:00pm CST and goes through October 24th 10:30pm CST

Orders over $45 minus shipping and discount receive "Going Green for Pink" Blush and "Pink Snowflakes" Blush!

These two exclusive products are full size and will come in your special promotional Puff Jars!

Here are two samples of the color!

Going Green for Pink Blush - a beautiful earthy mauve matte shade

Pink Snowflakes Blush - nice winter pink lucent shade with lots of white shimmer

One of these colors will become the new "Pink Ribbon" Blush!
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 14, 13:02)
ar matet nauja promotion'a ?
super thumbup.gif  jau susikaupiau uzsakymui atrodo, o dar 12proc.nuolaida thumbup.gif
ir tu blush'u spalveles man patinka- ypac pirmoji wub.gif

Mačiau mačiau thumbup.gif: IR kaip gali neužsisakinėt? Man visai patiko tas variantas smile.gif
O matėt, kad yra naujos dėžutės, kurios darinėjasi (tipo nebyra). Sakiau reiks jamt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 14, 15:03)
Mačiau mačiau thumbup.gif: IR kaip gali neužsisakinėt? Man visai patiko tas variantas smile.gif
O matėt, kad yra naujos dėžutės, kurios darinėjasi (tipo nebyra). Sakiau reiks jamt smile.gif

ten kazkoks limituotas leidimas- tik 450vnt ax.gif as tai dabar galvoju ka cia prie to custom kit'o dar uzsisakyt kad susidarytu tie 45doleriai po discountu smile.gif jauciu dar keleta seseliuku paimsiu ax.gif
dar tiesa- gryzta prie senuju sample dezuciu tu mazulyciu- kazkaip nukele pakuociu pakeitima i kitus metus, nors zadejo spali keist. o man taip patiko tos dezutes su zaliais dangteliais samplams- jos tokios zyyymiai didesnes, ir man atrodo kad net ir pudru jose daugiau prideta buvo unsure.gif tik kazkaip labai mazulytes skylutes jose- tai sunkiai byra- ypac intensive formule- nes ji tokia kazkokia stambesne faktura man atrodo rolleyes.gif nu bet tas sunkus byrejimas tai gal net privalumas- nes dabar visus savo samplus eksploatuoju apverstus- kad pavadinimai matytus- tai kai paimu senasias dezutes tai vargelis- atsisuku- o ten jau pilnas dangtis miltuku unsure.gif

ir dar nesupratau- ar cia rimtai tuos blushus nemokamus atsiustu puff jar' uose unsure.gif ? o tai kaip tada tuos skaistalus tept unsure.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 14 spalio 2008 - 13:23
kuo toliau, tuo laboiau esu patenkinta siom pudrytem wub.gif wub.gif
tik gaila, nesulaukiu savo didziojo rinkinio, o jau einamiausia spalva Light doh.gif
ir dar - neturiu sepeteliu, o Artdeco sepetelis jau baigia subruzint mano autria oda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 14, 21:59)
kuo toliau, tuo laboiau esu patenkinta siom pudrytem  wub.gif  wub.gif
tik gaila, nesulaukiu savo didziojo rinkinio, o jau einamiausia spalva Light  doh.gif
ir dar - neturiu sepeteliu, o Artdeco sepetelis jau baigia subruzint mano autria oda  doh.gif

o kiek laiko jau lauki ax.gif ? as katik uzsisakiau irgi diiideli siuntini rolleyes.gif tikiuos per pora savaiciu ateis smile.gif
Atsakyti